zeer correcte en snelle service

zeer correcte en snelle service. Goederen waren goed beschermd voor verzending.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Groot assortiment, vriendelijk en deskundig personeel. We komen hier graag

In de winkel goed voorgelicht en geadviseerd, hebben we een luifel met toebehoren besteld. Alles verliep snel en prima. We zijn zeer tevreden over het advies in de winkel, en de bestelprocedure daarna.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

makkelijk bestellen snel en correct geleverd

makkelijk te vinden in de online winkel en de keuze is reuze

Correcte en snelle levering

Een set tuinstoelen besteld. Snelle en correcte levering. Stoelen zijn van goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Nette prijs en snelle levering

Duidelijke website en goed prijs. Snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijne winkel probleem werd snel opgelost

Bestelling gedaan alleen er mister een item. Gebeld en het werd meteen nagezonden. de volgende dag had ik het al weer in huis. Ik heb hier al vaker gekocht en besteld. Altijd prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Precies het onderdeel dat ik zocht.

Precies wat ik zocht, prijs ok, vlot geleverd.

Snelle levering

De levering was snel en keurig. We hadden deze koelbox al voor op onze boot maar wilde er nog eentje bij om als vriezertje te gebruiken als we langer we gaan. De koelbox/vriezer werkt top snel koud makkelijk in te stellen naar de juiste temperatuur en houd hem ook op temperatuur als de omgevingstemperatuur heet/warm is zoals bij ons op de boot en is laag in stroomverbruik Een aanrader dus

snel, vriendelijk!!

snel, behulpzaam

Snelle levering prima prijs

De koelbox gekocht bij Kampeerwereld.nl voor een prima prijs. Snelle levering alles volgens afspraak. Goed zaken mee te doe.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super, heel klantvriendelijk niks is teveel, ik heb twee keer gebeld omdat ik wat vragen had en daar werd gelijk op gereageerd om na te kijken wat er mogelijk was dus super. En heel vriendelijk personeel.

Een fijn bedrijf

Verzenden ging erg goed. Helaas was 1 product niet het product die ik nodig had. Maar was wel te gebruiken.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling en aflevering waren perfect

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst, alles is na tevredenheid verlopen.

Heel goed

Ik had per ongeluk verkeerde huisnummer vermeld waardoor pakket werd teruggestuurd. Belletje naar de winkel ow geen probleem als pakketje terug is sturen we het op opnieuw naar juiste adres. Echt top!!!

eerste ervaring top

makkelijke keuze snel geleverd top

Top levering

Snelle levering

Heel tevreden

Snel geleverd en goed product

Uitstekende service!

Onlangs een kunststof bordenset gekocht. Bij het uitpakken van de set bleek er een bordje kapot. De klantenservice was reuze! Men kwam met een goed idee. De zending hoefde niet retour, en geheel kosteloos werd een nieuw bordje toegezonden. Prima idee

Gewoon heel goed

Volgens afspraak geleverd en goede producten.

Snel en keurig gekocht Crusader LED tentlamp

Gisteren online op de website van Hendriks gekocht en betaald de volgende dag al in huis. De lamp was keurig verpakt in bolletjes plastic uiteraard daaronder in de originele doos. Snelle service een aanrader.

Gewoon goed

Overzichtelijke site goede prijzen en netjes ingepakt opgestuurd,hij moet nog gebruikt worden dus over later meer

Geweldige camping zaak

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Een mooie, grote winkel, groot en breed assortiment waar je snel en vriendelijk wordt geholpen door

Ik ben er uitstekend geholpen bij een kleine reparatie. Werd ter plekke uitgevoerd, gratis. Een prachtige, zeer ruime winkel met een groot assortiment. En een hengelsportafdeling. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. En de heerlijke koffie is gratis. Een bezoekje is een echte aanrader.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis was de belofte en die is perfect nagekomen. Ik had nog een vraag voor het bestellen en die is ook snel beantwoord door een chatbot. Verder geen contact (nodig) gehad met dit bedrijf, dus daar kan ik verder niet over oordelen.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo