Top service en top product.

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling en top product. Zeer tevreden.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vriendelijk en echt meedenken tot een oplossing, zeer prettig in deze tijd.

Kabel al in gebruik, voldoet goed. Deze kabel is bedoeld voor gebruik tijdens het reizen en ook als zodanig ontworpen, zeer solide. Dus geen kabel zoals verkrijgbaar bij de mobiele telefoon die ondanks behoedzaam gebruik toch snel een breuk kan oplopen.

Tevreden

Inderdaad, makkelijk te bedienen. Neem weinig ruimte in. Maakt alleen véél herrie!

Snelle levering

Duidelijke webshop

gewoon positief

alles volgens de regels en binnen nette tijd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed apparaat met een aantrekkelijke prijs

Dit apparaat is mooi compact en biedt voldoende mogelijkheden voor een lekker kopje koffie. Het is even goed lezen en ervaren hoe alles werkt, maar als je het eenmaal weet gaat het steeds beter. Het maken van een lekkere espresso is een kwestie van ervaren hoeveel koffie je nodig hebt. Heel handig dat er ook een Nespressocapsule in kan middels de bijgeleverde houder. Ook opschuimen van melk gaat goed, maar ook daar eerst wat experimenteren. Het schoonmaken van het opschuimpijpje is wel even een puntje van aandacht, een ragertje is aanbevolen voor de binnenkant. Al met al heel blij met dit apparaat, ik hoop dat ie lang meegaat.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Het online bestellen was een fijne ervaring

Het hele proces van online winkelen, bestellen, betalen, en de snelheid van levering waren een fijne ervaring!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima geholpen en tevreden over artikel

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Verwarring

Bij de bestelling "in voorraad", na het bestellen mail met"is niet in voorraad" volgende mail "wordt naar U verzonden" Maar goed;" eind goed al goed"!

Mooi!

De levering gebeurde nogal 'tragisch'. De man die de levering uitvoerde belde aan, ik ging hem tegemoet en van zodra hij merkte dat de levering OK was ging hij er weer vandoor. Ik snap wel dat deze 'jongens' onder druk staan maar gewoon vertrekken met een 'doos' op het midden van de straat ... ? Soit. Ik ben blij met deze aankoop, het werkt perfect! Mijn 'oudjes' tijdens het feestje hebben er werkelijk van genoten. Naast een 'gasverwarming' was dit de perfecte 'extra'-verwarming.

Positief

Vlotte zeer snelle levering. Besteld via internet, telefonisch nog wat bij besteld. Dag later netjes geleverd!

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Goed.

Wordt meegedacht als het bestelde niet op voorraad is of niet (meer) leverbaar.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering van de bestelling

Bestelling werd de volgende dag al geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

De bestelde schoenen waren te klein helaas. Retour gestuurd. Keurig bericht ontvangen dat het goed aangekomen was. Betaling op dezelfde dag nog retour ontvangen.

Enorm goed service

Ik had een heuptasje besteld voor een wandel tocht. Deze kreeg ik dinsdags binnen, een heel mooi tasje. Ik wilde de rits openen, blijkt daar nog een beveiliging aan te zitten. Ik heb contact opgenomen met kampeerwinkel wat te doen. Zij zeiden stuur maar terug, dan krijgt u een nieuwe. Ik heb aangegeven dat ik de heuptas echt zaterdag nodig had, de volgende dag kon ik de nieuwe zonder beveiliging ophalen bij een postnl punt. Die andere had ik net smorgens terug gestuurd. Wederom contact opgenomen met kampeerwinkel om ze te bedanken voor de snelle reactie. Dit vind ik echt super goede service.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering, zeer goede communicatie!

Product gemakkelijk te vinden, goede prijs, heldere communicatie.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering van bestellingen, voldoende updates over leveringsproces en niet te duur.

Snelle levering

Snelle levering. Goede prijs en magnetron doet wat er staat. Dik tevreden.

Super! Aanrader!

Goed verpakt, mooie tafel, goede prijs, snelle verzending, goede communicatie.

Snelle levering, breed assortiment

Super leuke deurmat besteld voor in de caravan, deze werd snel geleverd. Kampeerwereld.nl heeft een breed assortiment en een mooie webshop.

Prima!

Goeie en snelle levering en retour ook snel afgehandeld!

prima service

Prima service, snelle levering.

Helemaal goed

Makkelijk te gebruiken en snel gebruiksklaar, ook goed schoon te maken.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede telefonische hulp en levering!

Ik heb diabetes type 2 en daardoor zeer gevoelige voeten. Schoenen zijn derhalve zeer belangrijk. Tot voor kort droeg ik altijd Meindl wandelschoenen. Maar ik had regelmatig last van mijn beide grote tenen, die waren erg gevoelig. Mijn vrouw draagt altijd Lowa 4-daagse wandelschoenen. Die zijn niet van leer zoals de Meindel's maar van goretex. Uiteindelijk heb ik me daar ook een paar van laten aanmeten. En wat schetste mijn verbazing, de schoenen zitten geweldig en ik heb totaal geen pijn meer aan mijn grote tenen. Helaas is er geen enkele winkel in Zwolle die deze schoenen verkocht. Uiteindelijk, na wat googelen, kwam ik uit bij Kampeerwinkel.nl. Ik kreeg een medewerker aan de telefoon die mij uitstekend hielp. Hij luisterde heel erg goed, want ik wilde zeker weten dat ik de juiste schoenen bestelde. Hij vroeg zelfs of ik het EAN nummer wist. Geweldig!

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo