Snelle levering. Niets op aan te merken!!

Mooie set

Mooie set om onze tuinmeubelen te beschermen. Echter de bijbehorende gewichten zijn zeer moeilijk te bevestigen aan het zeil.

Keurig geleverd.

Netjes afgeleverd op Terschelling

Keurig bezorgd

Mooi tuinsetnAnconabesteldziet er mooi uit

Klantvriendelijk! Topservice!

Goed, eerlijk advies in de winkel in Apeldoorn. Goede communicatie over de levering. Netjes, zeer goed verpakt geleverd. Wij zijn heel blij met onze all weather loungeset en onze cosy gashaard!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Keurig netjes behandeld en te woord gestaan

Ik ben zowel telefonisch als op locatie keurig te woord gestaan en er werd ons zelfs nog netjes koffie aangeboden Dikke pluim

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Goede service, mooie producten en eerlijk

Wij hebben in de zomer onze tuintafel gekocht, en al eerder een loungebank en loungebed. Goede service, goede en duidelijke leveringsafspraken en komen die ook na en vriendelijke behulpzame bezorgers.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Goed product, snelle levering

De aerocover tuintafelhoes is snel geleverd. Prima kwaliteit, stevige hoes die goed vast te zetten is. De steunset die we erbij gekocht hebben, is wat aan de hoge kant maar is stabiel en voldoet aan de eisen. Kortom wij zijn tevreden met dit product.

• Gekocht via: Webshop

Goede service en duidelijke communicatie

Vanaf de bestelling is het hele proces inclusief de uitlevering goed verlopen. De kwaliteit van de tuinmeubelen is ook naar tevredenheid en nadat ik roest op een metalen onderdeel van de parasolvoet aantrof is deze zonder probleem vervangen voor een nieuw exemplaar.

Snel en professioneel

Informatie via de app opgevraagd en direct antwoord ontvangen. Bestelling geplaatst en snel geleverd. Prima service!

Toppie

Top geregeld en snel

• Gekocht via: Webshop

Service waar je blij van wordt!

Ik had een parasolhouder bij Van der Garde gekocht en kreeg deze via de pakketbezorger bezorgd. Bij opening bleken de buis en wieltjes beschadigd. Hierover contact opgenomen met Van der Garde en ondanks de feestdagen kreeg ik netjes antwoord. Binnen 2 weken kreeg ik een nieuwe buis en wieltjes geleverd. Kijk, dat is service waar je heel blij van wordt. Tot een volgende bestelling.

Foute levering supersnel opgelost

Sterk in prijs en snelle oplossing

Tijdstip van levering

Vlot en behulpzaam geleverd

goede klantenservice

4 hartmanstoelen besteld, een van de onderstellen was niet goed, vervanging is gelijk geregeld. Als goed is komt onderstel vandaag binnen. Top!

Gewoon top !!!

Alles volgens afspraak ,vriendelijk aan de telefoon , behulpzaam , snelle reactie op mails , juiste info , netjes afgeleverd op de plaats die je verkiest , vriendelijke chauffeur , goede kwaliteit..... moet het nog meer zijn ? Ik ben dik tevreden , ik zal er zeker in de toekomst nog bestellingen plaatsen .

Bestelling perfect; bezorging slecht

Bestelproces makkelijk en snelheid levering erg goed. Helaas is de communicatie van GLS (bezorger) erg slecht. Volgens hun info: Wel leveren, niet leveren, later leveren, niet thuis-bericht maar toch afgeleverd.

• Gekocht via: Webshop

De parasol die we besteld hadden was stuk,we werden gelijk super geholpen ,de andere parasol word snel verzonden en omgeruild. Hiervoor ook 2 ligbedhoezen gekocht we vinden ze van zeer mooie kwaliteit.

Top service

Prima service en heel vlugge en correcte afhandeling

Nette prijzen en betrouwbare bezorging

Nette prijzen en betrouwbare bezorging

• Gekocht via: Webshop

Geweldige services en prachtig materiaal

Tuin lounchstel met tafel voor onder onze veranda gekocht. Geleverd op juist tijdstip met zorg, bezorgd.

Op tijd geleverd

Oo tijd geleverd

• Gekocht via: Webshop

Goed geadviseerd en snelle levering!

We werden in de winkel goed geholpen, goed advies gehad en een kop koffie op onze uitgekozen loungeset. Kregen rustig de tijd om er over na te denken. De levertijd was 2 weken, maar binnen een week werd de loungeset al gebracht. De dozen werden keurig onder de overkapping gezet. We hopen er vanaf het voorjaar heerlijk van te gaan genieten. We zullen jullie aan anderen aanbevelen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Zeer klantvriendelijk en een grote collectie

Laatst goed geslaagd bij deze firma, goed geholpen en geadviseerd. Mooie Pannenset gekocht voor een leuke prijs

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden