Matig

Na eerste paar regendruppels waren de kussens al nat

• Gekocht via: Webshop

Gewoon goed ... zoals altijd !!!

Ben al langer klant , en altijd tevreden .

Afspraak is afspraak

Snelle correcte levering

Goede service!

Je werd goed op de hoogte gehouden wat betreft hoe laat ze de tuintafel kwamen brengen. Zelfs 10 minuten vantevoren nog een berichtje dat ze eraan kwamen. Netjes afgeleverd, tevreden met mijn aankoop.

Perfecte levering

We hebben vorige jaar de loungeset in de uitverkoop besteld met als voorwaarde levering dit jaar maart. Dat was geen probleem. Zelfs met de BTW dagen werd na een berichtje de factuur aangepast. Vorige week werd de loungeset zoals afgesproken geleverd. We zijn er zijn er super blij mee.

Goed advies

Tijd en en aandacht van medewerker om tot een juiste keuze te komen. Ruime keuze. Op afgesproken tijd geleverd en verpakkingsmateriaal meegenomen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

ontzettend snel

Vandaag besteld, andere dag geleverd

• Gekocht via: Webshop

Bestellen ging makkelijk en snel. Levering keurig op tijd. Geen op -of aanmerkingen.

• Gekocht via: Webshop

Goede service en snelle levering

Heldere website en duidelijke communicatie over een tijdige levering.

• Gekocht via: Webshop

Van der Garde is top kwaliteit en service!

Dit is onze tweede aankoop tuinmeubelen bij Van der Garde. De eerste set tafel en 6 stoelen hebben we 15 jaar plezier van gehad en hebben nu zelfs een 2de eigenaar. Wij hadden zin in iets nieuws. Van een lange tafel naar een ronde met 6 mooie stoelen. Dus naar de winkel in Opheusden. Mooie showroom waar je goed wordt geholpen door vriendelijk personeel. Onze keus is gevallen op taste Louvre met mooie olijfgroene Jura dining stoelen. Goede service en hij staat weer prachtig. Weer zeker dat we hier weer jaren plezier van zullen hebben.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Prettig en goed ingerichte zaak.

Het was prettig om de winkel goed te bekijken. Personeelsleden hebben ons prima en vakkundig geholpen. De levering is na 3 dagen bezorgd naar alle tevredenheid en onbeschadigd.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goed bedrijf met uitstekend assortiment.

granieten parasolvoet besteld , ziet er mooi en degelijk uit en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Heldere communicatie en snelle levering. Ook het transportbedrijf van de Hoef niets dan lof , chauffeur bracht de voet van 40 kg naar de tuin en legde hem zo neer dat ik gelijk de wielen en de buis kon monteren.

• Gekocht via: Webshop

Mooi aanbod, makkelijk te bestellen, fijne, snelle levering. Je wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden van leveringstijd. Zeer tevreden met de kwaliteit van de tuintafel die ik besteld heb.

Top service

Online besteld, snel en goed afgeleverd.

Uitstekende kwaliteit

Zeer degelijke stalen tuintafel. Al eerder een stalen tuintafel gekocht, ondanks dag ie dag en nacht buiten staat, nog steeds in prima staat. 1 erbij gekocht voor de voortuin. Contacten met de klantenservice nav klacht over de bezorgdienst GLS. Klantenservice reageerde snel en adequaat.

• Gekocht via: Webshop

Product voldoet aan de verwachtingen,goede service.

Van der Garde is top!!

Vorige maand de derde tuinset in twintig jaar bij van der Garde gekocht, Voor mij geen ander, want evenals vorige keren, was de bediening zeer vriendelijk en de service weer geweldig. Afspraken worden nagekomen, en zijn er problemen, dan worden ze meteen opgelost. En al met al voor een zeer nette prijs. Wat wil een mens nog meer…….

Goed geholpen in de winkel, na 2 dagen al in huis

uitstekende service

de service bij Van der Garde is heel goed

• Gekocht via: Webshop

Hele fijne service en omgang

Goede en deskundige hulp bij het uitkiezen van onze nieuwe tuinset. Bart-Jan heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Wij zijn uiteindelijk voor de loungeset Santos Rhodos gegaan. De loungeset is snel geleverd en zit echt heerlijk. Een aanrader!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Op tijd en snel geleverd, kwaliteit is uitstekend.

Op tijd en snel geleverd, kwaliteit is uitstekend.

Snel en goede service

Niks op aan te merken. Mooie tafel voor een mooie prijs en eenvoudig te bestellen. Prima levering.

Snel antwoord Top service

De doppen van de poten van mijn tuinstoelen waren na enkele jaren versleten.. Op mijn mail kreeg ik binnen het uur al antwoord, en dezelfde dag werden er nieuwe doppen opgestuurd. Ik ben een zeer tevreden klant!

Al 30 jaar ons vertrouwde kwaliteit’s adres voor tuin meubels

Een parasol Beaufort gekocht met voet zoals altijd straalt de kwaliteit er weer af.

Vriendelijke, eerlijke behandeling

We zijn vriendelijk ontvangen en werden prima geadviseerd

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden