Doen wat ze beloven.

Heb al meerdere malen via internet iets bij VanderGarde besteld c.q. gekocht. Hele proces verliep duidelijk en snel.

Goed en goed geprijsd

De bezorger kwam aan en ik vroeg hem het bestelde product bij de buren te leveren. Geen probleem. Tot ik me realiseerde dat de parasolvoet 120 kg was. Ook geen probleem om toch een stukje door te rijden tot mijn huis. De bezorger dacht mee over een handige plek om het neer te zetten (ivm montage). Toen we het uitpakten 2 dagen later zagen we goede kwaliteit, mooi spul, fijn verpakt. Echt waar voor je geld.

Fantastisch

Ik bestelde mijn tuinstoelen en de volgende dag werden deze al afgeleverd. Keurig nestjes allemaal met e-mail berichten hoe laat de levering kon worden verwacht. Een pluim van mij.

• Gekocht via: Webshop

Stevige parasol met degelijke verijdbare voet

Overzichtelijke site.. goede zoekcriteria en toelichting. Stevige parasol, en mooi van kleur, charcoal. De voet was makkelijk te monteren en rijd goed over zowel het bankitai vlonder als als de iets oneffen tegels. Bezorging was qua timing onhandig. Het bericht kwam een halve dag van tevoren, en kon niet over gecommuniceerd worden, waardoor ik net niet meer thuis was . Maar gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam!

Geen probleem

Snelle levering en daarna snelle retourzending zonder problemen

• Gekocht via: Webshop

Veel keuze en snel en op tijd in huis

Heel prettig en ga op zoek naar een ander artikel via de website.

Mooie stoelen.

Prima advies van de verkoper. Stoelen zijn besteld en werden precies zoals afgesproken thuis bezorgd.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Sehr zu empfehlen. Netter Kontakt und schöne Ware

Toller Service und netter Kontakt. Ich hatte Stühle nach Amsterdam bestellt, die zu einem bestimmten Zeitpunkt dort eintreffen mussten und alles hat hervorragend funktioniert. Abgesehen davon das die bestellten Stühle auch noch schön und qualitativ hochwertig sind war ich mit den freundlichen und zuvorkommenden Mitarbeitern sehr zufrieden. Daher bestimmt auch für Lieferungen nach Deutschland zu empfehlen.

• Gekocht via: Webshop

Fijne winkel. Aardig en kundig personeel.

Fijne winkel. Veel keus, aardige en kundige verkopers. Order netjes geleverd volgens afspraak.

Goede service en communicstie

Tuintafel besteld. Snel en goed ontvangen. Duidelijk communicatie

In één woord GEWELDIG

Super snelle levering en zeker laagste prijs garantie!!! ZEER TE TEVREDEN

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Snelle levering, en we zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de hoes.

Top bedrijf

Fantastisch geholpen door jonge medewerker, heel veel kennis van zaken een 10 met een griffel , perfect advies.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Alles goed volgens afspraak geregeld

Prima!

Ik ga er vast nog wat kopen!

Goed geholpen prettige persoon

Alles oké

Uitstekende service en zeer correcte bezorging

Uitstekende service en zeer correcte bezorging

Netjes geholpen

De.verkoper neemt de tijd voor je en goede uitleg en zijn.heel behulpzaam

Super service

Super service. Alles prima ok

• Gekocht via: Webshop

Mega snelle verzending, goeie prijs kwaliteit verhouding

Op maandag ochtend besteld, dinsdag voor 8:00 was het al geleverd! Ontzettend snel en fijne communicatie met de transporteur. Bovendien zijn de geleverde stoelen heel mooi voor ook een mooie prijs. Aanrader!

• Gekocht via: Webshop

Keurig op tijd bezorgd top!!

Bezorger Fynn was behulpzaam en beleefd! En de grote dozen binnen gezet!

Goed advies. Top zaak

Super service

Vlotte nette levering

Super bedrijf!!

Een geweldig bedrijf. Kreeg steeds keurig gelijk antwoord als ik een vraag had. Overkapping is inmiddels perfect geplaatst door Arjen en Koos. Een bedrijf met prima service. Echt een aanrader

• Gekocht via: Webshop

Goede service en keurig op tijd geleverd

Mooie opbergbox voor kussens besteld. Keurig op tijd geleverd op de minuut af! Zal zeker meer gaan bestellen

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden