Voldoet precies aan mijn verwachting.

Zeer snel geleverd en makkelijk contact te maken met het bedrijf.

Geen problemen

Bestelling goed geregeld het gesprek dat ik heb gehad via de mail was positief.Alleen moest ik het pakket terug sturen omdat het te groot was.Als Ik mijn geld terug heb bestel ik een andere die wel past met.Vriendelijke groeten A.Schalk

Prachtige stevige bank

Mooie en degelijke bank die ook op een goede wijze snel bezorgd is. We hopen hier nog heel lang plezier van te hebben.

• Gekocht via: Webshop

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Een aanbetaling was niet eens nodig. Klasse! Groet, Bauke

Goeie prijs kwaliteit verhouding en super bezorging

Goeie prijs kwaliteit verhouding en super bezorging

Uitstekend advies en service

Wij hebben een parasol, een voet en hoes gekocht. We hadden heel wat wensen waaraan de parasol moest voldoen. Maar we kregen een uitstekend advies. De parasol was niet op voorraad en zou waarschijnlijk pas volgend jaar geleverd worden. Maar we hebben deze al in huis. Een prachtige parasol die volledig aan onze wensen voldoet. En van mooie kwaliteit. Dus een fijne zaak met een uitstekende service.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Heel tevreden over de gehele gang van zaken.

Vlotte levering alles keurig en goed ingepakt en op tijd bezorgt. Zijn er erg blij mee vinden het een geweldige set van een geweldige goeie kwaliteit. Wat betreft de bezorging geef ik een 10.

Fijne tuinhoes

Hoes past goed over de tuinset, kan worden vastgemaakt met klittenband en na de eerste zware regenbui geen lekkage gezien.

• Gekocht via: Webshop

geweldig degelijk en duurzaam!

Ik vind het een super mooie tuintafel, waar ik jaren plezier aan zal beleven. Zo wordt buiten zitten een feestje.

• Gekocht via: Webshop

De service in de winkel was prima. Fijn dat er meegedacht wordt over de bezorging. De tuinset is van degelijke kwaliteit, maar hebben we nog niet echt kunnen testen.

Uitstekend geholpen in showroom Opheusden

Even over nagedacht en toen online een bestelling geplaatst.

• Gekocht via: Webshop

Ze komen hun afspraken na en leveren netjes op tijd. Onze tuinset werd keurig op zijn plaats gezet. Geen aanbetaling vooraf. Je betaalt bij de levering veilig met je pinpas.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Supersnelle levering en precies wat ik van deze stoelen verwacht had. Heel comfortabel en prachtige kleur groen.

• Gekocht via: Webshop

Zeer klantvriendelijk en uitstekende service!

We werden zeer netjes in de showroom in Apeldoorn ontvangen. Vriendelijk en rustig te woord gestaan door verkoper Jan, die duidelijk vroeg waar wij naar op zoek waren. Hij liet ons alle dinerloungesets zien die binnen onze wensen paste en gaf duidelijk de voor- en nadelen van de verschillende sets aan. Uiteindelijk is ons een mooie set geleverd, waar we nu van genieten

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Product conform verwachtingen en prima service

Nadat 1 stoel niet helemaal in orde bleek te zijn, werd binnen 2 werkdagen een nieuwe stoel bezorgd. Tot nu toe bevallen de stoelen prima. Prijs/ kwaliteit verhouding in orde.

Bestelling niet compleet

Prima parasol met voet en hoes besteld, maar het plaatje voor de bevestiging ontbrak. Na een telefoontje werd het alsnog opgestuurd.

Grote keus tuinmeubelen

Wij zijn goed geslaagd bij VdrGarde tuinmeubelen. Er is veel keus en de prijs is oké. Snelle levering, goede service en zeer vriendelijk.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Prima aankoop

Mooie tuintafel gekocht met 6 bijpassende stoelen.

Mooie tuinartikelen.

Snel leverbaar en goede communicatie daarover. Kwaliteit van geleverde parasol en voet is uitstekend. Zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Goede en snelle sevice

Zeer te vreden over de tuinbank. .

• Gekocht via: Webshop

Prima service en een fijne aflevering!

We kregen een paar dagen voor aflevering een link om de tijdspanne vast te leggen. De chauffeur belde netjes omdat wij in een wijk in aanbouw wonen hij het niet kon vinden. Telefonisch hebben we hem geholpen bij ons achter te komen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Recent hebben mij vrouw en ik een Hawaii parasol met hoes en ingraafvoet gekocht in Opheusden. Hierbij zijn we zeer prettig geholpen en uitstekend geadviseerd door verkoper Peter. We hebben al meerdere malen tuinartikelen gekocht bij Van der Garde en zijn als zodanig nooit teleurgesteld geweest met onze aankopen. Ook de parasol voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en is makkelijk bedienbaar. Het is alleen jammer dat er geen kabouters bij zaten om de parasolvoet in te graven (-:

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Keurige, snelle afhandeling van onze bestelling

De website gaf duidelijke info over de tuinstoelen en de bestelling verliep op een snelle en correcte wijze!

Goed product, snelle bezorging

Ik heb de teakhout reiniger en beschermer gekocht. De producten waren snel geleverd en door middel van de handige klus/uitleg video’s op de website kon ik direct aan de slag. Onze tafel ziet er weer als nieuw uit!

prima!

Nu al een paar keer tuinstoelen besteld,worden netjes en binnen een dag bezorgd.Leuke aanbiedingen ook.Prettige ervaring!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden