Goed advies en snelle levering!

Oude Kettler tafel begon na ruim 30! jaar door te roesten. Vervanging gezocht en Van der Garde gevonden. En dan liever bij de tuinmeubelspecialist gekocht dan elders.

Heel erg goed

Zeer prettig en vriendelijk geholpen en alle afspraken goed nagekomen. TOP.

Geweldig!

Online een aluminium overkapping met scherm besteld voor een mooi bedrag en we zijn er heel blij mee.

• Gekocht via: Webshop

Mooi producten met goed advies

Heel goed geholpen door Bart-Jan , eerlijk prijs en advies . Mooie spullen mogen ontvangen en zeer goede service! Zeker een aanrader !

prima service

Bestelde artikel werd conform de mail op tijd geleverd. alles is naar wens verlopen. we zijn dolblij met de nieuwe parasol

hele plezierige ervaring

via telefonische bestelling perfect te woord gestaan. Op basis daarvan kon ik na het maken van een account snel bestellen. Binnen een week werd het bestelde keurig afgeleverd. De bezorger was top. En wat heel plezierig is het pas betalen bij aflevering. Alles keurig verpakt. Dit is de tweede keer dat ik iets bij Garde Tuinen heb besteld. Maar er komt zeker nog een derde keer. Chapeau!

Geweldig!

Mooi object in onze tuin.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Defect geleverde producten worden snel en zonder gedoe vervangen.

• Gekocht via: Webshop

Superservice en uitgebreid assortiment!

Goed geholpen bij Van der Garde in Apeldoorn. Bezorging was prima, je werd goed op de hoogte gehouden. Helaas was 1 tafeltje kapot, mail gestuurd met foto, de volgende dag werd deze opgehaald en de nieuwe afgeleverd. Superservice! Zoek je nieuwe tuinmeubelen, dan adviseer ik je naar Van der Garde te gaan.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

snelle levering goede service na contact / overleg

Na een kort chat overleg eenvoudig te bestellen en snelle levering conform afspraak

Super goede zaak

Zeer goede website en volop keuze in de dingen die je zoekt. En uitstekende service en snelle levering, echt super.

Makkelijk en snel

• Gekocht via: Webshop

Snel geleverd, mooi verpakt, prachtige tuinset!

Ik kreeg al snel een mailtje dan mijn bestelling bezorgd zou worden, het werd netjes neergezet en kon vrijwel meteen van m’n nieuwe tuinset genieten.

• Gekocht via: Webshop

Levering had beter gekund.

Bestelling geplaatst op 28 aug. en leveringsdatum bij bestelling doorgegeven van 2 september. Kreeg bericht, dat het bestelde geleverd werd op 31 augustus wat mijnerzijds niet goed uitkwam. Op de site kan je zelf de afleverdatum opgeven, doch daar blijkt men geen rekening mee te houden.

Geweldige service.

Geweldige service. Rijden optijd en geven netjes bericht vinden mail en SMS. Keurige duidelijke tijdindicatie wanneer ze bij je zijn top!! Dit bedrijf is een voorbeeld voor menig bedrijf wat nog wel eens een steekje laat vallen.

snel en netjes geleverd

Snelle verzending en fijn dat je moet tekenen voor ontvangst nu wordt je product niet zomaar bij de deur neergezet. Parasol is stevig.

Snelle en nette service

Parasol besteld. Deze werd binnen 2 dagen geleverd en was stevig verpakt! Het is dezelfde als onze vorige, dus blij mee.

• Gekocht via: Webshop

Telefonisch contact heeft tot mijn koop geleid

Ik heb contact gehad met een van de medewerkers en mijn vragen zijn prima beantwoord Daar waar de dame de vraag niet kon beantwoorden heeft ze intern navraag gedaan bij de verkoopafdeling Ook het maken van een afspraak voor levering is me goed bevallen Ik zal uw bedrijf zeker promote. Waar ik kan G.Buwalda

top product

Website duidelijk en makkelijk te vinden producten. snelle levering en correcte afhandeling

• Gekocht via: Webshop

Goede service en vriendelijke bezorger.

Prachtige tuintafel

Afgelopen vrijdag een prachtige tuintafel ontvangen, die eenvoudig in elkaar te zetten was m.b.v. een heldere tekening. De vervoerder had de tafel aan de achterkant van het huis en in de email hadden ze er een foto bijgeplaatst. Beter kan niet. De levering duurde wat lang maar dat was te overkomen. Van der Garde Tuinmeubelen kon daar niets aan doen.

• Gekocht via: Webshop

Mijn ervaringen zijn gemengd.

Een parasol besteld met voet en hoes. Positief: de bezorging vond snel plaats na twee dagen. Negatief: de wieltjes voor de verrijdbare voet ontbraken evenals de schroeven om de wieltjes en de parasolstandaard te bevestigen. Positief: na contact werd het ontbrekende de volgende dag bezorgd.

Besteld en ontvangen Geen problemen

Makkelijke site en overzichtelijk Geen problemen Goed afgeleverd

• Gekocht via: Webshop

Een rechthoek parasol besteld. Zeer snelle levering, stevig verpakt. Past prima bij ons in de tuin, is gelijk een soort overkapping. Wij zijn zeer tevreden met deze parasol.

Gewoon prima!

Mooi product, snel en correct geleverd. Bedankt!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden