De andere dag al en in perfecte staat afgeleverd

Ga zo door, helemaal goed.

• Gekocht via: Webshop

Prachtige stabiele parasolvoet Sevilla, vlot bezorgd

Mooie granieten parasolvoet, zeer stabiel, makkelijk in elkaar te zetten, stevige goed rollende wielen, parasol past perfect en voor een hele goede prijs. Ook nog snel bezorgd door eigen transportbedrijf, die zo aardig waren het flink zware pakket(40kg) in de gang te zetten! Zeer tevreden mee!

• Gekocht via: Webshop

Heb (nog) niks te klagen, alles is uitstekend verlopen..

Heb op 12/08/24 een platinum parasol besteld voor op het balkon en is 14/08 afgeleverd door Gls. De vele negatieve beoordelingen hebben me wel wat peentjes laten zweten, maar voor niks, is gebleken. De site is redelijk duidelijk, dus makkelijk te bestellen. Ik had dus een goede ervaring met VdGT.. (thumbs up)

• Gekocht via: Webshop

Besteld via internet na telefonisch contact. Volgende dag in huis.

Super ervaring

De loungeset is netjes geleverd. Zeer tevreden

• Gekocht via: Webshop

Prima, geleverd in.goede staat.

Grote verstelbare zweefparasol besteld met voet in de kleur Taupe. Was niet de "goedkoopste" maar de kwaliteit is er dan ook naar en ik ben er zeer tevreden over. Ook de opstelmogelijkheden van het produkt zijn fenomenaal Ook nog complimenten voor de leverende partij , nette vent en laten we eerlijk zijn als je parasol geleverd word om 07.30 uur op de heetste dag dan is dat helemaal top.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Service perfect

• Gekocht via: Webshop

Prima prijs, snel geleverd.

Een tuinsethoes besteld, deze werd binnen 2 dagen geleverd, keurig in doos.

• Gekocht via: Webshop

Prachtige parasol met grote stevige voet!

Een grote mooie parasol met stevige voet gekocht. Daarnaast nog een losse parasolvoet voor onze andere parasol. Prachtige spullen en goed stevig! Bezorging ging keurig. Eerst netjes met mailtjes en een SMS over de bezorging op de dag naar wens. Ook beide bezorgers wilden de spullen zelfs in de tuin zetten. Wat een service!! Heel blij en tevreden klant.

Goed en snel geleverd

Voordat wij het weten hadden wij de nieuwe stoelen al in de tuin staan. Het ziet er goed uit.

Goed product

Snelle levering

• Gekocht via: Webshop

Mooie parasol en snelle levering

We hebben recent een mooie parasol gekocht met voet en hoes. We zijn blij met de snelle levering en de kwaliteit.

• Gekocht via: Webshop

Super vriendelijk en top service

Bestelde een hele mooie zweefparasol. Werd de volgende dag gebeld om de bestelling even te controleren door een ongelofelijk vriendelijke en vrolijke dame, die vroeg of ik hem af wilde komen halen, of dat hij toch gebracht mocht worden (had het zelf per abuis niet goed ingevuld). Liever brengen… “Oh geen punt, dan zetten we hem op de vrachtwagen!” Super fijn, en een prachtige kwaliteit producten!

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle en bezorging op tijd, goede kwaliteit product

Stipt en volgens afspraak

Ik kon na de online-bestelling alles vergeten en kreeg mijn eigen verrassing volgens afspraak geleverd.

• Gekocht via: Webshop

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, kreeg ik regelmatig updates over de status. Op het moment van levering, na slechts 2 dagen, is alles netjes uitgeladen en in de hal geplaatst. Dit conform afspraak. De geleverde parasol voldoet precies aan de verwachtingen en zijn er erg blij mee. De kleur en het model zijn precies zoals op de website gepresenteerd. Ben zeer tevreden over mijn bestelling.

• Gekocht via: Webshop

Super snel en netjes geleverd

De bezorger was ook erg behulpzaam en ook hij krijgt een 10 Alles was goed kwaliteit van de parasol en voet Super allemaal

Zeer goed.

Werkt heel goed.

TOP

Goede communicatie, perfecte levering (vrachtwagen is te volgen via link) en héél leuke tuinset. Alles zit in 1 doos, eenvoudig te monteren en geen ontbrekende stukken. Wij zijn fan!

Goede kwaliteit.

Gewoon perfect

Snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke info wat betreft levering.

• Gekocht via: Webshop

Artikelen zoals omschreven en van goede kwaliteit. Bezorging is prima te volgen en werd op tijd afgeleverd.

• Gekocht via: Webshop

Maakt waar wat het toezegt

Direct na bestelling aan het werk gegaan. Keuze wat betreft bezorging en keurig op gevraagde locatie afgeleverd. Na het uitpakken een mooi kwalitatief product!

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering en prima service

Hadden het snel in huis, maar miste een kussentje, gemaild en hebben kussentje gratis toegestuurd. Ook dat hadden we snel in huis. Zeer tevreden over levering en de service.

Keurige levering

Prima geleverd. De stoel voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden