We werden heel Goed geholpen!

We zijn heel netjes en vriendelijk geholpen bij de keuze van onze lamellen pergola. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Nu we de pergola hadden staan, toch besloten om een extra screen erbij de kopen. Om de zon te weren. Deze werd weer netjes geleverd. Ik zou hier zeker mijn tuinmeubelen/pegola kopen!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Uitstekend!

Vanaf de bestelling t/m de aflevering super geregeld! Je kan zelfs kiezen wanneer je het bezorgd wilt hebben, fijn als je doordeweeks niet aanwezig bent dat jullie ook leveren in het weekend! Wordt via E-mail geinformeerd over de bezorging tot ze voor de deur staan. Blij mee!

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering. Prijs/kwaliteit is goed.

Snelle levering. Prijs/kwaliteit is goed.

Nette bezorging

Fijne , aardige chauffeur.. nette bezorging

Heel erg tevreden!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Super netjes en heel snel antwoorden gehad op vragen aan de klantenservice. Maar ook heel erg tevreden en blij met mijn nieuwe tuinbank.

barset online gekocht

barset zag ik online afgebeeld met zwarte stoelen. Toen deze afgeleverd zijn was het antraciet en had ik dus niet goed gelezen. Jammer dat het plaatje wat je ziet andere stoelen laat zien want onze voorkeur waren zwarte stoelen afleveren ging heel snel en tot onze verbazing werd het gewoon in dozen afgeleverd en mag je de barset zelf in elkaar zetten wat schijnbaar ook op onze bestelbon zou moeten staan Gebeld met vd garde maar daar werd al snel gezegd nee hoor dat doen we niet en het staat op de bestelbon. Wij zien het nog steeds niet vermeld staan Dan krijg je zo'n welles nietes verhaal wat verkeerde energie geeft al met al vind ik het geen service dat de barset zo word afgeleverd

Een dikke tien

Een dikke tien voor de webshop de afhandeling en de bezorging,hier ga ik zeker meer bestellen Ze doen wat ze beloven

• Gekocht via: Webshop

Onze nieuwe Jersey verstelbare tuintafel is een aanwinst voor onze tuin

Mijn echtgenote en ik hebben ter gelegenheid van onze 50e huwelijksverjaardag van familie, vrienden, kennissen en buren een financiële donatie ontvangen. Het totaal was voldoende om een mooie, duurzame, degelijke en in hoogte verstelbare tuintafel te kopen. Dit was al jaren een gekoesterde wens van ons. Met de aankoop van de Jersey tuintafel van Van der Garde tuinmeubelen is deze lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Bovendien is de tafel supersnel en op de afgesproken tijd bezorgd. In één woord geweldig. We spreken dan ook de wens uit dat de tuintafel nog vele jaren mee mag gaan in onze toekomstige huwelijksjaren.

Prima zaak!

Ruime keus, prima advies, mooie aanbiedingen, goede service en gratis bezorging door het hele land!

• Gekocht via: Showroom Duiven

netjes en op tijd geleverd.Ook nog van advies gediend.

gedaan wat beloofd was. goede kwaliteit.

• Gekocht via: Webshop

Tot nu toe uitstekend dus

Ik heb het nog niet uitgepakt maar de doos beloofd ons fijne lekkere relaxte dagen

• Gekocht via: Webshop

Mooie producten, goed georganiseerd.

Tafels snel en makkelijk via de webshop besteld. Kwaliteit/prijs verhouding is goed. De levering aan huis was prima geregeld en werd door de vervoerder op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen leveren.

Fantastisch

Wat een super service. Nog nooit zo’n positieve ervaring gehad als met jullie bedrijf. Mijn vragen per mail werden de dag zelf nog beantwoord. De stoel werd degelijk verpakt geleverd door eigen personeel. Dan weet je dat zij er omzichtig mee omgaan. Toen de stoel niet stabiel stond en ik dit meldde, kreeg ik onmiddellijk een advies om dit te verhelpen op hun risico. Wij hebben gedaan wat voorgesteld was en het hielp. De stoel staat stabiel. BEDANKT.

• Gekocht via: Webshop

Voldoet perfect aan de verwachting

Afmetingen kloppen. Mooi stevig materiaal. Prima prijs/ kwaliteits verhouding.

Prachtige stripe loungestoel!!!!!

Snelle levering/afhandeling van de mooie Stripe loungestoel (kleur taupe) voor op mijn balkon. Zonodig ook als extra stoel te gebruiken voor in de kamer. Duidelijke website en gemakkelijke bestelling. Zeker aan te bevelen!!!!

Goede ervaring

Keurig gemeld dat er geleverd wordt en een dag van te voren met een tijdslot waar men zich keurig aan ehouden heeft.

Supersnel

Spullen besteld en erg snel binnen gekregen, prima geregeld

• Gekocht via: Webshop

Ik heb een ombouw voor 2 klikos gekocht. Ik heb nog nooit zo'n perfecte instructie gehad om iets op te bouwen. Alle onderdelen hebben netjes een cijfer en staan bij de instructies vermeld zodat je echt stap voor stap de ombouw in elkaar kan zetten. Het ziet er geweldig uit dus ik ben er heel blij mee!!

• Gekocht via: Webshop

Laagste prijsgarantie? Helaas is dit een loze kreet.

Diverse overkappingen in diverse winkels bekeken. Het is de Lamellen overkapping - 3x3 m. - Aluminium - Antraciet - Move geworden. Overduidelijk is de prijs-kwaliteit verhouding dik in orde. Ik geef een 7 i.p.v. een 9 omdat de afwikkeling van een creditering i.v.m. de laagste prijsgarantie soepeler had kunnen gaan. Maar uiteindelijk wel netjes ontvangen. De overkapping zelf is nogmaals absoluut een aanrader.

Super!

Super snel en goed product

• Gekocht via: Webshop

Snel en klantvriendelijk. Hier kom ik terug!

Tuinmeubelen besteld en keurig netjes verpakt en snel geleverd. Ook een klantenservice die snel en klantviendelijk is. Kortom, een vertrouwd gevoel.

super

wij zijn super tevreden echt top

• Gekocht via: Showroom Duiven

Snelle levering. Niets op aan te merken!!

Mooie set

Mooie set om onze tuinmeubelen te beschermen. Echter de bijbehorende gewichten zijn zeer moeilijk te bevestigen aan het zeil.

Keurig geleverd.

Netjes afgeleverd op Terschelling