Heel blij met de nieuwe meubelen voor onze bewoners in het verpleeghuis!

Bij van der Garde terecht gekomen tijdens mijn bezoek aan de Zorgbeurs in Utrecht. Daarna was onze bestelling snel rond, afgeleverd en gemonteerd. We zijn er heel blij mee!

Professionals

Prima logistiek en goede prijs-kwaliteit van het geleverde product.

Geweldig!

Alles klopt, snelle efficiënte service!

• Gekocht via: Webshop

Erg mooie stoelen voor goeie prijs

Snelle service en prachtige kwaliteit

Snelle afhandeling

Bestelling geplaatst en 3 dagen later al in huis.

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering van mooi product.

Mooi product voor een goede prijs, correcte en snelle levering.

Hele fijne service!

Een set met parasol, voet en hoes besteld bij van der Garde. Was een goede prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met andere aanbieders. Echt heel blij mee. Ook een snelle levering en precies te volgen wanneer het bezorgd werd. Dus zondag besteld en dinsdag al geleverd. Echt heel erg tevreden!

Goede klantenservice

Goede kwaliteit zeer tevreden over Geen China rommel Makkelijk en licht

Betrouwbaar

Je krijgt wat ze beloven. Snelle levertijd en goede prijs.

Levering parasol

Snelle levering, goede communicatie. Prijs is concurrerend. We werden goed op de hoogte gehouden van de komst van de chauffeur, zodat we er niet de hele dag voor thuis hoefden te blijven

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit en mooie spullen

We zijn bij 4 andere meubelzaken geweest en bij van de Garde vonden we wat we zochten. Goede kwaliteit, comfort en vriendelijk personeel.

Keurig bedrijf!

Doet wat het beloofd, mooie kortingen, correcte afhandeling en goede service!

• Gekocht via: Webshop

Goed op te volgen en vlotte levering na bestelling

De levering verliep heel vlot. Ik kon zelf een voorkeursdatum opgeven en een dag voordien kreeg ik een tijdslot van 2 uur zodat er niemand thuis overbodig diende te wachten. Bij levering werd de doos netjes in de tuin gezet en niet aan de voordeur hetgeen het voor ons nog gemakkelijker maakte. Alles was perfect in orde en na een tiental minuten konden we ten volle genieten van onze lounge... dankzij de volle kussens geen rugpijn in deze lounge!

• Gekocht via: Webshop

Direct een goed geholpen!

Duidelijk en overzichtelijk!

• Gekocht via: Webshop

Parasolvoet besteld. Bezorgd door externe vervoerder ( Van De Hoef logistiek). Zeer attente chauffeur..bij levering bleek hoek van de verpakking beschadigd. De chauffeur maakte hiervan een foto. Ná montage bleek stukje van hoek van de voet te zijn. Gebeld met klantenservice van Van Der Garde. Annemiek loste dit keurig op de voet wordt vervangen. Hoewel dit normaal is, ben ik zeer tevreden.

• Gekocht via: Webshop

Top bedrijf en voorbeeld voor heel veel andere .

Mijn ervaring met Van Der Garde is Top . Goede producten en snelle reactie op vragen per E-mail en telefoon . . Ik was een paar onderdeeltjes nodig voor mijn parasols . Deze werden geheel kostenloos opgestuurd zelfs zonder verzendkosten . Waar maak je zoiets nog mee . Dus van mij een warme douche !!!! Gerry uit Klazienaveen .

prima service

In grote lijnen heel tevreden, hoewel de telefonische informatie niet bleek te kloppen met het geleverde product (product kon iets wel, wat volgens klantenservice er niet op zat). Voet van parasol bleek alleen na uitpakken niet egaal van kleur te zijn. Voet bleek ook wat groter dan verwacht. Prima aflevering tot aan de voordeur (in appartementengebouw). Jammer dat niet de optie bestaat om product te laten installeren.

Prima tuinmeubel

Het ziet er goed uit. We zijn er blij mee

• Gekocht via: Webshop

Perfecte en vriendelijke service, goede producten

Onze tuinstoelen hadden nieuwe glijdoppen nodig, na overleg met de serviceafdeling binnen 2 dagen ontvangen, super! En passant in de winkel in Apeldoorn gekeken naar parasol voet met wieltjes, besteld en ook vlot ontvangen. Kwaliteit en uitvoering perfect, makkelijk te monteren wielen met rvs montagemateriaal.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Alles snel en naar behoren gegaan, prima

Parasol besteld, goede prijs. Snel geleverd dus tevreden. Zit er nu lekker onder! R

De volgende dag bgeleverd

Een verrijdbare parasolvoet besteld. De volgende dag geleverd Met een tijd aanduiding van een uur Dus ik hoefde er niet lang voor thuis te blijven De parasolvoet is van goede kwaliteit , ziet er mooi uit! Oh

Super geregeld!

Info via e-mail prima. Levertijd goed aangegeven. Geholpen met binnenzetten.

• Gekocht via: Webshop

Goed bedrijf snelle levering goede service

Heel mooi bedrijf. Goede spullen en mooie kwaliteit

Prima eerste ervaring

Voor het eerst via internet iets (een hoes voor de parasol) gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen. De hoes werd keurig conform afspraak geleverd, netjes verpakt en is van prima kwaliteit. Kortom: wij zijn een uitermate tevreden klant.

• Gekocht via: Webshop

Top sevice vriendelijke mensen.

Heel goed geholpen. Kwamen ook zelf met ideeën.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden