Klote zaak nooit iets bestellen!!! Zijn oplichters

Ik heb een parasolvoet besteld kostte 119 euro die je dezelfde lelijke kan kopen onhandig veel te groot ding voor 45 euro bij jysk. En die van de jysk is zelfs nog mooier en beter. En moet zelf betalen om hem terug te leveren omdat het gewoon een heel andere kleur is. Is echt een ongelooflijk lelijk ding. En wordt ook nog eens afgewimpeld.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende levering. Prachtige loungeset met zeer goed zitcomfort

• Gekocht via: Webshop

Prima product en snelle levering

Gaat om een parasol van Madison. Groot model uitklap systeem werkt prettig. Verder een parasolvoet van 40kg natuursteen. Wel zelf in elkaar schroeven. Niet moeilijk maar let op granieten tegel weegt wel 40 kg.

SNelle levering

Onze parasol hoes was gescheurd, de parasol hebben we ook bij van der garde gekocht, dus was het was voor ons een logische keuze, om hem weer hier te kopen. Besteld en we hadden hem echt snel in huis.

Sterke prijzen, duidelijke afspraken

Concurrentiële prijzen voor kwalitatieve producten. De afspraken mbt levering zijn duidelijk en transparant. Klantvriendelijke bezorger.

Tevreden....

Zeer tevreden..

Prima.

Nette bezorging We werden goed geïnformeerd omtrent het tijdstip van de levering van de parasol met voet. Aardige chauffeur die de parasolvoet (45 kg), Netjes op zijn plek zette.

• Gekocht via: Webshop

Van der Garde levert snel, prima kwaliteit en met redelijke prijs.

Al enkele jaren kopen wij onze tuinspullen bij Van der Garde. De aankopen worden altijd snel geleverd, zijn uitstekend van kwaliteit en lager geprijsd dan bij concurrenten. Wij zijn bijzonder tevreden.

1 keer nooit meer

verkoop ging goed hadden alleen niet gezegd dat het op een pallet wordt afgegeven en dat je zelf de tafel moest monteren stond wel op de factuur en alles zelf uit dozen moest halen en plastic eraf dan nog eens afval afvoeren voor zoveel geld dan halen we het volgende keer wel bij het tuincentrum in de buurt

Schept vertrouwen

Vriendelijk ,behulpzaam personeel die verstand van zaken hebben.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Zeer snelle levering, product zoals omschreven.

Goede service vandaar dat we via internet vast gekeken hadden wat er mogelijk was . Aangezien het product niet in onze vestiging in Apeldoorn op voorraad was, hebben we het via de webshop besteld, anders hadden we dit artikel bij de winkel in Apeldoorn opgehaald.

• Gekocht via: Webshop

Goede uitleg en klantgericht. Toppy.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Goede service , vriendelijk personeel, op tijd bezorgd

Goede service, vriendelijk personeel op tijd bezorgd

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd.

Uiterst tevreden

Bestelling gedaan van 2 parasols en uiterst tevreden van bestellen tot levering

Snel en keurig afgeleverd

Prima geregeld

• Gekocht via: Webshop

Goed geleverd en prima assortiment

1 Exotan loungebank en 2 mooie Suns Lake regisseur stoelen. Inmiddels staat alles 5 jaar en nog steeds mooi, wel onder afdak. Bank sinds een jaar een ander plekje en daar een hoes voor gekocht want niet geschikt om hele jaar door buiten te laten staan.

Gewoon top!

Snelle verzending, zorgvuldige communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding

• Gekocht via: Webshop

Goede en snelle levering.

Goede ervaringen en de service is super,en wat ook belangrijk is de prijs.

Prima kussens

Kleur is eerder zwart dan antraciet en jammer dat er van die beige klittenband bevestigingen aan zitten. Nu steekt het wel erg af. Ik had er zwarte aangezet.. Vlotte levering , keurig verpakt, wij zijn er blij mee.

• Gekocht via: Webshop

Prima, heel fijne parasol.

Fijn materiaal, mooie kleur en handig in gebruik.

Prima materiaal

Lastig monteren met deze flexibele bodem

Fantastisch

Voor de 2e maal een aankoop gedaan. Vriendelijk, behulpzaam, informatief en inlezen/empathisch. Wij komen zeker terug en als bedrijf promoten bij familie, vrienden, kennissen en collega's.

Klantvriendelijk

Omruilen van de parasolvoet werd keurig en snel geregeld.

• Gekocht via: Webshop

Goede prijzen en erg goede service!

Goede service, eigen bezorg service en omruilen van parasol voet voor een ingraaf voet ging erg soepel

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden