Makkelijk

Het was gemakkelijk te bestellen en achteraf betaald na controle van het loungeset Al lekker veel buiten gezeten

Prettig en deskundig

Bij Van der Garde in Duiven op een prettige en dyidelijke manier geïnformeerd over de diverse mogelijkheden en hoexde stoffen tijdens Hollandse weersomstandugheden houden. Hierdoor een goede afweging kunnen maken in een mooie ruim opgezette showroom. Blij met onze aankopen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Prachtige parasol! Kost wat,maar alle waar is naar zijn geld!

Ik ben heel tevreden met de parasol! De bezorging ging super snel,het probleem was dat ik net een dagje uit zou,na een erg verdrietige tijd. Mijn kleindochter zei,gaan oma ik ganaar jou huis.om de parasol te ontvangen. Via mijn deurcamera, kon ik het in de gaten houden. Helaas was de bezorger heel vroeg,rond de klok van tien,en op de mail stond tussen 10.45 12.45. Nou ja de tegel van 90 kilo door hele sterke buurmannen naar de tuin gebracht,en alles ook nog in elkaar gezet.Iets met,een goede buur,is beter dan een verre vriend.

• Gekocht via: Webshop

Uitstekende service en snelle afhandeling

We hebben een mooie dining lounge set gekocht en hebben goed advies gekregen tijdens onze keuze. We gingen uiteindelijk met een andere set de deur uit dan we hadden verwacht en we zijn er heel blij mee. Tijdens de levering was er nog een items niet meegeleverd omdat deze van de order afgevallen was, maar deze is na een belletje alsnog opgestuurd en 2 dagen later was het helemaal compleet.

gewoon top

Mooi design, voor mijn ruimte past het perfect, ligt goed op kussens, al vele goede reacties gehad. 2 minpuntjes: 1, de montage, niet zo duidelijk op planning, kunt u snel van schroeven vergissen omdat 2 soorten maar 2mm schelen. wie geen ervaring hiermee heeft. 2 bevestiging van linker en rechter stuk bank komt niet ideaal uit! wanneer je schroeven echt vast zet, trekt het scheef en staan poten niet meer od grond. ofwel heb ik ergens iets gemist of verkeerd gedaan, daarom kom ik terug op 1e punt, het verduidelijken van plan.

• Gekocht via: Webshop

Doen wat je van ze verwacht

In tegenstelling tot sommige andere leveranciers klopt de behandeling van start tot eind. Correcte aanname van de bestelling en super snelle afhandeling. Echt fijn om ook weer eens zo'n goede ervaring te hebben

Top geleverd

Alles ging soepel, van bestellen tot het neerzetten in de tuin. Vriendelijke professionele bezorging. Duidelijke instructies mee gekregen.

• Gekocht via: Webshop

Ligstoel als verwacht en snel bezorgd

Voor een zeer redelijke prijs een prima ligstoel aangeschaft.Goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnelle levering.

Prima geregeld

Prima service en op tijd geleverd.

Bezorging onvoldoende.

Een mooie parasol gekocht met zware voet van 125 kilo. Met het product zijn wij erg tevreden met de levering niet zo. De steen werd gedropt aan de voordeur. De chauffeur wist te vertellen dat de wijze van afleveren, dus tot de deur, door de leverancier zou worden gecommuniceerd wat in ons geval niet is gebeurd. Moesten vervolgens zelf maar zien hoe we de steen door de woning in de achtertuin zouden krijgen. Jammer dat bij de aanschaf niet wordt verteld hoe de aflevering verloopt. Gelukkig heeft een vriendelijke buurman ons geholpen.

• Gekocht via: Webshop

Wij hebben de Hawaii zweefparasol wederom aangeschaft omdat de vorige na jarenlang en intensief gebruik op was. Zeer tevreden over de levering en het contact en heel blij met de verbeterpunten zoals bijv de afwerking. Nu nog steviger!

Geweldig! Supersnelle levering!

Supersnelle levering van een prachtige parasol!

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering en boven verwachting

De tuinset was snel te vinden op de site, een goede prijs en boven verwachting toen we hem uitpakte.

• Gekocht via: Webshop

Mooi en degelijk tafeltje.

Stevig tafeltje, niet te groot en ziet er leuk uit. Aluminiumpoten en een keramische tegels als blad dus ook weersbestendig, maar dat moet nog blijken. Je zou hem ook gewoon in huis kunnen zetten.

Top bedrijf

Ben snel en zeer correct geholpen toen ik iets moest retourneren. Product is snel weer opgehaald.

• Gekocht via: Webshop

Goed verpakt en netjes thuis afgeleverd.

De tafel was goed ingepakt en erg zwaar. Even ging het bijna fout, omdat een bezorger de tafel alleen vervoerde . Ze waren met twee personen, dus pak zo’n zware tafel met twee personen op

Top service

Wat is beloofd gebeurt ook!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Geweldig bankje weggegeven, waar ze super blij mee waten

Goede snelle afhandeling. Zelfs in centrum van Amsterdam snel bezorgd

Positief

Positief

Komen de afspraken na.

Kussens gekocht welke bij een ander goedkoper waren. Geen probleem, wij kregen dezelfde prijs Hartelijk dank.

Prima geholpen

Klantvriendelijk en de bezorging ook heel Klantvriendelijk

• Gekocht via: Showroom Duiven

Fantastisch bedrijf met uitstekende service

Keurig geholpen in de winkel in Apeldoorn. Heel goed advies. Toen onze tuinset geleverd werd bleek een voetenbank niet te passen in onze overkapping. Ondanks dat het al helemaal uit de originele verpakking was, mocht de voetenbank retour. Geweldig!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Fijn en vakkundig geholpen door medewerkster.

We waren op zoek naar bepaalde tuinstoelen. Medewerkster kom mbv vakantiefoto zeer adequaat vaststellen om welke stoel het ging. Deze stoel hebben we, onder het genot van cappuccino en stroopwafel, kunnen uitproberen. Deze stoelen hebben we direct kunnen ophalen in mega opslag van deze organisatie. Nu de zomer eindelijk van start is gegaan, kunnen we genieten in de tuin van de stoelen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Correcte levering, tuinset ziet er ook uit zoals op de foto.

Zeer degelijke tuinset met kussens in een heel mooi materiaal. Enkel de schroeven die bijgeleverd werden om de leuning te bevestigen zijn te kort. Verder alles prima

Doen wat ze zeggen

Geen commentaar