Super geholpen!!

Onze binnenkussens waren vergaan! We hadden dit gemeld bij Rob. Medewerker bij jullie. Er zat gelukkig nog garantie op. Wat een snelle reactie van hem. Het heeft helaas wel lang geduurd voordat de binnenkussens er waren. Maar na volle tevredenheid is het opgelost. Dus een tevreden klant. En Rob nogmaals bedankt voor jou hulp!!!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Onze zware tuintafel is netjes verhuisd

De tuintafel bleek zwaarder dan gedacht, maar poging 2 was succesvol 2 vriendelijke jonge mannen hebben onze mooie tafel keurig verhuisd

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Tuinrelaxstoel met apart verstelbare voetensteun besteld voor mijn moeder. De stoel voldeed aan de verwachtingen, hij was goed in kaart gebracht op de site. Bestelprocedure ging ook gemakkelijk en de stoel werd ook snel ( binnen paar dagen ) geleverd door een vriendelijke koerier. Kortom, heel tevreden

snelle levering

Wat ik vooral prettig vond, is dat de parasol de volgende dag al geleverd werd. We zijn er blij mee.

• Gekocht via: Webshop

Goede service en snel antwoord op de mail .

Ik heb 2 vervangingsdoeken voor mijn parasols bij V. D. Garde besteld en deze werden snel geleverd voor een goede prijs . De communicatie per mail verliep snel en werd vriendelijk behandeld .

Klantenservice is top

Een mooie hoes voor de loungeset besteld, ik was toch niet zeker of de maat goed was. Contact via de klantenservice gemaakt, deze gaf het advies toch een maatje groter te nemen. De bestelling kon nog aangepast, en de volgende dag lag het pakket al thuis. Zeer tevreden met de mooie hoes, niet goedkoop maar daar is de kwaliteit ook naar.

• Gekocht via: Webshop

Goede levering, service en communicatie

Ik heb een loungebank voor buiten gekocht bij van de Garde Opheusden. De levering was zoals afgesproken, het produkt in goede orde ontvangen en daarnaast was de voorafgaande communicatie en de service nadien erg goed en fijn.

Duidelijk, netjes

Zoals geadverteerd is er geleverd

• Gekocht via: Webshop

Goede service en degelijke kwaliteit

Goede ervaring, klantvriendelijk en goede uitleg en meedenken met de klant.

Vriendelijk en volgens afspraak

Zie boven

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Klantvriendelijk en erg goede service

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Perfecte communicatie en zeer snelle levering. De artikelen die we hadden besteld voldoet aan onze verwachtingen.

Gewoon geweldig top service

Super aan te bevelen goede prijs,service,en snel Ga zo verder top!!!!!

Mooie meubels

Jammer dat ze niet zijn geleverd op de erste afspraak. 2 maanden later. Gelukkig nog geen mooi weer.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Heldere website, gemakkelijk en betrouwbaar bestelproces

Prachtige kwaliteit van het gekochte produkt. Zorgvuldig bestelproces. Van der Garde “deed wat zij beloofden”: prima

Geweldig!

De inkt was nog nat na het bestellen en toen stonden de "Casablanca" terrasstoelen er al! Super!!!

• Gekocht via: Webshop

Uitstekende communicatie en mooie tuintafel

Ik zocht een tuintafel met specifieke afmetingen en kleur, die vond ik online bij Van der Garde. Het fijne is dat er geen extra hoge verzendingskosten waren omdat er naar België geleverd werd. De communicatie per mail vanaf de betaling online was zeer regelmatig en dat is zeker een pluspunt want zo wist ik exact op welke dag de levering gebeurde. Ik ben blij met mijn mooie tuintafel!

Snel en betrouwbaar

Zeer vriendelijke benadering. Snelle reacties en antwoord op vragen. Levering volgens de afspraken. Kortom uitstekende service

Geweldige service, mooie kwaliteit

Super mooie tuinset, goede kwaliteit en snel geleverd.

Prachtige tuinset

Fijn geholpen in de winkel, had via internet wel iets uitgekozen, maar wilde het in de winkel zien en uitproberen of de stoelen comfortabel zaten. Verschillende geprobeerd, maar kwam toch uit wat ik op de site gezien had, alleen met 8 stoelen ipv 6. De jongens die het bezorgden waren uiterst vriendelijk.

High ended product

very nice product, good quality manufacturing and finishing

Blij met de aankoop

Makkelijk bestelproces, snel geleverd en netjes! Producten van goed kwaliteit.

Prima bedrijf.

Via de mail werd ik op de hoogte gehouden over de verzending en dag van levering. Ook werd door het vervoersbedrijf het tijdstip van levering regelmatig aangepast. De tuintafel is in de geplande tijd bezorgd. De tafel was goed verpakt en onbeschadigd.

Super hulpvaardig

Het mail contact ging super snel, werd meegedacht voor oplossingen. Erg fijn om bij te shoppen. Goede kwaliteit producten!

• Gekocht via: Webshop

Alles netjes en zeer correct geregeld

Overzichtelijke site met goede uitleg en info over het product. Ook de logistiek goed geregeld. En uiteraard tevreden over mijn aankoop.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden