Zeer ruime keuze en komen afspraken na.

• Gekocht via: Webshop

Betrouwbaar, bereikbaar en goede kwaliteit levert dit bedrijf

Zelf heb ik 3 producten bij deze tuinmeubelzaak besteld/gekocht. Hiervan was van 1 product de verkeerde maat geleverd. Via mail en telefonisch contact direct bereikbaar en dezelfde dag een oplossing. Binnen een week opgelost en goed mail contact. Prima product en prima klantenservice! Vriendelijke groet, W.A.

• Gekocht via: Webshop

Is zoals beloofd en snel bezorgd.

Is goed snel en betrouwbaar.

Netjes verpakt

Prima product

goede service klantvriendelijk

goede service komen afspraken direkt na

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Toppie

Goede en snelle levering goede kwaliteit

• Gekocht via: Webshop

Zoals verwacht mag worden.

Vanaf ht online bestelmoment is alles zeer professioneel verlopen. Tussentijdse updates m.b.t. logistiek zijn met regelmaat gegeven. Kortom, een goed bedrijf om je aankoop te doen.

• Gekocht via: Webshop

In prima staat afgeleverd. Keurig aangekondigd wanneer ze de parasol zouden leveren.

Top bedrijf

Snel en correct tegen een realistische prijs

keurig

alles op tijd geleverd en volgens afspraak, bezorging was keurig en behulpzaam er was een glasplaat kapot bij levering en die is binnen 2 weken keurig omgeruild dus al met al zeer tevreden

• Gekocht via: Showroom Duiven

Snelle levering en ziet er mooi uit

Als ik weer tuinartikelen nodig heb,bestel ik zeker bij v/d Garde,heel goed bevallen!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

fijne service, goede prijs/kwaliteit

In 2023 een fijne parasol besteld en in mei 2024 pas laten bezorgen. netjes op tijd tegen mooie prijs, nette levering, aardige chauffeur

• Gekocht via: Webshop

Goed advies en tijdige levering

In de winkel in Duiven prettig geholpen en goed advies gehad. Toen we onze bestelling uiteindelijk eerder wilde hebben was ditcgeen enkel probleem. Netjes afgeleverd achter in de tuin. Heerlijke loungeset trouwens

Uiteindelijk tevreden

Van de twee tuinstoelen die ik had besteld kwam er één lelijk beschadigd uit de verpakking. De communicatie hierover verliep aanvankelijk niet optimaal, maar na bijna twee weken is de stoel met het mankement keurig omgeruild voor een nieuw exemplaar. Nu helemaal tevreden!

Fijn en correct bedrijf

Ze kwamen keurig volgens afspraak ons tuinset brengen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Prima en vriendelijk geholpen.

Onderdeel besteld en snel ontvangen

• Gekocht via: Webshop

Een onderdeel van een luxe tuinstoel was stuk. Een telefoontje en het onderdeel werd per post opgestuurd.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Zeer goede verkoopster. Nam alle tijd

Zeer prettig behandeld.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

uitstekend, klantvriendelijk en menselijk

Prettig, behulpzaam . goed gevoel

• Gekocht via: Showroom Duiven

Nette levering, instructies eerder gegeven niet gevolgd! Tafel eerder gezien, maar blad kleur stond ons niet aan vrouw kwam op de website bij v.d.Garde zeflde tafel maar met blad welke ons wel beviel. Bleek zelfde model, maar van een eerder seizoen!

snelle levering

Ik had alleen wat nieuwe tuinkussens nodig voor mijn tuinmeubelen. Deze tuinstoelen waren jaren geleden al bij van de Garde in Opheusden gekocht m.a.w. deze stoelen zijn nog steeds als nieuw. Geweldige kwaliteit. Nu met mijn nieuwe kussens weer een plaatje.

Helemaal prima

Het was precies wat we zochten . Een lounge bank, met tafel en 2 krukjes. Prijs was goed dus wat willen we nog meer.

Perfecte service.

Goed geholpen en perfecte service.

10+

Wij hebben hele goede ervaring . Alles is echt heel goed gegaan . Kwaliteit is zeer goed . Wij zullen zeker in toekomst bij jullie kopen .

• Gekocht via: Webshop

Zeer vriendelijk personeel en goede service!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden