Perfecte parasolhoes

Past perfect, water en vuilafstotend!

• Gekocht via: Webshop

we zijn heel blij met de nieuwe cordoba tuinset.

Prettige communicatie

Bestelling en levering gingen snel. Helaas was er een onderdeel dat miste, maar na e-mail contact werd dat snel opgelost. Zeer prettige afhandeling en zoeker de moeite waard.

Snelle levering,

Snelle levering maar transporteur zou moeten overleggen over tijdstip en dag van levering!

Afspraak is afspraak

Geleverd volgens afspraak en de parasol is van goede kwaliteit. Van de chauffeur nuttige tips gekregen samenstellen parasolvoet

Snelle levering, goed product

Alles verliep volgens wens

Geweldig top ga zo door

Mooie tuinmeubelen gekocht goede en snelle levering zo blij mee zat mooi verpakt en wat is het mooi hier gaan we echt van genieten Bedankt fam REMERT

Zeer klantvriendelijk

Ze komen het netjes bij je thuis afleveren en erg behulpzaam en zeer vriendelijk.

Hele prettige winkel

Alles keurig bezorgd volgens afspraak, grote delen moesten via de zijkant naar ons dakterras. Geen probleem voor de bezorgers. Wij hadden ook een schaduw doek maar nadat wij de meubels hadden gepositioneerd kwam het doek toch niet zo goed uit. Wij mochten het terug brengen en gelijk verrekend. Heel tevreden!!

Heel goed

We zijn heel goed en professioneel geholpen bij de aan schaf van ons tuinmeubilair. Toen bij de aflevering iets beschadigd bleek te zijn, werd dit a la minute opgelost.

Alles prima

Goed geholpen , prima produkt voor een goede prijs en alles keurig afgeleverd en makkelijk te monteren

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Super website en super service

Makkelijke website om te navigeren, duidelijke categorieën, scherpe foto’s en uitgebreide omschrijving met specificaties. Producten sneller geleverd dan verwacht. Vd Garde maakt waar wat ze beloven!

zeer goed advies

de medewerker luisterde goed naar onze wensen en heeft ons perfect advies gegeven en zich verdiept in onze situatie. de set die wij zochten stond niet meer in de showroom maar hij heeft het alsnog kunnen bestellen voor ons. ook de mannen die kwamen afleveren waren niet te beroerd om alles netjes achter het huis te brengen. de eerste keer dat wij iets kochten bij van de garde was in opheusden toen ook goede ervaring gehad . dus ondanks de uitbreiding naar Duiven waar we dit keer zijn geweest is zowel assortiment en de vriendelijkheid van de verkopers gelijk gebleven

• Gekocht via: Showroom Duiven

Een hele goeie zaak om te winkelen

Een hele fijne zaak om zaken mee tedoen en een hele goeie service

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Service wat ik gewend ben van van der garden. Netjes en snel geleverd,nu leker genieten op mijn nieiwe tuinstoelen.

goed produkt

goed produkt

Positief en vriendelijk

Zeer klantvriendelijk, deskundig, geven tijd en ruimte om zelf een keuze te maken. Werden goed geïnformeerd over tijdstip van aflevering. Ook bij aflevering klantvriendelijke medewerkers.

Waanzinnige service

2 hoezen voor onze tuinset besteld. Na flinke buien kwamen wij erachter dat een van de hoezen niet geheel waterdicht was. 2 dagen na onze melding heeft de klantenservice ons direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Heb nog meer producten nodig die ik na mijn vakantie zeker bij van der Garde zal na bestellen.

Perfect!

Bestelling, levering en de aankoop alles was goed.

Super goede service

Het is een heerlijk mooi degelijk ligbed wat je van Hartman kwaliteit kan verwachten. Alleen de zon nu nog.

Duidelijk

Eenvoudig

• Gekocht via: Webshop

De bestelling was niet de bestelde maat en dat werd perfect opgelost.

Mooi en goed

Mooi bankje van rotan voor op terras

Alles perfect afgeleverd

Alle onderdelen van de tuinmeubelen zijn in een keer perfect op de plaats gezet. bedabkt

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Snel ,Netjes, service top dik tevreden

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden