Goed geregeld

We konden op de afgesproken tijd niet. Geen probleem haken ze je uit de route en de week erop kwamen ze dan weer.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Uitgebreid assortiment en prima service!

Na teleurstellende zoektocht langs andere tuincentra die wat tuinmeubelen erbij verkopen en desgevraagd geen enkel nuttig advies kunnen geven... Via internet gezocht naar een tuinmeubelspeciaalzaak Van der Garde gevonden mede omdat deze er direct uitspringt qua aanbod en assortiment. We zijn wezen kijken in showroom Apeldoorn, en dit kan ik anderen ook aanbevelen. Uiteindelijk toch voor een andere combinatie gegaan dan we op internet gezien hadden. Even zitten en de set daadwerkelijk zien geeft een beter beeld van uitvoering, kleur en kwaliteit. Zeer nette toonzaal en super aardige medewerkers die ook daadwerkelijk verstand van zaken hebben. Goed geholpen en advies gekregen bij door ons gewenste afwijkende combinatie van tafel en stoelen) Mooie korting op de setprijs gekregen. Top service (even vraag via mailtje) en verpakkingsfoutje, er was per abuis 1 box zonder stoelpoten geleverd, andere dag hersteld! Niet in een keer goed maar goed contact en snelle oplossing geeft voldoening en vertrouwen voor evt. toekomstige aankopen.!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Klantvriendelijk, meedenkend en een goede service

Voor het terras van ons bedrijf hebben wij nieuw meubilair uitgezocht bij Van der Garde. Professioneel geholpen in de ruime showroom, met goed en concreet advies.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Bedrijf dat moeite doet voor specifieke klantenrequests

Hulp met het vinden van specifieke spare part

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering, perfect product en goede leveringsinformatie

Ik had een zware parasolvoet besteld, deze werd keurig een dag later al verzonden en binnen 2 dagen geleverd. Ook plaatsen in de achtertuin was voor de bezorger geen probleem, erg tevreden met de levering. De voet moest in elkaar gezet worden, door de manier van inpakken was dit ook erg makkelijk, 40 kilo steen op houten klossen zodat het niet op de grond staat met de wielen monteren, over nagedacht!

Bevredigend

Goed en snel geholpen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Snel en goed geregeld

Grote assortiment, makkelijk bestellen en snelle bezorging. Zeer tevreden

topservice

fijne service, zowel in de winkel als online. Snel en behulpzaam. Prijzen zijn ook normaal.

• Gekocht via: Webshop

Prima site maar levering duurt te lang

Alles top, behalve GLS. Advies: ga over na DHL of PostNl. Mijn bestelling was ruim een week onderleg, telkens zou het geleverd worden, uiteindelijk 2x uitgesteld waardoor het een week later pas geleverd is.

Prijs kwaliteit fantastisch

Ik bestelde de Bison tuinbank met de mededeling graag bezorgen na het weekend. Aldus geschiedde en na een kwartier had ik hem dankzij een heldere gebruiksaanwijzing in elkaar. Hij ziet er prachtig uit,mahonie en zit heerlijk. Zo'n bestelling is een sprong in het diepe, maar geen moment spijt. Integendeel en dat voor nog geen 300 euro!

Top leverancier

Al meer besteld hier. Perfecte levering en goede afther sales.

Prima bedrijf

Snelle levering Goede kwaliteit Goede prijs

Super!

Houten tuinbank: snel geleverd, prima kwaliteit, goede prijs

• Gekocht via: Webshop

Fijn bedrijf om zaken mee te doen..mooie overzichtelijke showroom in Duiven en heel klantvriendelijke medewerkers.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Topservice

Er was iets niet goed gegaan met de bestelling, maar dat werd direct opgelost.

Slechte service

Ik heb een Platinum Voyager zweefparasol T2 2,7x2,7 met een 90kg voet echter deze kraakt vreselijk met het minste zuchtje wind. Volgens v/d Garde behoort dit. Dit is zeer storend en als ik dit had geweten had ik hem niet gekocht.

Snelle en prima communicatie

Er was een goede communicatie en een snelle levering. De stoelen waren ook prettig geprijsd .De bezorger was vriendelijk naar de klant.

• Gekocht via: Webshop

Mooie kussens passen goed.

Allen de kleur op de website komt harder groen over dan ze in werkelijkheid zijn.

• Gekocht via: Webshop

Goed verzorgt en snel geleverd.

Alles was goed verpakt en er zat een goede beschrijving bij om het in elkaar te zetten, kortom priema verzorgt.

• Gekocht via: Webshop

alles op tijd en netjes verpakt

Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.

Zeer snelle levering.

Fijne website en snelle levering. Netjes verpakt.

• Gekocht via: Webshop

Super mooi doek en snel geleverd

Heel duidelijk op website. Wat je ziet krijg je ook. Heel mooi en handig te bevestigen. Dit is onze tweede doek. Hebben er ontzettend veel plezier van.

Vlot en goed geleverd

Mooie bank! Handig de letters op de onderdelen.

Correcte en snelle aflevering

Heel goed, ben erg tevreden.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden