Goed advies .

En we zijn goed geholpen door het vriendelijk personaal van Van der Garde , maar ook de relex stoelen van Hartman zijn geweldig , we zijn er blij mee .

Uitstekende levering

Mooie planten en keurig geleverd

• Gekocht via: Webshop

Super om te bestellen en een geweldige ervaring met bezorgen

Gewoon goed! Aanrader!

Mooie parasol met hoes besteld en binnen een paar dagen geleverd. Betaling achteraf. Alles super gelopen. Aanrader, gewoon goed!

Besteld en snel geleverd

Mooie kwaliteit

• Gekocht via: Webshop

Netjes thuisbezorgd en een heerlijke loungebank met mooie kussens!

Vakbekwaam

Zeer vakbekwaam personeel en een fijne service

• Gekocht via: Webshop

Goede communicatie, snelle bezorging. Niks op aan te merken

Via blokker besteld. Van te voren, telefonisch, nog een vraag gesteld bij van der Garde, vriendelijk en meedenkend. Bezorging ging via een ander bedrijf. Even contact gezocht over de levering en ook dat ging heel eenvoudig. Ik zou hier weer kunnen bestellen.

uitstekend !

Prijs/ kwaliteit uitstekend ! Snelle levering !

• Gekocht via: Webshop

Lekkere bank en netjes in de tuin bezorgd

Lekkere louncheset besteld, dezelfde week bezorgd en netjes tot in de tuin afgeleverd. Prima service!

• Gekocht via: Webshop

Mooie zaak en ruime keuze.

Alles is naar tevredenheid verlopen. Mooie set besteld en volgens afspraak geleverd.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

mooibankje, zit goed

Is niet alleen in elkaar te zetten. Tekeningen ook niet overal duidelijk. Vooral de zitting was lastig

• Gekocht via: Webshop

Alles naar tevredenheid gegaan.

Ik mijn bestelling binnen vijf dagen ontvangen en bijzonder vriendelijke jongens

• Gekocht via: Webshop

Goede service, op tijd geleverd.

Parasolvoet 60 kg online besteld. Snel afgeleverd en chauffeur was keurig op tijd. Zeer tevreden over de parasolvoet, mooi en goede kwaliteit.

Geweldig!!

Het bankje was snel bezorgd, makkelijk in elkaar te zetten. En nog mooier dan verwacht.

Top service en levering.

Opgestoken duim.

• Gekocht via: Webshop

Je wordt altijd goed en kundig geholpen.

Gewoon goed

Mooie spullen, snel geleverd

Uitstekende levering! Mooie launch chairs met goede dikke kussens en een fraaie tafel. Alles goed verpakt.

Prachtige tuinmeubelen en klantvriendelijk

Wij zijn heel erg blij met onze loungeset, tuintafel set en bijpassende hoezen. Daarbij zeer vriendelijke medewerkers, goede service en goede afhandeling. Wellicht iets duurder dan bijv. via internet, maar dan mis je wel de prima service.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Snelle service

binnen 2 dagen in huis

• Gekocht via: Webshop

Keurig geholpen en nette levering

Keurig geholpen in de winkel en levering was ook netjes in de opgegeven verwachte levertijd. Ze nemen de tijd voor je!

Snelle levering, goede service

In de winkel prettig geholpen. Levering van het bestelde snel ontvangen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Aan te bevelen

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Artikel stipt volgens afspraak aan huis geleverd. Showroom personeel geeft deskundig advies

• Gekocht via: Showroom Duiven

Prima product en service.

Snelle service. We hadden een verkeerd product, dat werd super snel opgehaald en omgeruild voor de goede kleur.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden