goede spullen en prettige klantenservice toen ik advies nodig had

Kennis van zaken en actief meedenken

Snelle levering !!

Zeer positief.

Prima website met goede informatie m.b.t. prijs en assortiment. Je word ook op de hoogte gehouden via e-mail m.b.t. je bestelling. Zeer snelle levering van de bestelling.

• Gekocht via: Webshop

Tuinset vrijdag 29 maart bezorgd konden de glasplaat er niet goed in Een mailtje gestuurd binnen een kwartier als een berichtje terug gelijk een duidelijk advies gekregen en probleem opgelost.Dat vind ik nog eens een goede service bedankt hiervoor

Super producten.

Hele mooie en goede producten, super snel geleverd. Heel tevreden.

• Gekocht via: Webshop

prima set kan jaren mee.

mooie stevige stoelen en tafel, bijpassende kussen, een geweldige set, kunnen weer jaren mee.

Fantastisch

Makkelijk kunnen bestellen Snelle levering op de dag die jezelf uitkomt Zat heel goed verpakt Bezorgers vriendelijk,en netjes weggezet waar ik het wilde hebben

Goed product en levering

Aankoop als prettig ervaren, product en levering zijn goed.

Voorjaarsvoortreffelijk!

Fantastisch comfortabel en sjiek loungeset! Goede service! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Kortom enorm klantgericht en -vriendelijk!!!! Dikke duim!

Snelle en goede levering

Fantastisch mooi balkonset

Snel bestel, snel en correct geleverd. Ook complimenten voor de vervoerder

• Gekocht via: Webshop

Deskundige die luisterde wat wij wilde,

Deskundige voorlichting van een verkoper die de tijd voor ons had. De afspraak voor de bezorging werd goed en snel via de mail geregeld. De montage van de tuinset werd door deskundige medewerkers uitgevoerd. Wij zij dus dik tevreden

Wederom super

Super goed geholpen in Duiven. En de levering ook erg snel, 2 weken. Nu nog wachten op het mooie weer!!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Mooie en stevige tuinmeubelen!

Al 2 x een aankoop gedaan en zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de snelle levering!

• Gekocht via: Webshop

In de shop goed geholpen en de aflevering was ook heel goed

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooie hoes, goede kwaliteit

Op de website snel kunnen vinden wat ik nodig had. Via email op de hoogte gehouden over bestelling en levering.

Ruime keuze en betaalbaar

Bestelling gedaan en werd heel snel geleverd in elkaar zetten was door gebruiksaanwijzing heel gemakkelijk

• Gekocht via: Webshop

Vriendelijk personeel die alle tijd neemt, goeie informatie, zoeken alles netjes uit. Levering op tijd, alles is in elkaar gezet en was onbeschadigd.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Mooie tuinset tegen een redelijke prijs

We hebben een tuinset samengesteld omdat de gewenste stoelen en tafel niet in een standaardset zaten. Gelukkig zijn de mogelijkheden hiertoe heel ruim. De levering was goed. De tafel was heel degelijk verpakt, maar de stoelen zaten in een heel erg scheef gedrukte doos. Uiteindelijk was erg geen direct zichtbare transportschade. We hebben ze echter nog niet een voor een bekeken en gezeten. Hopelijk komt het goed.

Na klacht tevreden!

Mooie set uitgezocht, na betaling verteld meneer dat de tuinsets tegenwoordig zo klein mogelijk geleverd worden dus ik ws wel “iets” in elkaar moet zetten. Oké iets is te overzien. Echter blijkt het een compleet IKEA pakket bij bezorging. Ik bel met het magazijn waar mevr mij uitlegt dat dit toch duidelijk verteld wordt bij de koop.. niet dus. Uiteindelijk ben ik terug naar de winkel gegaan en kreeg hier wel begrip voor de situatie. Voor een klein bedrag kon ik hem in elkaar laten zetten. Dat heb ik gedaan. Had dit gelijk bij verkoop verteld en er was geen klacht geweest. De heren die hem in elkaar kwamen zetten vertelden nog dat dit een van de moeilijkere sets was om in elkaar te zetten en zij zelf ook even moesten kijken. Ben blij dat ik het heb laten doen!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Goed advies, snelle levering

Erg prettig en vakkundig geholpen. Het geen moeite voor de verkoper om andere stoelen erbij te zetten opdat we een keuze konden maken. Zeer tevreden nu de set in onze tuin staat!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Prima service!

Goederen, zoals afgesproken, op tijd geleverd.

Snelle service. Kwaliteitsproducten

Tuinset

Goed ontvangen in duiven Netjes optijd gebracht

• Gekocht via: Showroom Duiven

Vlotte service en netjes afgeleverd!

Positief. Alleen de factuur is niet op de zaak gezet en dat is nog niet geregeld. Het is jammer als je daar dan weer even achteraan moet.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden