Plezierig professioneel en ruime keuze

Op zoek naar een mooi passend vloerkleed, te weinig keuze in de normale meubelzaken. Dus maar even rijden naar IJsselstein en daar rustig verschillende tapijten vergeleken. En vandaag aan huis gebracht een met goed advies neergelegd. We zijn helemaal tevreden.

Deskundig

Deskundig, geïnteresseerd en niet opdringerig. Snel en netjes thuis neergelegd.

Bijzonder veel keus, voor ieder wat wils.

Een winkel met heel veel kleden op voorraad en deskundig personeel dat goed meedenkt. Het kleed op zicht bij ons thuis gaf de doorslag. Fijne winkel!

geweldige service en advies

Heel veel keus. goed meedenken en suggesties aanreiken. mocht kleden meenemen om thuis resultaat te bekijken

Goede vlotte bediening, aardige mensen

Een schitterend kleed waarover ik geen moment getwijfeld heb. Fijn ook dat het oude kleed is meegenomen. In deze tijd van alles online is het heel fijn om in een winkel naar een mooie voorraad prachtige tapijten te kijken en persoonlijk advies bij een kopje koffie te krijgen.

Prima service zowel in winkel als thuisbezorging

Hadden ons vorige kleed ook bij Brokking gekocht. Hadden al op de website gekeken en kwamen snel tot een besluit.

Perfect advies en prettige communicatie

Snel tot de juiste keuze gekomen door het advies van de heren. Kleed zonder problemen op zicht meegekregen. Zeer prettige communicatie.

Boven verwachting

Op basis van de foto's die we hadden meegenomen werd onmiddellijk een zeer goed passend kleed voorgesteld door Kees. Daarna nog een aantal aantrekkelijke alternatieven bekeken. Het eerste voorstel bleek het geweldig te doen toen we het thuis uitprobeerden. Als onderdeel van de zeer goede service is werd door Kees en Maartje het ondertapijt bij ons thuis gelegd. We hebben nu een heel mooi kleed tegen een aantrekkelijke prijs.

Geweldig kleed en fijne service!

Heel mooi vloerkleed gekocht en hier heel blij mee. De service was heel prettig. We mochten zelfs het kleed thuis uitproberen en als er iets niet goed was weer retourneren (Wat gelukkig niet nodig was :))

Prima geholpen!

Met een paar foto’s van het interieur en een idee over de maat van het kleed, stapten we binnen bij Brokking. We kregen goed advies en goede tips. Ook kregen we informatie over de productiewijze. Het gekozen kleed werd vervolgens thuis neergelegd. Allemaal vrijblijvend! Maar wij waren “om”. Prettige bediening en goed advies! Fijne zaak!

Zeer goed.

Prima zaak, goed advies. Geen opdringerige verkopers. Geen aanbetaling ook. Een enorme hoeveelheid kleden in de winkel aanwezig. Een aanrader.

Wij zijn uitermate tevreden met het vakkundige advies en het mooie kleed.

Groot assortiment, uitstekend advies en fijn dat je verschillende kleden thuis mag ‘proberen’.

Top!!!

We zijn echt top geholpen met het kiezen van een kleed. Ook prima adviezen. Had ook alle tijd voor ons. Heel fijn.

Topadviseur

Wij hadden een bepaalde maat en type kleed in onze gedachten en kwamen eigenlijk om ons te oriënteren. Op grond van twee uit de losse pols gemaakte foto's van onze zitkamer zei de verkoper meteen dat het kleed kleiner moest en dat wij, gelet op onze vloer, een andere type kleed moesten kopen. Op een van de vele grote stapels kleden sloeg hij een paar kleden om en zei: Dit is het. En dat was helemaal waar! Het kleed mocht op zicht mee naar huis maar ook daar was meteen duidelijk dat dit het schot in de roos was. Ook het advies welke kant van het kleed waar in de kamer te plaatsen klopte. Zo waren wij in één keer klaar en hebben wij een kleed waar wij totaal niet aan gedacht hadden maar dat precies is wat wij zochten. Wat een vakmanschap om zo, zonder ons huis ooit gezien te hebben, te kunnen adviseren. De sfeer was super prettig en dat je een kleed op proef mag meenemen maakt het helemaal af.

Prettige ontvangst. We hebben foto's laten zien van ons interieur en werden prima geholpen daar passende kleden bij te vinden. Uiteindelijk bleven er 2 over en die werden bij ons thuis neergelegd. Direct was duidelijk wat wij het mooiste vonden passen. En nu, na 14 dagen, kunnen we wel zeggen dat we er erg blij mee zijn.

Prachtige winkel en top service

Op zoek naar een mooi vloerkleed kun je eigenlijk niet om deze zaak heen. De keuze is erg groot en voor werkelijk elk gangbaar formaat is er wel wat te vinden. Aan de hand van enkele foto's van ons interieur werd zorgvuldig een voorselectie gemaakt van 4 kleden die thuis werden afgeleverd en wij zodoende goed konden beoordelen. Daar werd ruim de tijd voor genomen. Uiteindelijk 1 prachtig kleed uitgekozen die nu in onze woonkamer ligt te pronken. Ook nog voorzien van een deskundig onderhoudsadvies kun je alleen maar concluderen, dat dit niet zomaar een vloerkledenwinkel is, maar een die er een echte beleving van maakt met persoonlijke aandacht. Van harte aanbevolen!

Uitstekende match tussen onze vraag en advies van Brokking

De inbreng van de eigenaar bij onze overwegingen bij het kopen van een vloerkleed was aangenaam passend. Geen druk, geen sturing. Hij was voorkomend, deskundig, snel, betrokken, luisterend, bescheiden, meedenkend, gepassioneerd voor vloerkleedontwerp en ambachtelijke kwaliteit. Misschien bloost hij bij deze woorden. Mag.

Heel fijn geholpen, zowel in de winkel als thuis

Rust en ruimte in de winkel, vriendelijk geholpen. 3 kleden mee gekregen om thuis te proberen. 1 was heel mooi, maar andere maat nodig, deze besteld. Werd vlot geleverd, thuis zijn we ook goed geholpen met leggen. Top ervaring. Absolute aanrader!

ervaren mensen.

men heeft de gave om een vloerkleed voor te stellen dat past bij het interieur. Neem foto's mee!

Mooie voorraad kleden, zeer deskundige begeleiding.

We hadden een nieuw kleed nodig en werden in de winkel heel goed geholpen met het uitzoeken hiervan. Na twee keer in de winkel te zijn geweest op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een proeflevering van twee kleden. Ondanks de reisafstand was dit voor het bedrijf geen enkel probleem. We zijn al met al heel tevreden en we zijn dus goed geslaagd.

goede snelle hulp en service

Wij kwamen even orienteren, maar werden zo goed geholpen, dat we met 2 kleden rijker vertrokken. Verkoper had goede smaak en wist goed uit te zoeken uit al die stapels wat in ons interieur zou passen. Binnen een week lagen ze er... Ook veel hulp bij het inrichten, en verplaatsen van meubels. Niet goedkoop,( denk ik?) maar dan heb je wel wat...

klantvriendelijk en ongedwongen sfeer

goede advisering in keuze en de keuze is reuze

Veel keuze goede voorlichtin

Klantgericht

Geweldige service, prachtige tapijten!

Al een tijdje op zoek naar het ‘perfecte’ vloerkleed kwamen we op de (erg fijne en uitgebreide) site van Brokking terecht, en daar was het raak, er stonden meerdere kleden naar onze smaak op. Vanuit Maastricht de rit naar Ijsselstein gemaakt om ter plekke te gaan kijken. Na de hartelijke ontvangst hebben we samen met Maartje meerdere tapijten bekeken, waarna er uiteindelijk drie overbleven. Meteen werd aangeboden met deze kleden naar het zuiden te komen, en twee dagen later was het al zo ver. Alledrie werden neergelegd om zowel zonder als met meubels te bekijken, geen moeite was teveel. Na een tijd wikken en wegen, en met hulpvaardig advies van Maartje en Kees, hebben we gelukkig een keus kunnen maken. We zijn heel blij met onze aanwinst én met de goede service, en kunnen niet anders dan Brokking ten zeerste aanbevelen!

Prettige ontvangst, groot assortiment en Top service!

Prettige ontvangst en groot assortiment in de winkel. Goed advies gekregen en denken mee over wat zou passen in je interieur. We kregen enkele staaltjes en een kleed op zicht mee om thuis te bekijken. Top service! Fijne website ook.

Basiliekpad 42

3401 BJ Ijsselstein

Over Brokking Vloerkledenspecialist

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.