Goede service, snelle bezichtiging ( ook in het weekend en avond mogelijk)
n.v.t.
Friendly service, long open office, communication, the quality of the offered houses,AVAILABILITY weekends ,short waiting time for decisions
Er werd zeer veel moeite voor ons gedaan, de mensen op het kantoor en diegene die ons rondleidde waren zeer goed in het zoeken voor een juist appartement voor ons en gingen beyond the call of duty om ons verder the helpen. Zij hadden veel mensen-kennis en in de huizenwereld. Door bovenstaande hadden wij een appartement bemachtigd tijdens onze eerste bezichtiging, en dit terwijl wij in eerste instantie eigenlijk twijfels hadden over het betalen voor de inschrijving. Zeer tevreden tot dusver.
Greetings, I would recommend this agency to anyone who need quality costumer service, the ladies that work in Woonservice are very pleasant as they are professional in line of work. Quick response, professional approach and prepared to to help, I'm really satisfied with Woonservice.
Mijn tweede ervaring met Duinzigt was alleen maar positief. Iedereen die ik heb gesproken klonk oprecht vriendelijk. Toen we gingen bezichtigen hebben ze zelf meer woningen erbij gezocht in onze prijsklasse. Het ging super snel. We hebben het bezichtigd en de volgende dag gelijk te horen gekregen dat we het konden huren. Wij hebben een uitkering en we zijn hiervoor overal afgewezen. Tot nu toe zijn Duinzigt en RickRealEstate de ENIGE makelaars (van de meer dan 20 die we hebben benaderd) die ook echt ons probeerden te helpen door argumenten te leveren bij de eigenaar e.d. in plaats van gelijk nee te zeggen.
Beste Stephanie, Wij zijn blij te horen dat je uiteindelijk toch nog zeer tevreden bent en zijn ook zeer verheugd dat wij voor jullie een leuke woning hebben gevonden. Het enige mindere is natuurlijk de interne communicatie en de heer die blijkbaar niet geheel op de hoogte was van de regels van het bedrijf. Wij hebben intern de teugels strakker aangetrokken en zaken als door jou omschreven zullen zeker niet meer voorvallen. Voor ons is iedere klant gelijk, werkend, met een uitkering of studerend en wij hopen dit ook vanaf nu met het hele team naar buiten te kunnen brengen. Ons excuus voor het stroeve begin maar blij te horen dat jullie op het einde toch tevreden zijn. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning ! Mvg, Nicolette Duinzigt Woonservice
It was an excellent service provided by your relter agents on the field, with a lot of good advices.
Zeer vriendelijke medewerkers. geen lange wachttijden ondanks drukte rond maandwissel.
De medewerkers denken mee en attenderen op eventuele andere woningen. Ze geven erg goed advies mbt eisen om te kunnen huren. Ze voelden ook erg goed de urgentie aan. Vervoer naar verschillende lokaties is goed geregeld, mooie service.
:D
Snelle afhandeling!
Vakbekwame bemiddeling en begeleiding
We waren op zoek naar een huurwoning, ondanks onze kieskeurigheid bleven de medewerkers heel aardig. De foto's komen overeen met de werkelijheid, ze maken het niet mooier dan dat het is. Zeer klantvriendelijke opstelling, alle vragen worden altijd beantwoord, afspraken worden nagekomen. Uiteindelijk een prima woning gevonden.
Vriendelijke bejegening op kantoor; er wordt tijd voor je genomen Prettige bezichtigingen Negatiefste scenario wordt ook voorgeschoteld om teleurstelling te voorkomen Goed telefonisch bereikbaar
goede service zeer tevrede
Vrienden van mij hadden een woning via Duinzigt gevonden en waren erg enthousiast. Toen ik dus een woning zocht en niet slaagde raadde ze mij Duinzigt aan en dat was de beste stap die ik kon zetten. Ze hebben me echt super geholpen, gekeken wat mijn mogelijkheden zijn en leuke woningen geselecteerd. Het was uiteindelijk gewoon moeilijk kiezen. Zoek je een leuke woning vertel die meiden wat je zoekt en ze kunnen je prima adviseren en helpen zoeken, dan merk je dat ze allemaal veel ervaring hebben, een prettige ervaring!