Heel vriendelijke mensen, en goeie service
Wij zijn vanaf het begin heel fijn en vriendelijk geholpen. Er is goed meegedacht met onze aparte samenstelling en we hebben door de goede hulp na de inschrijving binnen 5 dagen een prachtig appartement kunnen krijgen. Wij zijn de medewerkers van Duinzigt hier erg dankbaar voor. Jullie hebben waargemaakt wat jullie vanaf het begin hebben gezegd: wij kunnen jullie helpen aan een appartement!
Zeker in vergelijking met andere makelaars in regio Den Haag de meest prettige om mee samen te werken. Adequaat reageren op emails en telefoontjes. Na kennisgeving van interesse dezelfde dag of de dag erna contact, bij andere soms lang tot geen. Heldere voorwaarden, tevreden met resultaat.
We waren heel snel geholpen, binnen 1 maand kregen wij al onze woning.
Ik heb echt binnen no time een studio gevonden bij jullie, heel erg fijn! De communicatie was erg goed en vriendelijk.
Heel goede kantoor! Het was altijd een plezier om jullie te werken!
Zeer prettige ervaring met Duinzigt wonen en hun medewerkers. Het enige minpuntje wat ik heb is dat ik vaak nogal lang moest wachten aan de telefoon in de wachtrij (ik ben een beetje ongeduldig :-)). Verder heb ik alleen maar betrokkenheid gevoeld in het meedenken met het vinden van mijn woning. Bedankt daarvoor.
Persoonlijke aandacht, goeie communicatie, snelle reacties
Een hoger kostplaatje, maar daarna zeer snel aan een woning geholpen.
Ik vond het een zeer prettige ervaring om contact te hebben met DuinzigtWonen. De communicatie is heel helder en snel. De medewerkers zijn professioneel en vriendelijk. Ik ben er ontzettend mee geholpen en heb mijn droomkamer gevonden.
Zeer tevreden over service, het snelle schakelen en de heldere communicatie. Ik zal Duinzigt zeker elders aanbevelen.
Jullie zijn gewoon super goed ! Svp nog bedankt ?
Very friendly and simple experience. Hope the apartment is gorgeous!
Mijn vriendin en ik zochten voor een leuk huisje en waren erg geïnteresseerd in de woningen die Duinzigt aanbiedt. Wij hadden allebei niet durven dromen dat we zo snel een leuk huisje zouden hebben. Jullie service was snel en goed en mochten we over een tijdje weer verhuizen dan is Duinzigt absoluut de nummer 1 plek waar we zullen kijken. Dank jullie wel!
Having seen all the mixed reviews I was sceptic to use Duinzigt but I now regret not having choose them sooner! Huge amount of houses available if only you can make time for the viewings otherwise there's always Saturday's! Thanks
Prettig, betrokken, servicegericht, accuraat
Na al een aantal mnd zoeken zonder succes had ik 5 dgn nadat ik me inschreef een al via duinzigt een prachtige woning. Ook als ik afspr. Voor bezichtiging wilde belde duinzigt binnen half uur om te plannen. Topservice.... mijn dank is groot want dat was de nood ook:)
Snel gehandeld. Snelle reactie. Top.
De mensen op kantoor bij Duinzigt zijn ontzettend behulpzaam. Enige minpuntje is dat er op sommige bezichtigingen soms wel 15 mensen mee gaan. Dat is misschien iets te veel van het goede.
Erg goed geholpen door meerdere medewerkers, ook tijdens bezichtigingen. En naar mijn idee goede communicatie dmv email en telefoon.