Aardige werknemers, heldere en eerlijke communicatie en veel keus onder redelijke voorwaarden. Geen onnodig hoge huurkosten, Duinzigt denkt goed met je mee en ze zijn zeer flexibel. Alles was super snel geregeld! Ik ben woensdag gaan kijken en vrijdag kreeg ik akkoord op de woning. Echt een voorbeeld voor andere woningcorporaties!
Bijzonder prettig en snel (binnen 6 weken!) aan een woning geholpen. De persoonlijke benadering van de medewerkers van Duinzigt vind ik t.o.v. andere makelaars een absoluut pluspunt. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en je hoort snel of je al dan niet in aanmerking komt voor een woning.
Ingeschreven omdat ik met spoed naar een woning op zoek was. Nog geen week later een mooi appartement gevonden!
Snel en netjes geholpen. Binnen drie weken een huurhuis.
Ik had een hele lieve medewerkster aan de lijn (Maaike), die me supergoed heeft geholpen! Dit is m’n allereerste eigen huurwoning, waardoor ik veel vragen had. Daarnaast had ik ook veel twijfels, waarin Maaike me heel goed heeft ondersteund. Dank je wel Maaike, je bent geweldig! De dames van de huisbezichtigingen zijn ook erg behulpzaam, vrolijk en duidelijk.
Snelle en goede service, zeer tevreden
De waarderingscijfers spreken voor zich. In het bijzonder de klantvriendelijkheid met een zekere empathie voor de woningzoekende springt eruit.
Op iedere mail, wordt er heel snel gereageerd. Hele vriendelijke meiden die ik iedere keer aan de telefoon.had. En.gelukkig heel snel een woning gevonden dankzij jullie!
Ik werd goed door alle stappen geleid om een woning te huren. Er werd duidelijk gecommuniceerd (via mail en telefoon). Elke keer netjes geholpen tijdens een afspraak en tijdens de bezichtigingen kon je met al je vragen terecht.
Ik kreeg heel snel een woning
Mijn eerste contactlegging met Duinzigt is helemaal prima geweest en heb ik als fijn ervaren. Bij het tekenen van mijn contract werd ik door iemand anders geholpen en er waren enkele dingen die ik als minder fijn heb ervaren. Allereerst heeft de dame zich niet voorgesteld. Ik, als klant, moest haar uiteindelijk na twee pogingen om haar naam vragen. Vevolgens viel het mij op dat ik mij niet hoefde te legitimeren bij het tekenen van mijn contract. Wellicht omdat de documenten al digitaal waren vastgelegd. Dan nog, vind ik het raar en onprofessioneel. Het was tekenen en betalen. Mijn ervaring schaal ik gemiddeld op een 7.
Deskundig, snel en klantgericht.
Duinzigt heeft ons echt geholpen om een woning te vinden. Bij de meeste makelaars voelde het alsof we moesten smeken om een bezichtiging. Dit kon dan alleen tussen 9 en 5 en na al het bewijsmateriaal te hebben aangeleverd. In veel gevallen was de beschikbare informatie bij deze makelaars minimaal. Duinzigt heeft altijd een duidelijke omschrijving en foto's op de website staan. Verder worden bezichtigingen ook buiten kantoortijden ingepland en verloopt de communicatie goed. Ook helpen zij je mee een zo goed mogelijk profiel op de bouwen voor de verhuurder.
Hoewel onze contacten van korte duur zijn geweest wil ik jullie hartelijk danken voor jullie inzet die -vergeleken met diverse andere partijen - er qua service richting woningzoekende - echt met kop en schouders bovenuit steekt. Wat jullie voor mij in portefeuille hadden was echt prima maar helaas nog onzeker en dat was voor mij (oplevering verkochte woning per 23 maart a.s.) reden om in te gaan op ieder eerste passende woonsituatie met zekerheid. Dat was via een andere aanbieder. Extra dank voor het bij inschrijving wijzen op het fenomeen “woonvergunning” irt tot hoogte inkomen en de huur per maand. Ik had er nog nooit van gehoord maar het was wel van groot belang voor mijn zoekprofiel. Het is een aspect dat op alle sites van verhuurbedrijven onderbelicht lijkt (dit is tevens een hint :-)).
Na een nare ervaring met spoed op zoek naar een woning en terecht gekomen via een vriendin bij Duinzigt. Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte niets dan super service, betrokkenheid en super communicatie van de dames van Duinzigt, dezelfde middag nog een bezichtiging en 3 dagen later het bericht dat ik een woning toegezegd had gekregen! 3 weken later de sleutel van mijn nieuwe paleisje en de dames van Duinzigt hebben mij over alles duidelijk geïnformeerd, bijgestaan en waar nodig geholpen. Bij andere makelaars wordt je snel gezien als één van velen, hier voelde ik me echt nog klant! Kortom, heel veel respect naar Duinzigt en de dames van kantoor die mij geholpen hebben! Een echte aanrader!
Ondanks het vele papierwerk erg tevreden over het hele proces! Snelle service, en geschakeld op belletjes of missende documenten ondanks de vele gegadigde voor onze woning. Well done Maaike!
Zeer klantgericht, behulpzaam,wij zijn zeer tevreden over Duinzigt makelaar.