Niet echt mooi.

Voor mij, valt het materiaal van de schrijfmap, waar hooguit de randen kunstleer zijn, tegen. Zit er ook nog, in plaats van gelinieerd papier, goedkoop tekenpapier in de map. Jammer, had, gezien de foto op de site, een wat mooiere map verwacht. De gekochte map blijf bij mij. Laat een andere maken, om cadeau te geven.

Uitstekend!

Goede kwaliteit!

Goede betrouwbare service

als prettig ervaren (zeer professionele service )

Zeer correcte service

Zeer correcte service en levering van een heel goed product

uitstekende winkel

Hier een mooie leren portemonnee gekocht. Deze zag er echt heel leuk uit, prachtig leer en heel functioneel.En voor een heel redelijke prijs. Vlotte verzending. Echt een winkel om nog eens terug te komen!

Snel en netjes geleverd

Voor een cadeau een mooie leren laptoptas van Burkley besteld. Inclusief gravering. Was binnen een paar dagen binnen in een stevige doos. Heel tevreden.

Vlotte levering

Blij met mijn nieuwe Brepol agenda mét mooie omslag. Klaar voor het nieuwe jaar!

Duidelijke webshop, mooi produkt

Veel keus, mooi product, snel geleverd en goed te volgen. Heel mooi leren paspoortmap.

Top! Snelle service en een goede kwaliteit.

Mooie prijs kwaliteit. Perfecte afwerking van de producten. Snelle levering.

Perfecte creatie en levering! Subliem

Product zoals omschreven op de website. Elegant met de gravure van de tekst naar keuze. Kortweg: Subliem!

Nette en vlotte levering

Geen ervaring met deze zaak voordat ik hier besteld heb. Kwam puur door het zoeken naar een nieuwe lederen portemonnee op deze site terecht. En wat ben ik blij hier te hebben besteld. Snelle levering en de manier van verpakken is echt heel netjes. Ik zal niet snel hier nog wat bestellen als deze portemonnee net zo lang meegaat als mijn oude. Maar oprecht een hele fijne zaak

Uitstekende service en zeer snelle levering

perfect

alles perfect

Top!

Al speurders kwam ik op deze site. Mooie collectie, billijke prijzen, snelle verzending en mooi verpakt. Belangrijkste: een jarige die heel blij was met dit kado en onder de indruk.

Uitstekend!

Fijn geholpen, zeer attent en meedenkend. En mooi spul!

Goed en prima

Perfect kado

Een map met bedrijfslogo laten bedrukken, resultaat is prachtig, goede kwaliteit! Verder ook snelle en duidelijke communicatie, heel fijn!

Perfecte levering

Snel verzonden en hele mooie tas met mijn naam erin gegraveerd.

Mooie agenda

Goed verpakt en snel geleverd

Goed reregeld

Bestelling en verzending was goed en duidelijk geregeld.

Degelijke kwaliteit

Zeer tevreden over de aangekochte agenda enkel jammer dat je bij het graveren hiervan geen keuze had in een letterschrift en de grote hiervan. Tevreden van de snelle levering en ook over hoe alles ingepakt was! Top!

Erg goed

Mijn bezorging ging met horten en stoten,contact opgenomen met de klantenservice die me zeer vriendelijk en netjes geholpen hebben Bedankt daarvoor

Snel en goed

7 mappen met logo besteld, snel geleverd en logo mooi ingegraveerd

Joeri

Beste portemonee die ik ooit gehad heb zeer mooi met de naam er op en zeer goeie kwaliteit top

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel