Snelle levering en mooi product

Hele snelle levering en de kwaliteit van de bureaumat is goed. Hele mooie mat dat perfect past op mijn bureau

Goede communicatie, snelle levering, top resultaat!

Goede communicatie, snelle levering, top resultaat!

Top!

Snelle reactie en snelle levering! Heel fijn! En ook nog eens mooie producten.

Kei goed !

goede snelle service

Mooi resultaat

Goed verzorgd afgehandeld

Makkelijk, mooi en snel

Overzichtelijke site, duidelijk en snel mooie map geleverd

snel en correcte afhandeling en levering

Zeer snelle service!

Netjes en vriendelijk geholpen

Zeer snelle service!

Netjes en vriendelijk geholpen

Snelle levering en product voldoet aan alle wensen

Het ene was goed en het andere voldeed niet

Hallo Het ene was zeer goed Het andere voldeed niet aan mijn verwachtingen

Fijn product

Nvt

Prachtig product en keurige levering!

Schitterende leren agenda besteld, inclusief logo en naam op de voorzijde. Heel mooi 'in het leer' gedrukt, en superscherp gedaan. Ben nog steeds fan van een 'ouderwetse papieren agenda' :-)

Snel vervaardigd

Betrouwbaar bedrijf

Ziet er mooi uit

Mijn leren agenda is keurig op tijd (zoals afgesproken) bezorgd.

Zeer vlugge levering

Het pennenetui dat ik besteld had is in het echt mooier dan op de foto. Het is topkwaliteit.

Kan werkelijk niet beter!

Produkt werd snel geleverd en was heel goed verpakt. Top!

goede service en snelle levering

Wij hebben al eerder bij Lederonline bestellingen geplaats en ervaren iedere keer weer een goede service en een snelle levering. Top adres!

Snelle levering van een mooi product

Online erg makkelijk te bestellen. Ruim assortiment en een prachtig eindproduct. Ik zal in de toekomst zeker nog eens bestellen.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel