Lederonline krijgt van mij een dikke 10+. Verkeerde riem besteld en zonder kosten of problemen de juiste toegezonden. Uitstekende service.

Snelle levering en positief verrast!

Ik ben zeer tevreden. Het enige kleine verbeterpunt zou zijn om het logo van het notitieboekje (Maverick geloof ik?) niet op de voorkant te hebben. Voor de rest ben ik erg tevreden. Bedankt voor de snelle levering!

Goede, snelle service

Prettige site, mijn tas werd binnen 2 dagen geleverd.

Goede service. Duurde even voordat bekend was wanneer het geleverd zou worden. Uitstekend product!

Goede prijs kwaliteits verhouding

Snel bezorgd ondanks vertraging door post nl zelf. Kunnen ze hier niks aan doen. Kwalitatief goed en goed verpakt.

Mooi product

Snel, mooi product. Mooi verpakt.

Gravering is een flop

De portefeuille in leder op zich is ok maar de gravering van een naam is z'n geld niet waard, het is er gewoon op gedrukt of gestempeld, bij ontvangst was de inkt nog nat waardoor deze uitgelopen was. Dus...de portefeuille ja de gravering nee!

Geleverd zoals besteld

Een duidelijke website waar je ziet wat je ook daadwerkelijk thuis gestuurd krijgt. In ons geval stonden er zelfs afmetingen bij waardoor ik bewust voor dit product heb gekozen. De levertijd was zoals beschreven en het product was netjes verpakt.

Mooie lederen schrijfmap met opberg mogelijkheden

Ik ben erg blij met mijn lederen schrijfmap, inclusief schrijfblok en veel opberg mogelijkheden voor mijn papieren en visitekaartjes

Snelle afhandeling

Snelle service goed product

Buitengewoon tevreden

Het betreft een lederen schrijfmap waar het naam en logo van mijn bedrijf op zou komen. Je moet een beetje gevoel voor verhoudingen hebben om het sjiek en kloppend eruit te laten zien. Dat is buitengewoon gelukt, vandaar dat ik ook buitengewoon tevreden ben. En dit zeker kan aanraden. Gr Peter

Heldere en vlotte afhandeling.

Mooie website. Voldoende keuze. Heel bij de tijd. Producten van goede kwaliteit.

prima, nette toelichting en goede verzending.

artikelen zoals verwacht en netjes geleverd

Prachtig product, snelle levering

Mijn mooie leren tas inclusief bedrukking ontving ik bínnen een week! Prachtig, goed verpakt en kwalitatief zoals verwacht!

Overzichtelijke site

Makkelijke site, veel assortiment, snel verzonden

Super service

Snelle levering, persoonlijke boodschap en zeer mooie kwaliteit met oog voor details

Prima agenda

Ik was op zoek naar een persoonlijke agenda. Op deze site zijn er veel te vinden, vaak inclusief vulling! Ik ben er blij mee.

Snel en correct bestel-/leverproces

Zeer tevreden, snelle levering

Geweldige service

Mijn product bleek een defect te hebben en er werd bijzonder snel op e-mail gereageerd en een nieuw product (met een prachtig kado voor t ongemak) was binnen t uur verzonden . Wat een geweldig goede en vooral hele persoonlijke service. Ik voel me zeer gewaardeerd als klant.

top: snel en kwaliteit-product

Zeeer slecht

Ze melden onder deze advertentie dat dit geschikt is als laptop tas met speciaal vak voor 13 inch laptop vervolgens een open tas met 1 drukknop een een hoofdvak oftewel totaal geen bescherming niks.. tas mag niet geretourneerd worden en totaal geen hulp met overeenkomst maken zoals 50% geld terug etc…

goed geholpen, top spul

goed contact met klantenservice. snelle levering zoals beloofd. Graveringen waren top. Aan te raaie dus

Een super service en snelle levering

Na mijn bestelling werd er gemaild dat het normaal 3 dagen levertijd is, maar vanwege het feit dat het een cadeau betrof binnen 3 dagen werd er spoed van gemaakt zonder extra kosten. Goede communicatie. Geweldig!

Snelle bezorging, Toen ik belde met een korte vraag kreeg ik even geen gehoor maar werd direct teruggebeld. Artikel was perfect.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel