vind het heel mooi en wil er graag nog 1 precies dezelfde , heb ik ook al naar jullie gemaild.

maar krijg geen reactie terug dat is wel jammer kunt u mij uitleggen hoe ik dezelfde map kan bestellen in mijn historie klik ik het aan maar moet ie dan wel of niet nog het logo hebben ? Het logo is wel een beetje moeilijk te zien.

Snelle levering

Goed product

Mooi product en snelle levering!

Het product was mooier dan de foto's en heel mooi gegraveerd. Ook de ontvanger aan wie ik het cadeau heb gegeven was blij verrast!

Nette map, gravering klein en slecht zichtbaar

Tevreden over de kwaliteit, communicatie en levering. De gravering is netjes, echter vind ik het klein en slecht zichtbaar. Het lijkt gewoon een zwarte map, alleen bij goed kijken zie je de gravering.

ziet er prachtig uit precies hoe ik het me had voorgesteld

alleen na dat jullie het verstuurd hadden heeft post.nl er 6 dagen overgedaan om het te bezorgen:( misschien andere bezorgdienst

Helemaal prima

Alles zeer correct..

Prima!

Snelle, vriendelijke reactie, goed advies, meedenkend en prachtig product.

Gekregen wat ik besteld heb

Snelle en goede leveren

Heel goed

Snelle levering, netjes verpakt.

Prima de luxe!

Snelle levering, netjes verpakt. Produkt keurig verpakt in extra doosje. Erg mooi en chiqeu. Zo wordt een kado geven extra leuk.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs.

Heel snelle en correcte levering

Zeer tevreden over mijn aankoop !

Snelle levering!

Mooie portomenee, blij mee!!!

Mooie producten en top service!

Grote keuze in mooie producten en top after sale service!

Uitstekende service, snel antwoord en snel bezorgd

Ik moest wat extra betalen omdat ik een langere tekst wou laten graveren. Dat lijkt me terecht. Kreeg een offerte toegestuurd. Toen ik zover was om de bestelling te plaatsen, had ik nog een aantal aanvullende vragen. Deze werden snel en naar tevredenheid beantwoord via e-mail. De volgende dag had ik de schrijfmap in huis. Uiterst tevreden over deze aankoop en de service van lederonline.nl!

Zeer verzorgd en volgens afspraak geleverd

Zeer verzorgd geleverd en de gewenste gravering precies uitgevoerd zoals gewenst. Als ik toch gevraagd word iets zeggen over verbetering: Laat tijdens het proces van bestellen/invullen bijtijds weten dat specifieke wensen bij een gravering, zoals over lettertype enz. later in het invulproces kunnen worden toegevoegd. Nu deed ik dat eerst in het invoerveld bedoeld voor de gravering zelf en moest weer een paar schermen terug om dat daar weer weg te halen en op de daarvoor bestemde plaats te vermelden. En laat tijdens het invoerproces ook weten dat na verzending van het product een track en trace code wordt toegestuurd.

Prima club, goede communicatie. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Zie hierboven

Goed bericht van order ontvangst. Netjes op tijd bezorgd en verpakt. Leuk dat er een bedank kaartje bij zat.

Aanbevelingswaardig!

Zeer goede afhandeling van mijn bestelling!

Top service en prachtige kwaliteit

Alles is prima verlopen, van uitzoeken op de website, tot bestellen en ontvangen. Aan de manier waarop e.e.a. verpakt was kun je zien dat ze zorg besteden aan hun product. Goed ingepakt en met een persoonlijke boodschap erbij. Is toch net dat beetje extra.

Goeie service, snelle levering

Portemonnee met gravering besteld, was binnen enkele dagen binnen.

Goede kwaliteit. Snelle levering

Ik ben heel tevreden van mijn handtas. Laptop past er perfect in. Was ook goed verpakt en aangekomen. Dank je wel voor de goede service!

Mijn bestelling werd snel verstuurd en is zoals omschreven hartelijk bedankt

Héél tevreden

Vlugge levering Voldoet aan de verwachting ik ben er héél blij mee

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel