Mooie producten, snelle reactietijd en snelle levering

Top service

Snel geleverd, goede service en mooie artikelen. Je krijgt wat je besteld, ga zeker nog eens bestellen bij lederonline.

Prachtig product, goede service en snelle levering.

Alles wat degene me verteld had die me Lederonline had aangeraden, werd waargemaakt. De leren schrijfmap die ik besteld heb, is zeker zo mooi als hij er op de foto uitziet, ik heb prettig en duidelijk telefonisch contact gehad over het graveren van naam en logo en de map was precies op tijd voor kerst binnen, ondanks mijn late bestelling

Topkwaliteit en service

Ondanks de drukke eindejaarsperiode hebben jullie supersnel geleverd (2 dagen). Een mooie en kwaliteitsvolle organiser die beantwoord aan de verwachtingen. Top.

prima geleverd

Product geleverd zoals besteld.

Topkwaliteit !!

Correcte levering, kwaliteit hoog,

Duidelijke site, snelle levering, mooi product

Duidelijke site, snelle levering

Ik heb het als positief ervaren om op deze site iets te bestellen. Het product voldoet aan mijn wensen. De levering verliep snel ondanks de drukte voor de kerst.

Fijne riemen

Top. Prachtige agenda omslag (A5)

Prima, vlotte levering.

Goede service! Ze nemen persoonlijk contact met je op en doen er alles aan om te zorgen dat alles naar wens is

Netjes verpakt en snelle levering!

De portemonnee zag er keurig uit van goede kwaliteit met de naam erop gegraveerd. Enige verbeterpunt wat ik nog graag zou willen zien is dat je zelf grootte lettertype, letter style maar ook de plek mag aanwijzen waar je zijn naam wilt hebben staan.

Snelle levering, goede communicatie status levering, mooi product.

Snelle service, obndanks de kerst

Prima service, precies zoals het moet. Veel keuze in het assortiment.

Mooi product goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi artikel en snel geleverd ga zeker nog een keer bestellen

Snelle en goede service

Snelle en goede service, juist Bancontact app werkt niet goed, betaling via Pay pall wel

Heel fijne service. Heel eerlijk wat kan er wel wat kan er niet. Onze map en bedrukking wat we wilde zou niet mooi worden, werd Heel fijn mee gedacht wat kan er wel en wat wordt niet mooi. Deze eerlijkheid waarderen wij erg! Iets afleveren om geld te verdienen gebeurt vaak genoeg,.

mooie map goede prijs snelle levering

voor mij was er genoeg keuze, mooie kwaliteit en ook hoe mijn logo op de map is gekomen vind ik heel mooi.

prima service, correct geleverd

bestelling correct verlopen

correcte service

het aangekocht product werd correct en vlug geleverd

Chique kwaliteitsdossiermap bekleed van zwart zacht leder met naam en logo erop. Erg mooi met die goud/bruinachtige letters. Telefonisch contact gehad omdat ik aanvankelijk zelf het verkeerde logo had gestuurd. Dit werd gelijk goed opgepakt en de bestelling even on hold gezet. Volgende dag juiste logo verstuurd en toch nog super snel geleverd! Top service!

Goede ervaring

Op juiste manier kunnen bestellen. Contact gehad over de betaling wat ook soepel en vooral duidelijk verliep. Het is een cadeautje dus kan de bedrukking van de naam niet zien omdat het mooi verpakt is aangeleverd!

Perfecte kwaliteit voor een nette prijs!

Echt nette kwaliteit leder en ook de optie voor naam geeft de finishing touch! Ziet en voelt reuze degelijk. Snelle levering. Zeker een aanrader!

Super snel

Er valt niks over te zeggen snel en goede levering

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel