Perfecte kwaliteit voor een nette prijs!

Echt nette kwaliteit leder en ook de optie voor naam geeft de finishing touch! Ziet en voelt reuze degelijk. Snelle levering. Zeker een aanrader!

Super snel

Er valt niks over te zeggen snel en goede levering

Super service

Zelfs controle op afleveradres met nabellen voor bevestiging. Top

Geweldig!!!!!!!

Alles geweldig! Contact, product, communicatie!!!

Persoonlijke en snelle service

Persoonlijk contact op zondagavond via mail over een vraag mbt graveren van logo op het product. Maandag erna nog nagebeld om te checken of ze echt de juiste plek van graveren hebben doorgekregen. Echt persoonlijke topservice.

Prachtige À-4lederen map.

De A-4 map getoond op de site was een realistische weergave van wat ik toegezonden kreeg. Ook de persoonlijke inscriptie staat prachtig op de map. Daarnaast was de map keurig beschermd ingepakt. De ontvanger is blij!

Laptop tas aangeschaft

zeer tevreden! prachtige kwaliteit

Prachtig

Snelle levering, product is mooier dan op de foto! Mooi verpakt en het persoonlijke handgeschreven kaartje maakte dit cadeau bijzonder.

Heel goed

Handig dat ik een bezorgadres had in Nederland. Snel en betrouwbaar.

Snelle levering. Top kwaliteit van leder. Mooie afwerking met het graveren van mijn logo "Gezondheidswens" kwaliteit voor lichaam en geest op de agenda! Het jaar 2022 wordt goed ingezet! Chris Wens

Prachtig lederen zakagenda

Mooi leren zakagenda. Een goede prijs. Product werd op tijd geleverd en was in een mooi doosje met hoes verpakt.

Prima product

Snelle levering zeer tevreden

Keurig op tijd goed verpakt

prima kwaliteit en accurate afhandeling van bestelling

mooie agenda en accurate afhandeling van de bestelling. Aanbevelenswaardig!

Goeie vlotte service, heel mooi product!

Top. Kort maar krachtig.

Mooie leren map met eigen logo

Heel mooie, echt lederen map. Logo erin in prachtig al had het logo iets explicieter aanwezig mogen zijn.

besteld, snelle reactie en punktueel thuis bezorgd, wat kan men meer wensen

zie boven

Top kwaliteit en service

Ik heb een gegraveerde Brepols agenda besteld en deze was binnen 5 dagen geleverd in top kwaliteit ivm gravering en ook de agenda zelf. Emails worden snel beantwoord, en ook kwam er een persoonlijk briefje bij van het bedrijf als dank voor de bestelling, dit motiveerde mij om een goede review achter te laten want dit laat zien hoe zij waardering hebben en tijd nemen voor hun klanten! Ik raad dit bedrijf sterk aan.

Super service, persoonlijk, snel geleverd en kwaliteit

Onlangs bestelde ik een aantal lederen schrijfmappen met een wat complexer verzoek m.b.t. het bedrukken. Luc van Lederonline reageerde snel op mijn verzoek en na enkele e-mails over wat ik graag wilde, ontving ik een goed te beoordelen proefdruk. Na mijn akkoord had ik de mappen binnen drie dagen al thuis. Zeer netjes verpakt in mooie individuele geschenkdozen en met een persoonlijk bericht van Luc. Een aanrader!

Zag deze MOOIE map bij 'n collega , en had 'm binn en 5 min . besteld , en binnen 24 uur KEURIG netjes verpakt in huis . Mooie site !!!

Alles zoals besproken en perfect materiaal

Vriendelijke mensen, snel, meedenken, zeer goede kwaliteit. Aanrader

Zeeg goed.

Zeer goede website duidelijk. Vlotte bestelling en levering.

Prima.

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen goede prijs

Snel

Dag 1 besteld en dag 2 in de bus als brievenbuspakketje, specificaties klopten.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel