Prima product en snelle verzending

Perfecte service en enorm snel

Heel behulpzaam en reageert snel en zelfs in de avond. Mooi werk geleverd en ga hier zeker nog dingen bestellen.

Geweldige service en kwaliteit

Geweldige service en kwaliteit geleverd! Denken met je mee en zijn erg behulpzaam

Perfect en snel!

Simpel te bestellen, vlot antwoord via de mail over de verzending en de volgende dag al in huis. Prima verpakt ook nog, dank!!!

Snelle levering en mooi product!

grote keuze en prima prijs-kwaliteit

voor het eerst aankoop gedaan bij Lederonline. Grote keuze en prima prijs-kwaliteit verhouding.

mooie collectie

Snel gevonden watik zocht, snel besteld en snel ontvangen in keurige verpakking.

Super service, mooi product, goede prijs

Ik zocht een portemonnee als kado. Omdat ik met een aantal vragen zat, heb ik gebeld met de verkoper. Ik werd super vriendelijk en correct geholpen, en mijn vraag/probleempje meteen en efficiënt verholpen. Ondanks de drukte rond de feestdagen werd de portemonnee razendsnel bezorgd (dus mooi op tijd), zag er heel goed uit met het bestelde monogram erop en zat ook nog eens stevig en professioneel verpakt. Mijn man was er super blij mee. Al met al een dikke 10!!!

Prachtige agenda

Mooie lederen agenda perfect formaat.

top

wilde iets aanpassen op voorhand in de bestelling en dat was geen enkel probleem. Zeer snelle en vriendelijke service. Complimenten.

Snel, makkelijk mooi product, zeer tevreden

Doen wat ze zeggen

Super mooie spullen Stevige schrijfmap van dik leer Super voor werk opnemen in de bouwsector

Snelle levering en goede service! Goed

Hoogwaardige kwaliteit

Eerder al een lederen map met mijn naam gekocht. Daar hoort natuurlijk een mooie tas met wederom mijn naam bij. De tas is van mooi leer en van hoogwaardige kwaliteit. Hier ga ik jaren plezier van hebben.

Kwaliteit gekoppeld aan een schitterende service

Sneller geleverd dan verwacht, zeer mooi gegraveerd.

Niet alleen de kwaliteit van het product, maar

Niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook aan de verpakking is zorg besteed.

Prima onlineshop

Ik wilde initialen op de door mij bestelde beurs. Voor alle zekerheid werd ik gebeld door de shop,die 2 letters wel wat weinig vonden.De prachtige beurs werd na enkele dagen via een brievenbuspakketje afgeleverd

Goede website en service aandacht voor de klant

Nadat ik de lederwaren besteld had met gravuren wilde ik even weten waar ze deze op de lederwaren gingen maken. In de avond gemaild met de klantenservice en ik kreeg direct antwoord. De levering ook erg netjes alles keurig ingepakt met een hand geschreven kaart erbij!

Mooi product en snelle service

Een schrijfmap met bedrukking besteld. De map was er snel en de bedrukking ziet er heel mooi uit. Het pakket was goed verpakt.

Prachtige schrijfmap

Snelle levering en helemaal zoals beschreven/ verwacht

Supersnel geleverd en heel mooi

perfect.

zeer correcte afhandeling.

Goede service en duidelijke communicatie

Hele goede service, snelle levering en duidelijke communicatie.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel