In een word FANTASTIES

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geïnformeerd Installatie helemaal top Monteurs hartstikke vriendelijk mag en kan alles vragen geven correct antwoord Novavolt gewoon alles op en top geregeld na installatie ook nog netjes terug gebeld hoe alles is verlopen en tot slot ook nog een mooie bos bloemen gekregen ga zo door ik beveel het iedereen aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Levertijd en installatie zijn helemaal top! Na het aangaan van de overeenkomst gaat het 'echte' werk heel snel. Theo de techneut kwam al een enkele dagen daarna de situatie beschouwen. De uiteindelijke installatie is binnen 4 weken snel, netjes en afgewerkt geplaatst. Helaas heeft de zon zich nog niet echt laten zien. Het eerste telefonisch contact gaf me wel een beetje een wrange nasmaak. Het was meer gericht op hoe slecht de concurrentie is, dan op wat Novavolt voor je kan betekenen. Toch een afspraak gemaakt. De adviseur heeft uitgebreid de tijd genomen om de visie van Novavolt uit te leggen en de voordelen van de gebruikte materialen aan te geven. Ik heb zelf de indruk dat er bij het opmaken van het financiële plaatje naar een vooraf bepaald bedrag toe wordt gerekend, dat uiteindelijk overeenkomt met het gebruikte maandbedrag voor elektriciteit. Er is uitgegaan van een iets hoger tarief dan gemiddeld (23 ct/KW vs. 20 ct wat toen het gemiddelde was. Ons contract was toen voor 17 ct/KW). Ik heb op een Excel sheet op mijn laptop meegerekend en kwam onder de streep iets minder gunstig uit dan de adviseur. Het complete pakket is echter goed doortimmerd en voorzien van erg gunstige service en garanties. Buiten het 1e telefoongesprek is het contact niet anders dan heel sympathiek geweest. Hierdoor hebben wij besloten met Novavolt in zee te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In januari 2017 12 panelen van 290 WP laten plaatsen door Novavolt. Erg tevreden over de informatie vooraf. Er werd uitgebreid tijd genomen voor de voorlichting en alle vragen zijn beantwoord. De voorlichter wist ook waar hij over sprak. Dikke duim! Ook later opgepopte vragen worden snel en deskundig beantwoord door collega's van kantoor en net zolang totdat alles helder is. De plaatsing: keurige monteurs, niet met modderschoenen naar binnen en alles opgeruimd achter gelaten. Ook na plaatsing is de adviseur nog een keer langs geweest. Ditmaal met een bloemetje en de vraag of alles naar wens is gebeurd. Kortom dikke pluim voor dit bedrijf. Of de beloofde opbrengsten gehaald worden gaan we zien, maar dat staat zwart op wit (gegarandeerd) en gelet op de ervaring tot nu toe heb ik daar wel vertrouwen in. Al met al zijn we zeer tevreden. We hebben zeker niet de goedkoopste speler op de markt binnengehaald maar we hebben wel een heel goed gevoel bij de Duitse kwaliteit die we hebben gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, grondig voorwerk en onderzoek. Ook wanneer het werk klaar is nog interesse hoe het was gegaan en of er nog opmerkingen/klachten zijn. Heel attent!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is volgens belofte en afspraak geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een goede, vriendelijke professionele dag.De monteurs deden hun werk en ik mijn administratie. Samen even gezellig koffiedrinken en weer aan het werk. Zal anderen trachten positief en effectief te beïnvloeden om hetzelfde te doen. Hoewel de prijs en dus ook de kwaliteit wel hoog zal worden gevonden.misschien ook wel te hoog, gezien de terugverdien periode, die ikzelf van minder belang acht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierig contact, zowel met "kantoor" als met de adviseur en installateurs .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe zijn alle gemaakte afspraken nagekomen en is de communicatie zeer goed geweest. Voor zover ik kan beoordelen zijn de zonnepanelen door deskundige mensen geinstalleerd. Nog op de dag van de installatie konden we al een account aanmaken waarmee we in de app kunnen kijken of we al stroom aan het opwekken zijn. De panelen liggen er nog geen week, dus over de kwaliteit ervan kunnen wij zelf nog niet oordelen, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit ook wel goed zit. Tenslotte is de nazorg tot nu toe ook prima (inclusief de bos bloemen :-))

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie, adequate uitvoering. We verwachten veel van het opbrengstresultaat in het komende jaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In het informatiegesprek heeft Erwin alles duidelijk en vakkundig uitgelegd op onze vragen kregen we duidelijke antwoorden. Na enige tijd is Theo langs gekomen voor de technische inspectie. Ook hij wist alles duidelijk uit te leggen en dacht goed mee inzake de beste/mooiste oplossing voor de kabel van de panelen naar de omvormer in onze meterkast. Vorige week hebben Andres en Simon de panelen geplaatst en aangesloten. Ook zij zijn hebben prima werk geleverd en alles weer schoon achtergelaten. Nu de zon nog en het grote besparen kan beginnen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zorgvuldige uitleg en informatievoorziening over de hele procedure. Alle afspraken werden bevestigd en nagekomen. Installatie verliep snel en zonder problemen, door vakbekwame installateurs. Alles werd netjes opgeruimd en de installateurs gingen pas weg nadat alles werd nagelopen en gedemonstreerd. Zeer tevreden over de werkwijze !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere communicatie en zeer behulpzaam in het aanlooptraject en kundig bij oplevering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heldere afspraken en correcte uitvoering. Prima kwaliteit zowel qua bevestiging alsmede de zonnepanelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contacten zijn erg prettig, afspraken worden netjes nagekomen, snelle levering en er wordt netjes en precies gewerkt, dus ik kan Nova Volt van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden over het geheel. Van begin tot eind. De installatie is goed verlopen ondanks dat het koud was. Maar dat vonden de mannen niet erg, zolang het maar droog blijft. Na de installatie moet het systeem operationeel worden ( het liefst met zonlicht ) dan kunnen de panelen gecheckt worden door het systeem. Daarna het netwerkdat tot stand gebracht moet worden. In mijn geval had ik al een vaste verbinding naar de zolder liggen. Maar dat wilt niet zeggen dat het in 1 keer gaat. Het pingen ging niet, dus moest het systeem naar een vaste IP adres gezet worden. Het is wellicht handig voor toekomstige paneelhouders om je netwerk op papier te zetten zodat de monteurs er sneller mee uit de voeten kan komen. noteer: Gateway, DNS en DHCP. De panelen zelf zien er goed uit met het glas-glas concept. Het oogt erg degelijk! De omvormer van SolarEdge maakt geen geluid en dat is wel fijn. Opbrengsten zijn te vinden via een app of webbrowser. Het werkt allemaal prima! Nu de zon nog!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon top!!! Beveel het iedereen aan.

Prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen afspraken na, goede uitleg, zeer bekwame monteurs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf!!!! Wij zeggen doen!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed gesprek gehad met een adviseur (kon op zeer korte termijn op gesprek komen). In onze ogen een zeer snelle levertijd van de panelen (ongeveer 3 weken). De installatie ging zeer soepel, alles is netjes opgeruimd. Ondanks het weer de afgelopen dagen(bewolkt, regenachtig) doen de zonnepanelen nu al waar ze voor bedoeld zijn, het opwekken van stroom.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na keurig advies en snelle en duidelijke afspraken, hebben wij de zonnepanelen binnen 3 weken op het dak liggen. Ze zijn geinstalleerd door vakbekwame en zeer beleefde installateurs die de werkplek perfect opgeruimd weer achter hebben gelaten en na een goede uitleg halverwege de middag weer weg waren. Kortom super tevereden en daarom ook een dikke 10.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren de zonnepanelen gemonteerd gekregen. En ze werken erg netjes en snel! Echt een aanrader!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In onze zoektocht naar voor ons geschikte zonnepanelen kwamen wij op internet de firma Novavolt tegen. Op dat moment kende wij deze firma nog niet maar onze nieuwsgierigheid was gewekt na het zien van hun slogan "Zonnepanelen zonder investering" Op dat moment kende wij enkel nog de zonnepanelen waar je normaliter 10 jaar garantie op krijgt of bij uitzondering 15 jaar. Bij het bezoeken van de website van Novavolt werden wij alleen maar nieuwsgieriger. Geen investering en ook nog eens 30 jaar garantie ?? Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Onder het motto baad het niet dan schaad het niet contact opgenomen met Novavolt. Hier werd ik te woord gestaan door Joost Hardieck , een zeer prettig persoon die goed weet waar hij het over heeft. Na een korte telefonische uitleg hoe Novavolt te werk gaat hebben wij direct een afspraak gemaakt met Joost. Hij stond er op dat zowel ikzelf als mijn vrouw thuis zou zijn bij de afspraak dit om het voor ons beiden in 1 keer goed duidelijk uit te kunnen leggen en alle vragen te kunnen beantwoorden. Het was maar goed ook ..... ik had het hele verhaal nooit meer terug kunnen vertellen. Op een woensdagavond de afspraak gemaakt en Joost was zelfs nog eerder doordat hij de ingecalculeerde files niet had gehad. Zoals Joost zijn verhaal doet en alles stap voor stap uitlegt met de kennis en vakmanschap die hij heeft bestond er voor ons geen enkele twijfel meer. Novavolt maakt inderdaad waar wat ze beloven. Geen investering en toch 16 panelen op ons dak om zelfvoorzienend te zijn in onze stroom behoefte. En ook nog eens 30 jaar garantie op de panelen. Wij hebben de keus gemaakt om met Novavolt in zee te gaan en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Na het gesprek met Joost kwam de technische man Theo om alles te inspecteren en in te meten zodat er geen enkele twijfel meer bestaat of het wel gaat passen allemaal zoals het uitgedacht is. Het groene licht werd gegeven en al snel kon de installatie plaats vinden. De monteurs stonden keurig om 07.20 uur !! voor de deur en na een bakje koffie werd er begonnen. Het regende in de ochtend maar de mannen gingen gewoon door. Nee meneer Balk nu even geen koffie het is net zulk lekker weer werd er nog gegrapt. Aan het eind van de middag was de installatie afgerond en werkte het nieuwe systeem zoals het hoort. Na de nodige uitleg keerden de mannen na een lange dag weer huiswaarts en konden wij gaan genieten van ons nieuwe systeem. Wij willen iedereen van Novavolt bedanken voor de goede zorgen van A tot Z en met name Joost Hardieck voor al zijn inspanningen. Voor zonnepanelen is er wat ons betreft maar 1 adres !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kunnen Novavolt bij iedereen aanraden alles wat beloofd is word geleverd en wij gaan er dan ook vanuit dat de nazorg die zij leveren, wat vermogens garantie en het in de gaten houden van de werking van de afzonderlijke panelen niet anders zal zijn

Het Rietveld 55 A

7321 CT Apeldoorn

055-456 0800

Over NovaVolt B.V.

NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.