Het is allemaal heel goed verlopen. En de communicatie is top.
Algeheel een positieve ervaring. Alles gebeurd in overleg. Geen aanmerkingen.
Vriendelijk/correct/en accuraat en betrouwbaar.
Prettig traject, van begin tot eind.
Van eerste contact tot en met oplevering zeer positief
Vanaf het moment dat we een afspraak hadden tot het moment dat de zonnepanelen op het dak lagen is super gegaan. Goede uitleg, snelle levering en de services en nazorg is top. Als ik weer nieuwe panelen nodig zou hebben, weet ik waar ik de zonnepanelen vandaag haal. 100% aan te raden!!!
Net zijn onze 7 panelen geplaatst. Van begin tot einde een super goede service. Met elke vraag wat ik had, gewoon gebelt en direct een duidelijk antwoord. Klantenservice is uitermate goed bereikbaar. Heel professioneel en weten precies waar ze over praten. Ook de monteurs hebben goed en netjes hun werk geleverd met het hete weer. Ik zal Novavolt zeker aanraden bij mensen die ook panelen aan het overwegen zijn. Alleen 1 ding was jammer. Doordat een buurtbewoner vergeten was per direct onze naam door te geven (via ons aan Novavolt gekomen), niet de beloofde "beloning" €200 gekregen maar €100. Maar dat is een bijzaak gelukkig
Beste heer Economou, Bedankt voor uw geweldige recensie! Ik denk dat er een onduidelijkheid is m.b.t. de klant maakt klant bonus. In ons systeem zie ik staan dat er vandaag € 200,00 is overgemaakt en geen € 100,00. Veel succes met uw installatie. Heleen Halfman NovaVolt B.V.
Na een eerste gesprek van 2 uur waarin ons een duidelijke uitleg werd gegeven over de mogelijkheden hebben we besloten tot de aanschaf van de zonnepanelen over te gaan. 25 dagen later is alles naar wens en vakkundig geïnstalleerd. Goede communicatie tijdens vraagstukken gedurende de installatie hebben er voor gezorgd dat alles pico bello is weggewerkt. Nagenoeg geen bekabeling in het zicht zoals vooraf aangegeven. Top werk afgeleverd door ervaren monteurs. Vanaf het "Go" moment tot na de installatie merk je de betrokkenheid en klantvriendelijk van de medewerkers van Novavolt. Zeer tevreden.
Goede service naar de klant toe. Tijdens het installeren van de panelen werden we nog gebeld om te vragen of alles naar wens ging. De monteurs hebben alles zeer schoon achter gelaten. De medewerkers van Novavolt hadden op elke vraag een antwoord. Een zeer goed service gericht bedrijf!
Bedankt voor uw geweldige recensie! We streven bij NovaVolt naar 100% klant tevredenheid, fijn dat ook u tevreden bent. Team NovaVolt
Goede service. Werd altijd netjes te wordt gestaan. Kon met elke vraag terecht.
Eindelijk eens een bedrijf die zijn verplichtingen nakomt. Als er wat is bellen, nou dat heb ik ook gedaan , en het mag gezegd worden ze helpen dan echt. Had veel contact met Joost van Novavolt , tijdens de montage belde ik mijn vrouw of het allemaal goed kwam. Toen ik hoorde wat ze allemaal aan het doen waren dacht ik , nee he dit hadden we niet overlegd. Gebeld, Joost zij gelijk dit ga ik regelen, en dat deed hij ook , hij heeft de instalateurs de opdracht gegeven om het volgens afspraak te doen, ik werd netjes teruggebeld en geinformeerd. Ik ben zeer tevreden, overal worden wel eens fouten gemaakt, dat geeft niks als men ze maar oplost en dat doet Novavolt. Je kunt overal gaan zitten, alleen bij Novavolt heb je ook een rugleuning.
Beste heer Klanderman, We zullen de complimenten overbrengen aan collega Joost. U beschrijft het juist, we werken met techniek en dan kan er altijd wel eens een keer iets fout gaan. Het gaat erom dat het daarna snel wordt opgelost. Goed te horen dat ook u tevreden bent. Team NovaVolt
Het hele traject van advisering tot en met montage is uitstekend uitgevoerd. Het enige minpuntje in het proces is dat de hele betaling al voor de montage geregeld moet worden. Een deel vooraf en een deel achteraf zou eerlijker zijn.
Fijn contact. Zeer betrouwbare en hardwerkende mensen. Ik ben zeer tevreden.
prima combinatie van leverancier, installatie, financier, after sales springt er heel positief uit.
Een 10 gemiddeld! We zijn er blij mee. Dank voor uw recensie. Team NovaVolt
Alles ging heel snel en soepel. Geen onvolkomenheden tot nu toe.
Geweldig bedrijf, Natuurlijk niet goedkoop maar kwaliteit staat hier zeker voorop. Het bezoek van Cees was zeer verhelderend en hij wist op alles wel antwoord, wat je ook vroeg, afspraken regelde hij en we kregen netjes mailtjes van de klanten service om aan te geven hoe alles geregeld was en wat te doen. Wat betreft de monteurs niets dan lof, deze mannen leveren top werk en zijn zeer vriendelijk. Ook ruimden ze alles op en werd er gezogen waar ze waren geweest. Daarna nog een goede uitleg van de omvormer.
Beste heer Linde, We zullen de complimenten overbrengen aan de monteurs en aan Cees. Team NovaVolt Team NovaVolt
Als er iets is word het snel en vakkundig opgelost.
Goede communicatie komen hun afspraken na betrouwbaar klantvriendelijk goed bereikbaar deskundige mensen no nonsense een bedrijf waar je met een gerust hart zaken mee kan doen!
Goede service, duidelijke uitleg, gemakkelijk geregeld. Installatie was top, wat een goede, vriendelijke vaklui. Complimenten voor hen!
Vriendelijk en goed vakkundig personeel en snelle service.
Professioneel, duidelijk, mogelijkheid tot installatie zonder investering vooraf en zeer klantvriendelijk!
Het Rietveld 55 A
7321 CT Apeldoorn
NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.