Omvormer werkte niet tijdens het monteren deze is 1 dag later vervangen door een nieuwe. Alles netjes weggewerkt en schoon gewerkt. Zijn zeer tevreden. Overal 25 jaar garantie op dus ons kan niets meer gebeuren. Laat de zon maar schijnen.
Panelen zijn deze week gemonteerd. Het hele traject van advies tot montage heeft 1 maand geduurd. Wij waren getipt door een collega die ook bij novavolt heeft gekocht. wij zijn zeer tevreden over de verdere service kan ik nu nog niets zeggen maar daar hebben we alle vertrouwen in.
Adviseur op bezoek gehad. Deze had een eerlijk verhaal en gaf het advies in onze situatie niet aan zonnepanelen te beginnen. Dat is nog eens eerlijk! Reden was ons lage verbruik en de oriëntatie van ons dak. Twee andere bedrijven hebben gewoon een offerte uitgebracht waarbij het beloofde rendement waarschijnlijk nooit gehaald zou worden. Wij kunnen novavolt dan ook van harte aanbevelen.
In contact gekomen met Novavolt door iemand die door de buurt ging en bij mensen aanbelde. Zijn verhaal was redelijk overtuigend en uiteindelijk is er ook een adviseur langs geweest. We hadden netjes onze energie jaarrekening klaargelegd. Aan het begin van het gesprek werd hier naar gekeken en geconstateerd dat wij net iets onder het gemiddelde verbruik zaten voor onze gezinssamenstelling. Vervolgens werd naar ons maandbedrag gevraagd. Wij gaven dit maandbedrag, hier wordt vervolgens een percentage op los gelaten om de elektriciteits kosten te bepalen (tov die van gas). Helaas werd niet het percentage dat aan de hand van de jaarrekening bepaald kan worden gebruikt, maar een iets hoger percentage. Dit percentage is waar de hele berekening op wordt gebaseerd. Vervolgens werd er berekend dat er 12 panelen nodig waren (zelf nagerekend mbv www.zonatlas.nl dat er 14 nodig zijn). Vervolgens wordt er ons gevraagd naar welk paneel wij interessant/mooi vonden. Wij kozen Benq panelen met 330 Wp. Voor 12 panelen zouden wij incl. rente en btw €14438. Moeten betalen exclusief BTW, 650 +200 korting ongeveer €900,- per paneel (incl installatie, omvormers, garantie etc.). Teruggerekend exclusief financieringsrente (gerekend met 4%) zou dit neerkomen op ongeveer €650-€700 per paneel. En dit vonden wij echt veel te duur. Andere offertes (met garantie op omvormers en panelen vergelijkbaar met die van Novavolt 25 jaar op omvormer) zaten toch meer in de richting van €400-€500. Maar waar wij ook ons over verbaasden is dat zij aan het einde van het gesprek vroegen wat wij er van vonden. Wij waren op dat moment nog geïnteresseerd maar wilden er even over nadenken (wat met overigens ergens logisch lijkt voor een investering van €14000 dat op een paar kladjes was geproduceerd). Er werd ons toen medegedeeld dat we nog een extra korting van €550 zouden krijgen als we dezelfde dag nog zouden beslissen. Wij voelden ons een beetje onder druk gezet en vonden het allemaal een erg vreemde gang van zaken en niet helemaal zuivere koek. Ze zouden ons de weer er na nog terugbellen.. dit is nooit gebeurd.
Beste Steven, Allereerst bedankt voor uw reactie. Graag willen wij hier kort een reactie op geven. 1) Het kan zijn dat wij u minder panelen aanbevelen dan u zelf berekend had. Dit kan te maken hebben met de hoog rendementspanelen die wij leveren. Deze wekken meer stroom op dan een regulier paneel. Daarbij is het in Nederland niet interessant om overcapaciteit te creëren. Hier houden wij dus rekening mee. 2) Het is ons bekend dat er veel internet aanbieders zijn die voor een lage prijs een zonnepanelen installatie aanbieden (zie ook het programma van Radar waar hiervoor wordt gewaarschuwd). Zij bieden absoluut niet dezelfde kwaliteitsproducten als wij aanbieden met dezelfde garantie en service. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten waarbij er zelfs op de omvormer 25 jaar garantie wordt gegeven. Ook op de zonnepanelen zit 25 jaar vermogensgarantie welke bijvoorbeeld bij het Duitse merk SolarWorld nog 93% is na 10 jaar en 83% na 25 jaar! Zelfs voor de montage materialen kiezen wij voor de absolute top uit Duitsland. Wij monitoren dagelijks alle installaties en na een jaar komen we weer langs voor een na-inspectie, kortom ook achteraf kunnen klanten op ons rekenen. Wij beseffen dat wij niet de goedkoopste zijn in de markt en willen dit ook niet zijn, wij kiezen voor de hoogste kwaliteit die betaalbaar wordt door ons unieke betaalconcept. 3) U geeft aan dat u een gevoel had dat de adviseur iets te veel druk gezet heeft, dit is uiteraard absoluut niet de bedoeling. Waarschijnlijk heeft de adviseur proberen over te brengen dat het zo maar zou kunnen dat het forse BTW voordeel er binnenkort niet meer is. Tevens vergoeden wij op dit moment nog de subsidie dit stopt echter binnekort. Om nog van deze enorme financiële voordelen gebruik te kunnen maken is enige snelheid geboden. Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u ons even te bellen. Klantenservice NovaVolt B.V.
Helaas hebben wij nog steeds niet de BTW retour...Zonnepanelen zijn al geplaatst in Juni 2015 en na herhaaldelijk hierover te hebben gebeld krijgen we steeds hetzelfde antwoord u word hierover teruggebeld. Jammer..installatie was perfect geregeld.
Beste mevrouw Lavaleije, Wij verzorgen geen BTW teruggave. Hiervoor kunt u bij een administratiekantoor of accountant terecht. Wij hebben u doorverwezen naar www.btwretour.nl waar wij goede ervaringen mee hebben. Omdat het hier om persoonlijke gegevens gaat, krijgen wij hiervan geen terugkoppeling. U kunt het beste zelf even rechtstreeks contact opnemen met de partij die u heeft ingeschakeld om de BTW terug te halen. Met vriendelijke groet, Klantenservice NovaVolt B.V.
prima en eerlijke service
Prettige communicatie; Fijne en correcte installatie. Men heeft alles netjes afgewerkt en geen rommle achtergelaten; Het is dat er panelen op dak liggen en er een omvormer hangt, we namelijk weining gemerkt van de installatie. Top en we zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.
Uitgebreid advies en begeleiding. Goede communicatie. Betrouwbaarheid en kwaliteit is nog te vroeg om te zeggen, maar lijkt goed.
bijzonder goed, aanrader!!
Novavolt is echt een aanrader. Vanaf moment één alle afspraken zeer correct nagekomen. Monteurs zijn zeer kundige nette mensen. Wanneer u voor zonnepanelen kiest maak dan zeker ook een afspraak met één van de Novavolt adviseurs, is zeker de moeite waard. Ook na de verkoop en installatie nemen ze nog contact met je op of alles naar tevredenheid en duidelijk is.
Goede service. Zelfs even de dakgoot schoongemaakt tijdens de installatie. Top! Binnen alles netjes geïnstalleerd.
Gewoon ouderwetse klantvriendelijkheid die je niet veel meer tegenkomt. Doen wat ze beloven. Niet de goedkoopste dan moet je een goedkope internetaanbieder nemen. Wij hebben er voor gekozen het 1x goed te doen en er 30 jaar vanaf te zijn.
Zeer tevreden, we zijn niet over 1 nacht ijs gegaan en waren best sceptisch ,maar achteraf blij dat we de knoop hebben doorgehakt. Kan niet anders zeggen dat het hele proces prima is verlopen. Alle werk is uit handen genomen incl. het terugkrijgen van de btw. Onze meter loopt inmiddels terug en gezien de hoge kwaliteit materiaal die is gebruikt gaan we er vanuit dat dit nog lang zo blijft.. en anders hebben we de 25 jaar garantie.
Na het nodige speurwerk van het aangeboden systeem op het internet, ben ik tot de conclusie gekomen dat de offerte van 15265, toch echt een beetje teveel van het goede is!! Dat ze erop moeten verdienen dat begrijp ik maar als je dezelfde set voor de helft van de prijs kan aanschaffen incl plaatsing met dezelfde garanties, kies ik toch voor een ander bedrijf.
Beste heer Stroosma (Robin), Bedankt voor uw reactie. Het is ons bekend dat er veel internet aanbieders zijn die voor een lage prijs een zonnepanelen installatie aanbieden (zie ook het programma van Radar waar hiervoor wordt gewaarschuwd). Zij bieden absoluut niet dezelfde kwaliteitsproducten als wij aanbieden met dezelfde garantie en service. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten waarbij er zelfs op de omvormer 25 jaar garantie wordt gegeven. Ook op de zonnepanelen zit 25 jaar vermogensgarantie welke bijvoorbeeld bij het Duitse merk SolarWorld nog 93% is na 10 jaar en 83% na 25 jaar! Zelfs voor de montage materialen kiezen wij voor de absolute top uit Duitsland. Wij monitoren dagelijks alle installaties en na een jaar komen we weer langs voor een na-inspectie, kortom ook achteraf kunnen klanten op ons rekenen. Wij beseffen dat wij niet de goedkoopste zijn in de markt en willen dit ook niet zijn, wij kiezen voor de hoogste kwaliteit die betaalbaar wordt door ons unieke betaalconcept. Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u ons even te bellen. Klantenservice NovaVolt B.V.
Novavolt heeft zich enorm ingezet om ons de mogelijkheid te bieden om zonnepanelen te nemen. Voor die tijd was er geen enkel bedrijf die zonnepanelen kon of wilde monteren op ons kunststof dak. Novavolt heeft de oplossing bedacht en gecreëerd en inmiddels zijn de zonnepanelen geplaatst. Novavolt communiceerde erg open tijdens het hele traject. Kosten noch moeite zijn gespaard en het heeft ons geen cent extra gekost dan de vooraf afgesproken prijs. Die belofte is Novavolt nagekomen. Dat maakt Novavolt betrouwbaar, ze doen wat ze beloven. Hierdoor heb ik er alle vertrouwen in gekregen dat de andere beloften en garanties zullen worden nagekomen.
Bedankt voor uw reactie. We zullen de complimenten doorgeven aan alle collega's Klantenservice NovaVolt B.V.
Zelden zo een fijne service gehad. De communicatie verliep duidelijk en er werd binnen een paar uur op vragen via de mail of WhatsApp gereageerd. De installateurs hebben zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. En het materiaal is van zeer goede kwaliteit. Wij zijn zeker erg tevreden!
Bedankt voor uw reactie. We zijn met ons hele team dagelijks bezig een zo hoog mogelijke klant tevredenheid te behalen. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft. Klantenservice NovaVolt B.V.
Zeer professionele en klantvriendelijke aanpak. Snel van handelen en adequaat reageren. Prettig om de goede sfeer in het team mee te maken.
Ik woon in Venray en zie daar regelmatig bordjes van NovaVolt bij mensen in de tuin staan, wanneer ik op de fiets naar het werk ga. Uit pure nieuwsgierigheid heb ik vervolgens een adviesgesprek aangevraagd. Er is een adviseur bij ons thuisgekomen die ons kundig en duidelijk heeft uitgelegd wat de aanschaf van zonnepanelen inhoudt en wat de voordelen in onze situatie zouden zijn. Ter plekke maakte de adviseur de berekeningen. Hoewel de kosten hoog zijn, zijn er dusdanig veel voordelen op korte en langere termijn dat wij gekocht hebben. Ik lees hier vaker dat het ook goedkoper kan, maar wij kiezen nu eenmaal graag voor kwaliteit. Inmiddels liggen de panelen zo’n 2 weken op het dak (helaas 1 week later dan beloofd) maar al bij al is alles precies zo verlopen zoals NovaVolt het beloofd heeft. Wij zijn een tevreden klant!
Adviseur langs geweest, enorme vriendelijke aardige man, helemaal niets mee, nam de tijd en legde alles keurig uit. Wij schrokken nogal van de prijs, € 12.000.-, exclusief voordelen, zoals btw teruggave ect ect. Einde van gesprek vroeg hij of we enthousiast waren, en dat waren we. Jammer dat we geen bedenktijd kregen, geef niet elke dag zo'n bedrag uit, wil ik graag over nadenken. Vervolgens werden we voor ons gevoel een beetje iets te veel onder druk gezet om nu te tekenen. Uiteindelijk niet gedaan en offerte aangevraagd bij plaatselijke ondernemer. scheelde bijna € 6.000.- met vrijwel de dezelfde garantie's. Doe hier je voordeel mee.
Beste heer Buitenhuis (Martijn), Bedankt voor uw reactie. Uiteraard vinden wij het vervelend dat het gesprek niet geheel naar wens is verlopen. U geeft aan dat u een gevoel had dat de adviseur iets te veel druk gezet heeft, dit is uiteraard absoluut niet de bedoeling. Waarschijnlijk heeft de adviseur proberen over te brengen dat het zo maar zou kunnen dat het forse BTW voordeel er binnenkort niet meer is. Tevens vergoeden wij op dit moment nog de subsidie dit stopt echter over een maand. Om nog van deze enorme financiële voordelen gebruik te kunnen maken is enige snelheid geboden. Het is ons bekend dat er veel internet aanbieders zijn die voor een lage prijs een zonnepanelen installatie aanbieden (zie ook het programma van Radar waar hiervoor wordt gewaarschuwd). Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten waarbij er zelfs op de omvormer 25 jaar garantie wordt gegeven. Ook op de zonnepanelen zit 25 jaar vermogensgarantie welke bijvoorbeeld bij het Duitse merk SolarWorld nog 93% is na 10 jaar en 83% na 25 jaar! Zelfs voor de montage materialen kiezen wij voor de absolute top uit Duitsland. Wij monitoren dagelijks alle installaties en na een jaar komen we weer langs voor een na-inspectie, kortom ook achteraf kunnen klanten op ons rekenen. Wij beseffen dat wij niet de goedkoopste zijn in de markt en willen dit ook niet zijn, wij kiezen voor de hoogste kwaliteit die betaalbaar wordt door ons unieke betaalconcept. Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u ons even te bellen. Klantenservice NovaVolt B.V.
Het Rietveld 55 A
7321 CT Apeldoorn
NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.