Zonder het aanbod van Novavolt hadden wij, financieel gezien, nooit zonnepanelen op ons dak kunnen laten plaatsen. De uitvoerige, vertrouwenwekkende uitleg en prima communicatie maakte het voor ons gemakkelijk om er toch voor te kiezen. We hebben er geen spijt van! Alles was vlot geregeld en de plaatsing verliep snel, zonder problemen door vakkundige en vriendelijke monteurs. Vanaf dag één besparen we aanzienlijk op de energiekosten met het goede gevoel dat je ook nog iets doet voor ons milieu!
Ben zeer tevreden over de begeleiding, ontvangen service en nazorg van NovaVolt en haar installateurs! Een organisatie met een gedegen aanpak en kwalitatief prima zonnepanelen waarvan ik zeker weet dat wij hier veel plezier aan gaan beleven. Frits Jellema
Wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is, vanaf de 1e afspraak t/m het tevredenheidscontrole gesprek, vandaag. De dag van montage, verliep zeer voorspoedig en alles ging naar tevredenheid. Ideaal is, dat je vanaf je laptop, alles kunt volgen mbt de zonnepanelen. Ik beveel NovaVolt, aan, aan iedereen die ik ken en ook zonnepanelen willen en zeker mbt de constructie, die het voor iedereen mogelijk maakt.
Novavolt is HET bedrijf voor zonnepanelen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen
Duidelijk, goede communicatie, nakomen afspraken, vakbekwaam, kortom zakelijk correct en goed. Daarnaast leuke akties (foto wedstrijd, miniatuurhuisje, korting bij aanlevering klant etc.) Zeer tevreden.
het was perfect
De uitleg van de adviseur was prima, maar de inschatting van het aantal te plaatsen panelen was meer dan daadwerkelijk mogelijk was. In eerste instantie wilden wij hierdoor de bestelling annuleren. Maar Novavolt kwam met een andere oplossing. We kregen nog betere panelen, die eigenlijk duurder zijn, voor de afgesproken prijs. Nu dus met wat minder panelen op het dak toch een hoge opbrengst.
Vanaf het begin een prima gevoel ,denkt goed met klant mee hele proceduren is onzettend snel gegaan zodat we voor onze vakantie de panelen hebben liggen .
Uitstekend, prima
Prima ervaring opgedaan met NovaVolt. Goede service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Enige kleine minpuntje vond ik dat de monteur die de omvormer heeft opgehangen het zand uit de kruipruimte tot op de zolder verspreid heeft. Verder alles prima.
Beste heer Scholte (Emile), Bedankt voor uw recensie. Wij hebben e.e.a. inmiddels met het montageteam besproken zodat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Goed te horen dat u verder tevreden bent, we wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Team NovaVolt B.V.
Het was prima geregeld. Hebben het binnen 1 dag gelegd en alles uitgelegd. Ik moet Zeggen vakmensen. Nu de opbrengst nog, maar gaat vast goed komen.
alles is gegaan zo als af gesproken.
Bedankt voor uw geweldige recensie. Goed te horen dat de inzet van al onze medewerkers gewaardeerd wordt. Directie NovaVolt B.V.
Alles is prima verlopen. Had uiteraard sneller geplaatst kunnen worden, maar dat spreekt voor zich met het mooie weer! Verder respect voor de installateurs die bij 35gr de panelen geplaatst hebben!! Kortom zeer tevreden!
We zijn erg tevreden met onze zonnepanelen, we hopen dat ze waar gaan maken we ze ons beloofd hebben, voorlopig ziet het er al zeer goed uit. De elektriciteit verbruik van augustus van € 0,06. Dat is super om ter zien. we verbruikte anders voor € 120,- elektra per maand.
Snel reactie op gestelde vragen via mail, een voorbeeld van hoe het ook kan.. Novavolt houdt zich aan de gemaakte afspraken. De installateurs werkte netjes, waren beleefd en geven duidelijk uitleg.
op en top zeer tevreden
Zeer prettige, klantgerichte, professionele houding van adviseur en installateurs. Ze weten waar ze het over hebben en hun uitleg is helder en duidelijk. Een aanrader.
Het zou goed zijn als elke Nederlander dit zou doen. Grandioze mogelijkheid om op een voordelige manier je steentje bij te dragen aan het milieu.
Alles is prima verlopen, we werden van begin tot eind goed op de hoogte gehouden.
In korte tijd van eerste gesprek naar werkende installatie, waarbij al onze (tijdswezen) konden wordengehonoreerd. Prima.
zoals eerder besproken met Joost. BTW verhaal was niet helemaal duidelijk. Later nagekeken in de brochure,en daar staat onder het kopje todo,niks over zelf aanmelden en aanvragen.
Beste mevrouw Dijkman, Allereerst bedankt voor uw geweldige recensie! Goed te lezen dat de inzet van al onze medewerkers gewaardeerd wordt. V.w.b. uw opmerking over btw retour, kunnen wij u melden dat wij dit inmiddels hebben aangepast op onze "TODO brief" die wij achterlaten bij onze klanten. Met vriendelijke groet, Klantenservice NovaVolt B.V.
Goede en correcte service!
Novavolt is helder in de commincatie. Wat ze zeggen, doen ze ook. De installateurs hebben kennis van zake in huis en nemen het afval netjes mee. Conclusie: meer dan tevreden over novavolt en de monteurs!
Dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team NovaVolt B.V
Het Rietveld 55 A
7321 CT Apeldoorn
NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.