ik vond de uitleg en de informatie zo betrouwbaar dat we verder niet meer gekeken hebben naar een andere leverancier.
Goede service, kwaliteit en fijne persoonlijk behandeling
Vakmanschap installateurs wordt als goed beoordeeld omdat de installatie mensen van de panelen het broddelwerk van de elektrotechnische installateurs hebben goedgemaakt.
afspraak is afspraak, alles goed vastgelegd en terug gekoppeld. we zien het ZONNIG in!!
Jammer dat installatie niet in 1 dag gebeurde maar in 2 dagen zonder dat wij hierover geinformeerd waren. NovaVolt heeft dat vervolgens perfect geregeld en gecompenseerd. Mooie is dat ondanks dat alles al bijna 2 maanden geleden geinstalleerd is je gewoon nog met vragen kan bellen en deze serieus en correct worden afgehandeld.
Betere uitleg over de teruggave Btw Betere overdracht naar de installateur Voor de installateur is de veiligheid bij de montage een punt van aandacht.
Beste heer Notenboom, Dank voor uw reactie. We zullen de aandachtspunten die u heeft aangedragen gebruiken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Team NovaVolt B.V.
nvt
Mensen die er aan denken zonnepanelen te willen aanschaffen. Novavolt, super
NVT
Hartelijk dank voor deze recensie! We doen er met ons hele team elke dag erg ons best voor tevreden klanten te krijgen en te behouden. Fijn dat dit wordt gewaardeerd. Team NovaVolt B.V.
geen
vakkundig en goed bedrijf
geen
Fijn dat ook u tevreden bent en bedankt voor uw tienen! Team NovaVolt B.V.
Het lijkt haast te mooi om waar te zijn maar alles klopt... Contractueel, levering/plaatsing, nazorg is goed geregeld ook als je vragen hebt niks is te veel. Het resultaat is een hoog rendement met als gevolg weinig kosten aan de energie maatschappij.
alle punten en tips zijn al telefonisch besproken en intern opgenomen. Ook al is het niet negatief
Geen
Eerste aanbod was te duur en is na onderhandelen pas acceptabel naar mijn mening. Technische creativiteit was beperkt waardoor niet met de klant zijn wensen en ideeën rekening werd gehouden. Aanleg installatie verliep te gehaast waardoor er enkele tekortkomingen waren.
Ik heb tot nu toe niet veel negatieve ervaring behalve de verplaatsing van de omvormer, de geplande afspraak werd verschuiven naar een andere datum zonder dat Ik van weet. Ik heb gebeld en gesproken met Laars, hij was een beetje onvriendelijk aan de einde van het gesprek.
Negatief is een groot woord, zeker als iets een pilot is (indak systeem) Dan weet je dat er altijd rustpunten zijn Deze zijn ALLEMAAL goed opgepakt en met tevredenheid opgelost
Geen
Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik ben zeer tevreden. Nu maar hopen dat de zon gaat schijnen....
geen. Tip: kijk eens bij buurtgenoten die de installatie al hebben staan. Dit zou NovaVolt kunnen faciliteren.
De vraag om een extra bescherming om de electra kabel die buitenlangs loopt is nog steeds niet beantwoord. Reeds 2x om gevraagd.
Het Rietveld 55 A
7321 CT Apeldoorn
NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.