4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact gehad met Michael Clous, goeie begeleiding. Lof voor de fotograaf die perfecte foto's afleverde. Clous is vriendelijk en heeft aan een half woord genoeg. Bij elke vraag ( telefoon of email ) altijd binnen een uur antwoord.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Deskundig en grote kennis van de markt. Door meerdere kantoren een grotere kans op kijkers/kopers.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Oppassen dat PUUR niet aan zijn eigen succes ten onder gaat, meer klanten hebben ook steeds meer begeleiding nodig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrokken en vakkundige begeleiding. Er is uitstekend met mij meegedacht en gecommuniceerd.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? -betrokkenheid -bereikbaarheid -vriendelijkheid -slagvaardigheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professionele begeleiding bij de verkoop van mijn woning. Denken goed mee, kennen de markt en zijn deskundig en prettig in het contact.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Robert di Arutuin is een fantastische en gedreven makelaar met een doortastende blik op de huizenmarkt. Heeft ons wederom goed begeleid en geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop. ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feet-back gegeven over de stand van zaken.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Centrum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? de deskundige, eerlijke en open houding van de makelaar gaf veel vertrouwen in een goede verkoop en afwikkeling van het gehele verkoop traject.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor mij heeft Puur op alle vlakken overtroffen. Vanaf dag 1 de begeleiding tot vandaag het tekenen van de verkoopakte was alles keurig verzorgd en stak men veel energie in de nazorg.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Centrum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? - aandacht - kennis - persoonlijk contact - slagvaardig
  • Wat kunnen we nog beter doen? geen directe verbeterpunten

Fijn contact, duidelijke uitleg

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Goede terugkoppeling informatie als er een bezichtiging geweest was
  • Wat kunnen we nog beter doen? Weet dat het een praktisch probleem is maar zoveel mogelijk dezelfde makelaar de bezichtiging laten doen

2 sterren: slechter dan verwacht

Ben teleurgesteld in PUUR Makelaars Heemstede. Had meer advies en ondersteuning verwacht. Bij overdracht notaris bleek de koper dezelfde makelaar te hebben!!

• Contact met vestiging: Heemstede

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima makelaars, zeer commercieel en deskundig. Groot voordeel is dat ze in paren werken dus er is altijd iemand beschikbaar die je huis goed kent om potentiële kopers rond te leiden.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? zie boven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een goede ervaring uit mijn omgeving had ik onder andere Puur uitgenodigd voor de verkoop van mijn huis. Naast dat Puur een scherpe prijs bood, was het eerste contact al bijzonder prettig: Deskundig, eerlijk en (jawel) puur! Binnen minder dan 2 weken was alles geregeld en stond het huis 'klaar om online te gaan'. Op advies en duidelijk in overleg nog even gewacht met het daadwerkelijke verkooptraject. Esther heeft mij bijzonder goed geadviseerd en gaf mij echt het gevoel dat het mijn huis is, mijn bezit en dat het een emotioneel proces zou kunnen zijn (toch mijn eerste huis dat in de verkoop ging..) Samen met het team van Puur (Ceintuurbaan) gaven Esther en Jeroen echt het 'klant is koning' gevoel. Staan altijd klaar en goede adviezen. Erg fijn! De begeleiding tijdens de bezichtigingen, biedingen en uiteindelijke onderhandelingen was bijzonder goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden, geen details, gewoon dat wat je wilt en moet weten. Duidelijk advies bij het finale bod, maar ook duidelijk het gevoel: jij (ik dus) ben in de lead. Erg fijn! Kortom een erg fijne en prettige ervaring en dan ook een echte aanrader! Veel dank Puur*!

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Betrokken, deskundig, attent en proactief
  • Wat kunnen we nog beter doen? Weinig, om toch een verbeterpuntje te noemen: de communicatie. Soms werd er vanuit gegaan dat ik iets snapte, terwijl mijn ervaring niet in de makelaardij ligt. Daar had ik iets meer begeleiding in willen hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige makelaar, die goede adviezen geeft en erg zijn best doet het beste eruit te halen

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? persoonlijke benadering vakmensen
  • Wat kunnen we nog beter doen? Binnendienst kan wat scherper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke dames, met goed inzicht voor de verkoop van het huis.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Goede terugkoppeling van informatie als er een bezichtiging geweest was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de contacten als zeer prettig ervaren. Een grote mate van deskundigheid en inlevingsvermogen. Cisca is echt een topper!

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Deskundigheid en betrokkenheid. Ook de snelle terugkoppeling na de bezichtigingen zijn erg prettig. Het is ook fijn om te merken dat iedere medewerker op het kantoor van alles op de hoogte is!
  • Wat kunnen we nog beter doen? Ik heb werkelijk geen verbeterpunten om op te noemen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PUUR is eerlijk, snel, vakkundig, secuur en alle medewerkers zijn onwijs vriendelijk! Ik kan Cathelijne en al haar collega's aan iedereen aanraden die een huis willen kopen of verkopen in Amsterdam!

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Eerlijk, snel, behulpzaam en zeer professioneel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrokken en deskundig. Goed inzicht in wensen klant, speelt daar goed op in.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Centrum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Inzicht in wensen klant en op basis daarvan goed advies geven. Respecteren de klant. Wat ook prettig is, ze begrijpen dat een verkoop ingrijpend voor een klant kan zijn en begeleiden de klant goed daarin.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Als er kijkers geweest zijn, dan zou het prettig zijn dezelfde dag een terugkoppeling te krijgen. Kan ook via het persoonlijke PUUR profiel - de klant kan daar dan de voortgang zien.

Ongecompliceerd vriendelijk!

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Kundig; goede kennis van de markt. Goede adviezen. Zeer klantvriendelijk en prettige ervaring.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Wij kunnen het niet bedenken. Dat is een goed teken :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb voornamelijk contact gehad met Jeroen Visser. Hij heeft me op zeer betrokken en pro-actieve wijze geadviseerd en bijgestaan. Hij is deskundig, doortastend en weet goed contact te leggen met de verkopende makelaars. Een absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Men is zeer toegankelijk en makkelijk te raadplegen voor overleg en advies.

• Onderhandelingen N.v.t.
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? deskundigheid

toegankelijkheid, meedenken, bereikbaarheid

• Wat zijn volgens u onze sterke punten? deskundigheid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en snelle antwoorden op mijn vragen.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Het op het internet goed presteren.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Afspraken iets eerder door geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top begeleiding met extra compliment voor Eveline

• Contact met vestiging: Heemstede
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Eveline 😀
  • Wat kunnen we nog beter doen? Zo doorgaan

Plezierig zakelijk.

• Contact met vestiging: Bussum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Vriendelijk en deskundig.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Zorgen dat het zo blijft.

• Contact met vestiging: Bussum

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden met de realistische doelstellingen en begeleiding.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Terugkoppeling en realistische kijk op de markt
  • Wat kunnen we nog beter doen? Nog meer tips geven om het object voor te bereiden op de verkoop.

Zijlweg 36

2013DJ Haarlem

Over PUUR* Makelaars

PUUR* Makelaars houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Naast de advisering voor de bestaande bouw hebben wij ook een speciale tak voor nieuwbouw. Wij hanteren een frisse en creatieve aanpak en zetten ook internet, sociale media en big data structureel in. Dit resulteert in zeer goede prestaties PUUR* Makelaars is actief in de gemeenten Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Bloemendaal en ‘t Gooi. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en doen altijd ons uiterste best voor onze klanten. Daar staan we voor!