4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima makelaar met een goed netwerk. Verkoop verliep naar tevredenheid en conform verwachtingen.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Het netwerk.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Voorkomen van slordigheden, in één keer goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb PUUR Makelaars ervaren als een zeer betrouwbare, professionele makelaar. Ik heb me altijd op de juiste manier vertegenwoordigd gevoeld en ik heb nooit het gevoel gehad dat de makeaar haast had om mijn huis te verkopen.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Centrum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? PUUR Makelaars blijft altijd heel kalm en beleefd. Dat is een sterk punt bij onderhandelingen. Ik had voortdurend het idee dat PUUR Makelaars een deskundige makelaar is, bij wie je altijd met vragen terecht kunt.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Ik werd niet altijd op de hoogte gehouden van een contact-moment. Soms moest ik vragen naar de status. Ik denl dat dit kan worden opgelost door per mail altijd een update te verstrekken, hoe klein het overleg ook is geweest. Voorkomt ook veel bellen en teruggebeld worden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De verkoop van een huis is best een ding, maar ging in mijn geval heel soepel. Ik had het gevoel dat mijn huis in goede handen was, en ben tevreden over het eindresultaat.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Open communicatie. Doorpakken. Dynamiek. Goed verhaal.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Details: zoals bij de omschrijving van een huis letten op wat belangrijke informatie is voor een specifiek huis in een bepaalde buurt (niet te algemeen blijven), en de juiste berekeningen maken ;)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze zijn eerlijk en duidelijk en staan meteen voor je klaar.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Centrum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Professioneel. Ze hebben me gewezen en geholpen met verscheidene dingen waarbij ik nog helemaal niet had stilgestaan. Zowel met bezichtiging als met de onderhandeling als met het koopcontract zeer goed advies gekregen en veel uit handen genomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig contact. Rustig, kundig, en vriendelijk. Zeer hulpvaardig en schappelijk in het overeenkomen van de kosten verbonden aan de verkoop. Goede begeleiding gedurende het hele proces, en het allerbelangrijkste succesvol (en snel).

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Persoonlijk contact. Begeleiding van verkoop van begin tot eind. Flexibiliteit.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Alles is naar tevredenheid verlopen, met nóg meer aandacht voor de details zou het perfect zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke ervaren makelaars. Ons huis is goed en snel verkocht en we zijn goed op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt de onderhandelingen.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Vriendelijk, prettige en goede communicatie, behulpzaam, weten hoe de markt in elkaar zit.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Kortom wij zijn zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne professionele samenwerking en de juiste kennis waardoor een super snelle verkoop naar tevredenheid van alle partijen!

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Communicatie Professionaliteit Realistisch Creatief
  • Wat kunnen we nog beter doen? -

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Korrekte en vriendelijke behandeling en adviezen.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Verstand hebben van de te verkopen objecten en goede adviezen geven.
  • Wat kunnen we nog beter doen? De verkopers beter op de hoogte houden inake de stand van zaken.Af en toe kontakt opnemen hoe het met de verkoop staat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch geholpen door Cathelijne. Snel en kundig. Met de grote hoeveelheid kijkers fantastisch dat PUUR alles uit handen heeft genomen.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Pragmatisch. Snel. Open.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de professionele, vriendelijke, behulpzame en soepele samenwerking met Jeroen Visser van PUUR makelaars en ik raad PUUR makelaars dan ook aan iedereen aan! Ook de samenwerking met Glenn en Stephanie was erg prettig.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Centrum
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Marktkennis, openheid, goede adviezen, afspraken nakomen, prettige samenwerking, behulpzaamheid en vlotte afhandeling
  • Wat kunnen we nog beter doen? Wat mij betreft niets

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede vriendelijke begeleiding bij de verkoop.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? De vriendelijkheid en openheid van handelen. Ook is het goede overleg over de gang van zaken een heel sterk punt.
  • Wat kunnen we nog beter doen? N.V.T

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet alleen ervaren makelaars die hun vak verstaan, maar ook een zeer pro-actieve, snelle en vriendelijke back office. Ik begrijp nu waarom je de paarse PUUR borden bovengemiddeld vaak op te koop staande huizen ziet in Haarlem en omstreken.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Laten echt zien dat ze zeer gedreven zijn je huis goed te verkopen en blijven scherp, ook nadat de deal is gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer aangenaam proces Ter zake kundige makelaar Zeer tevreden Puur steekt met kop en schouders boven andere makelaars waar wij eerder mee gewerkt hebben

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Heldere Communicatie Snelle actie/reactie Altijd op zoek naar oplossingen Zeer Klantgericht Goed op de hoogte van wat er speelt op de markt
  • Wat kunnen we nog beter doen? Foto reportage Eerste prijsbepaling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle collega's van PUUR Makelaars (ik heb contact gehad met Cathelijne, Glenn en Samantha) waren heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goede ervaring. Eigenlijk liep alles behoorlijk voorspoedig, vlot en conform afspraken.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Kennis van zaken; snelheid schakelen.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Iets zorgvuldiger de eerste tekstversie op Funda opleveren. Tijdiger en strakker bezoekafspraken plannen en communiceren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, doorpakken en professioneel en sales gericht. Goed netwerk met woningzoekers in en buiten de regio dus snel actie wanneer geschikte kandidaten zijn.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Daadkrachtig, goede marktkennis en prettige begeleiding. Ook flexibel in courtage afspraak.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Geen idee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supersnel en profesioneel, heerlijk om zo begeleid te worden

• Wat zijn volgens u onze sterke punten? 24/7
  • Wat kunnen we nog beter doen? Eh.....'paars' ? Really???

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke informatie over het te volgen traject en goed advies over verkoop prijs. Het kantoor heeft een goede positie in de markt/regio, waardoor snel een aantal gegadigden kwamen.

• Contact met vestiging: Heemstede
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Regionaal sterk, expertise, klantgericht, flexibel. Mooie presentatie en goede website naast Funda.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Altijd iets, maar ik was zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De samenwerking verliep fantastisch en ik ben heel blij met het deskundig advies, mede hierdoor is onze woning binnen een paar dagen verkocht.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Teamwork en zeer doortastend.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Geen opmerkingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke deskundige begeleiding bij de verkoop, ook wat betreft het vervolg traject.

• Contact met vestiging: Bloemendaal
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Uitstekende kennis van de markt in de regio.
  • Wat kunnen we nog beter doen? Zou het niet weten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Onprofessioneel, onbeschofd, arrogant, onwelwillend en al helemaal niet klantgericht en niet willen denken in oplossingen bij toegegeven gebreken.

• Contact met vestiging: Haarlem
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Mij geen sterke punten duidelijk geworden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en met expertise geholpen.

• Contact met vestiging: Amsterdam-Zuid
  • Wat zijn volgens u onze sterke punten? Vriendelijkheid, hands on mentaliteit
  • Wat kunnen we nog beter doen? Communicatie tussen makelaars en notaris verbeteren

Zijlweg 36

2013DJ Haarlem

Over PUUR* Makelaars

PUUR* Makelaars houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Naast de advisering voor de bestaande bouw hebben wij ook een speciale tak voor nieuwbouw. Wij hanteren een frisse en creatieve aanpak en zetten ook internet, sociale media en big data structureel in. Dit resulteert in zeer goede prestaties PUUR* Makelaars is actief in de gemeenten Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Bloemendaal en ‘t Gooi. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en doen altijd ons uiterste best voor onze klanten. Daar staan we voor!