Wij kregen het gevoel dat zij ons verhaal goed konden overbrengen op de bezichtigers en dat zij echt hun best deden voor ons. Prettige en relaxte communicatie en er werd razendsnel gereageerd als we vragen hadden.
We wilden een specifiek huis kopen en dat is vlot gegaan, ik werd ook goed op de hoogte gehouden bij de onderhandelingen. Er is ook een huurcontract opgesteld, dat was ook zo gepiept.
Prettige open samenwerking met de makelaar en zijn medewerkers. Goede, duidelijke en korte communicatie lijnen, blij dat ik voor het filiaal Bussum gekozen heb. Verkoop is sneller gedaan dan ik van tevoren had kunnen bedenken, afhandeling is correct gegaan.
Professioneel, prettig, heel communicatief. Uiteraard hangt een eindoordeel van de verkoopprijs af en die was gunstig in ons geval, maar ook daarvoor waren wij erg te spreken over Puur Makelaars. De contacten zijn heel goed en efficient, de begeleiding geeft vertrouwen, en het hele proces (overleg, foto's maken, tekst opstellen, bezichtigingen, onderhandelingen) is gewoon goed.
Gedreven team, alle drie met talent op eigen gebied, snelle schakelaars, fijn contact en een snelle en goede verkoop. Wat wil je nog meer?
Het belang van de opdrachtgever wordt niet altijd 100% behartigd en is in de onderhandeling zelfs minder positief ervaren
Het is mijn allereerste ervaring met een verkoop makelaar. Ik heb geen vergelijking met andere makelaars, weet niet wat gebruikelijk is en kan alleen mijn persoonlijke beleving weergeven: PUUR Makelaars staat open voor aanpassingen ovv verkoper, uiteraard beargumenteerd. Terugkoppeling na een bezichtiging was altijd prima. Na 3/4 jaar en 30 bezichtigingen verder, had ik zelf verwacht dat PUUR Makelaars mij voor een evaluatiegesprek zou uitnodigen. Dat gesprek is er op mijn eigen verzoek gekomen. Over het geheel genomen goede ervaring.
Professioneel
sympathiek, slim en ondersteunend makelaarskantoor met zeer professionele en prettige experts. bijzondere balans tussen enthousiaste betrokkenheid en spiegelende, objectieve rol waar dat nodig is.
Actief en dynamisch
Ben begeleid door Ciska, die het ten eerste zeer deskundig heeft gedaan, ze had verstand van de staat van een huis ( aankoop) verder heeft zij mij bij de verkoop van mijn huis niet het gevoel gegeven, dat ik op moest schieten, ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren en tenslotte heeft zij bij de aankoop van mijn nieuwe huis haar kwaliteiten meer dan bewezen, door dit snel en heel goed te regelen. 1 dag na bezichtiging had zij het huis voor mij aangekocht voor een zeer redelijke prijs!! Chapeau!
Plezierig & kundig
een enthousiast team, prettig contact, afspraken werden zorgvuldig nagekomen en wij zijn tevreden over de snelle verkoop
Ik ben erg tevrede over mijn aankopende makelaar. Advies en tips zijn erg goed.
Een vlotte, professionele beleving.
Persoonlijk, adequaat
Cathelijne is heel secuur, fijn om mee te werken, lekker pittig en pakt zaken goed aan.
In de circa 3 maanden waarin Puur voor ons actief was,waren wij 2 maanden in het buitenland.Desondanks liep de actie goed door.
Een absolute onderscheidende klasse makelaar, met kwaliteit - die ook wel zijn prijs heeft. Zeer goede klik met Jeroen en uitermate scherp meedenkend. Ik zou Puur makelaars aan iedereen aanbevelen.
Vakkundig, sympathiek en vlot!
Wij hebben een behoorlijk aantal huizen en appartementen bezichtigd.Ook op eigen kracht. Wij kregen steeds informatie over de ontwikkeling (daling) van de vraapprijzen. Onze makelaar had een fijne neus voor bouwtechnische problemen. Bij de prijsonderhandeling was hij vasthoudend. Alles bij elkaar uitsekende dienstverlening.
Very supportive & professional, working with Jeroen from Puur Makelaars was easy, transparent and convenient. His insight into little nuances of construction details, specifics of buildings and market details was extremely helpful to get myself a beautiful place in Amsterdam. I'd like to also say additional thanks to Stephanie who was very efficient and easy going in handling all communication and formalities. Overall, a great experience and will definitely recommend Puur to my friends & colleagues.
Prima ervaring
Plezierig contact, gedreven in de verkoop en deskundig in de begeleiding. Puur neemt veel praktische zorgen uit handen Snel mijn huis verkocht: dank!
Vanaf het begin goede klik en fijne samenwerking afgestemd op en met begrip voor mijn persoonlijke situatie en wensen.
Zijlweg 36
2013DJ Haarlem
PUUR* Makelaars houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Naast de advisering voor de bestaande bouw hebben wij ook een speciale tak voor nieuwbouw. Wij hanteren een frisse en creatieve aanpak en zetten ook internet, sociale media en big data structureel in. Dit resulteert in zeer goede prestaties PUUR* Makelaars is actief in de gemeenten Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Bloemendaal en ‘t Gooi. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en doen altijd ons uiterste best voor onze klanten. Daar staan we voor!