De uitvoering van de herstelwerkzaamheden heeft langer op zich laten wachten, dan ik had verwacht. Er wordt nu wel vaart achter gezet. Afspraken worden in goed overleg gemaakt. Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Materialen blijven mooi!
Goed bedrijf met deskundig personeel en een mooi product. Enig minpuntje : levertijden
Laatste maanden wel verandering in contact persoon ... dit heeft wel problemen meegebracht (foute leveringen!)
Proffessionele partij die goed advies geeft. Geen vraag is te veel. Gedegen uitleg en uitstekende service. Binnen 3 jaar tijd wederom voor deze partij gekozen om mee samen te werken en dat is niet voor niets.
Plan Effect is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Producten zijn kwalitatief goed. In de uitvoering of nazorg zouden we iets meer feedback willen krijgen. De levertijden lopen ons inziens te veel op. We zouden graag wat vaker met een vertegenwoordiger willen sparren, 2 á 3x per jaar bij ons op kantoor.
Zeer tevreden over oplossing restpunten en werk van de montage ploegen. Vooral het werken tijdens kantoor uren met personeel heeft voor minimale overlast gezorgd.
Goed product en goede service
Prima bedrijf, zijn zeer oplossingsgericht voor de klant. Korte levertijden Goede prijs/kwaliteit verhouding
Prettige partij om mee samen te werken. Flexibel en denken goed mee in oplossingen.
Goedemiddag , Ervaring is prima zie bovenstaande .Had nog gemaild over de laatste aanpassing( ruimte 214) dat de deur niet helemaal goed sluit. Daar heb ik helaas geen nog reactie op gehad ...Maar dat zal vast goed komen :) Verder alles ok! Groetjes Jan
De aanlooptijd was erg lang, het rondkrijgen van de planning was problematisch. Het meedenken van de medewerker viel mij in eerste instantie tegen, zeker temeer het uiteindelijk toch allemaal mogelijk bleek te zijn op een meer acceptabeler termijn.
afspraken worden vanaf inkoop goed nagekomen, prettige samenwerking. Prima allemaal
de deuren waren in plaats van hpl schilder klaar, dat was voor mij een complete verassing, dit was mijn inziens slecht gecommuniceerd.
Wij zijn erg blij met onze glaswand in de grote vergaderzaal op de begane grond. We hebben nu twee vergaderzalen. En nu kunnen wij tegelijkertijd twee ruimtes in gebruik hebben, zonder dat de mensen van de andere ruimte elkaar horen. Super gedaan!
Ik heb deze enquête ingevuld nav het project Syndesmo in het WTC Utrecht. Het was een klein project, heel klein, dus zou het heel erg zijn als hier niet goed gescoord zou worden. Het enige 'minpunt' is de onverschilligheid van een aantal (ingehuurde?) monteurs, en dan vooral bij het inhuizen van de materialen: lomp tegen anderen en niet opruimen. Daarom ook mijn lagere beoordeling bij klantvriendelijkheid, dit slaat zeker niet op jullie als bedrijf. We zijn erg tevreden over jullie als partner en altijd blij met het eindresultaat!