Fijn bedrijf om mee te werken. Komen hun afspraken na ook qua afgesproken levertijden. Nette / rustige montagemedewerkers die alles netjes achterlaten.
Vakkundig en goed bedrijf.
Wij zijn over het algemeen tevreden met planeffect. Sommige producten zijn niet van de beste kwaliteit. Levertijd duurt vaak te lang. De prijs is vaak te pittig.
Een heel fijn bedrijf om te werken op elk gebied! Erg meedenkend en vriendelijk!
Hands-on, praktisch, kwaliteit, flexibiliteit en afspraak is afspraak.
Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden bij NIBC Amsterdam.
Voor onze showroom in Amsterdam heeft Plan Effect o.a. het TEN wandsysteem geleverd. Verschillende merken hebben nu een eigen "shop-in-shop" gekregen, waardoor zij hun nieuwste producten prachtig kunnen tonen. De glazen wanden stralen absolute kwaliteit en professionaliteit uit! Ook heeft iedere partner nu een eigen transparant kantoor gekregen. We inspireren elkaar, zitten niet meer "opgesloten" in dichte kantoorruimtes, maar zien nu zelfs de boten varen op het IJmeer! We kunnen Plan Effect aan iedereen aanbevelen!
Na de opdracht zijn er bij de montage wat tekortkomingen geconstateerd. Hiervoor is een oplossing gekomen doet niet overal is toegepast maar alleen daar waar bij oplevering problemen waren. Vervolgen zijn er door dezelfde oorzaak nu 1.5 jaar na oplevering al zeer geruime tijd problemen daar waar de oplossing niet is toegepast. Het kost (te) veel energie om dit goed opgelost te krijgen. Men geeft de klant het gevoel dat deze zeurt?
Goede ervaring, deskundige en betrouwbare partij. Tip: flexibiliteit
Goede en deskundige partij met een mooi product. Projecten worden uiterst serieus aangepakt en zorgvuldig uitgevoerd. De levertijd is alleen wel een ding om rekening mee te houden. (met name bij renovatie waar je in het werk moet inmeten)
Prima werk geleverd. Er was tussen de monteurs enige onenigheid/strijd wat door de werkende mensen in de omgeving als minder prettig werd ervaren. Werkzaamheden zijn in een dag uitgevoerd wat achteraf problemen gaf omdat er niemand meer in het pand aanwezig was. Deuren vallen na een bepaalde tijd in het slot enz. enz.
Prima traject van offertevorming t/m en met uitvoering
Zeer prettige ervaring met diverse projecten van PlanEffect. Mooie producten, wel relatief lange levertijd. Mark van Sursum en Maarten Schelleman prettige projectleiders.
Complete en duidelijke offertes, goede producten met prima akoestische eigenschappen. Goede prijs/kwaliteit. Prima adviezen en adequate en nette montage. Goede service.
Ik was aangenaam verrast door de professionaliteit en doorzettingsvermogen van de beide monteurs. Ze hebben de klus afgemaakt binnen de gestelde termijn.
Goed bedrijf.