Keurig en goede sfeer

Een persoonlijke en professionele service.

Al onze notariële zaken hebben we vanaf de oprichting bij dit notariskantoor ondergebracht. Om meerdere redenen waaronder een prettige uitstraling en professionele service van kantoor en haar medewerk(st)ers.

prettig en klantvriendelijk goede service

Vlot en zakelijk.

Aardig en duidelijk

Aparte situatie door corona tijd. Ook hier probeert iedereen het beste van te maken. Verder was het duidelijk en aardige mensen.

Gord

Alles goed

Corona waardige en prima overdracht

Een zeer prettige overdracht met notaris dhr. de Vries. Hij deed het ontspannen, in begrijpelijke taal en amabele man. Toch nogmaals even gezegd hebbende; prachtige klok in zijn kamer.

Prima notariaat

Snelle communicatie en alles goed geregeld.

Prettig en persoonlijk contact. Aansluitend aan onze wensen.

Gewoon goed geregeld.

Goede voorbereiding, ontvangst en afhandeling van de sleuteloverdracht.

Prima snelle en vriendelijke service

Fijne ervaring, goed advies, prettige mensen

Fijne ervaring, goed advies, prettige mensen

Is een prettige notaris.

In 2005 onze eerste huis gekocht, de akte werd toen ook door deze Notaris gesloten. Onlangs die woning verkocht ook met dezelfde persoon overgezet. En jongstleden een nieuwe woning gekocht, en toen nog maar is een keer. Helaas niet door de zelfde persoon. Maar was net zo vriendelijk en correct. Mijn ervaring is, dat het een prettige notaris is. Nooit geen problemen mee gehad.

zoals het hoort

zoals het hoort

Zeer goed geholpen

Een fijne ervaring gehad voor mijn eerste huisaankoop. Ik was mijn paspoort vergeten, maar door een snelle aanpassing en het meedenken van de notaris en andere medewerkers is het met mijn rijbewijs gelukt. Top service!

Goede service en voorlichting.

Vriendelijke ontvangst, goede, duidelijke voorlichting in een adviesgesprek. Het daarna opstellen en ondertekenen van de stukken ging al even gemakkelijk.

Fijn en snel in contact en online portal werkt handig en ontzorgt.

Contact met het kantoor verliep prettig en snel. Kundig te werk gegaan en via het portal is alles op afstand snel in te zien. Je weet precies wanneer wat klaar is en kunt het gemakkelijk bekijken.

Prima ontvangst, goede dienstverlening

Notaris had de documenten goed voorbereid en heeft de inhoud helder verklaard. Prima indruk.

Goed, geruststellend en duidelijk.

wanneer je voor het eerst bij een notaris komt is en je toch rustig voelt, dan zit het goed.

Deskundig en vriendelijk.

Wij hebben een aantal keren contact gehad. We kregen snel en inhoudelijk reactie op onze vragen. Bij het passeren werden we vriendelijk ontvangen en waren alle stukken compleet. De notaris was volledig inhoudelijk op de hoogte.

Alles geheel naar wens verlopen.

Heel vriendelijk ontvangen en goede uitleg gehad.

Snelle en heldere interactie

Zeer goed geholpen, ondanks dat de beschikbare doorlooptijd beperkt was. Snelle reacties op al mijn vragen.

Zeer gedegen, professionele, hulpvaardige en klantvriendelijke mensen.

Het contact met de medewerkers van het kantoor verliep uitstekend. Op iedere (soms lastige vraag) kwam snel een duidelijk antwoord. Alle afwikkelingen rondom aankoop en hypotheek zijn heel soepel verlopen dus kunnen we VVL-notarissen van harte aanbevelen. PS: We hebben nog meer notariële akten nodig die we ook bij dit kantoor zullen laten passeren.

Prettig

Voor de derde keer gebruik gemaakt van dit notariskantoor. Ze zijn erg kundig en klantvriendelijk.

Vriendelijk, men neemt de tijd.

Prima , alleen jammer dat je niets op papier krijgt. Er wordt verwacht dat iedereen digitaal kan werken en een goede printer heeft.

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk