Super!

Heel fijn en ontspannen! Ondanks de lastigere teksten , simpel en duidelijk uitgelegd

Een prettige notaris zonder poespas!

Jaren geleden hebben wij ons eerste huis via De Vries Vellenga Leenknegt Notarissen laten passeren, wij hebben dit toen als deskundig en zeer prettig ervaren. Recent hebben wij twee testamenten bij hen op laten stellen en ook dit weer als zeer prettig ervaren. Het is een vriendelijk en laagdrempelig notariskantoor. Ze helpen je graag met de vraag die je hebt. De aktes worden in ‘Jip en Janneke’ taal uitgelegd, waardoor het voor een ieder begrijpelijk is. Wij raden hen zeker aan!

Prima afgehandeld

Er werd door de kandidaad notaris goed meegedacht bij mijn voorstellen voor wijziging van het testament. Deze informatie had een duidelijke meerwaarde.

Vlotte en professionele ervaring.

Vlotte en professionele ervaring.

Very professional service

Quick, on time, professional, clear instructions. Highly recommended.

Geen QR, mondkapje, 1,5 meter of wat dan ook !

Heeft verder geen uitleg nodig denk ik Verder verliep alles naar behoren.

zonder meer goed

zeer goed gevoel over afhandeling .

Zakelijk en vriendelijk

Vriendelijke mensen en nemen alles goed en duidelijk door.

Zeer prettig

Flexibel opgesteld en telkens fijn telefonisch contact met VVL. Ook zijn we prettig onthaald op het kantoor

Een zeer deskundig notariskantoor, die goed advies geeft op al je vragen.

Vanaf het eerste contact aan de balie t/m het ophalen van mijn testament, verliep zeer prettig. Zowel het contact met de toegevoegd notaris de heer van Brakel, als met de notaris de heer de Vries, waren rustig en deskundig en dat had ik heel hard nodig. Ook de testamenten zagen er zeer verzorgd uit. Daarom kan ik iedereen dit notariskantoor aanraden, die een notaris nodig heeft.

Aanrader!

Snelle en duidelijke communicatie Prettige en informele ontvangst op kantoor

Alles perfect geregeld

Alles was perfect geregeld, goed ontvangst, ongedwongen, duidelijk.

Wij zijn keurig en duidelijk geholpen Wij hebben het volste vertrouwen in wat ons verteld is en beschreven

Top notarissen

Hele aardige notaris. Heel duidelijk uitgelegd en ook nog even in voor een grapje, dat het niet zo beladen voelt.

Keurig

Snelle, keurige, juiste service.

Vriendelijk, kundig en correct geholpen.

Bij de aankoop van ons huis hebben wij prima ervaringen opgedaan met dit notariaat. De mensen zijn erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Daarnaast nemen ze de tijd alles goed uit te leggen waar nodig. Ik zou hier zo weer naar toe gaan wanneer het nodig is. Enige (kleine) verbeterpuntje is dat de tenaamstelling van de derdenrekening wat duidelijker op de nota gezet kan worden. Maar dat is echt een kleinigheid, wij zijn heel tevreden!

Prettig en adequaat

Prettige ontvangst, goed geïnformeerd, heldere afspraken en heldere communicatie.

Bekwaam, to-the-point, makkelijk benaderbaar.

Prettig in de omgang, had antwoord en advies op al onze vragen.

Duidelijk!

Fijne en begrijpelijke uitleg.

Fijn geholpen

Netjes en goed geholpen. Ook fijn meegedacht door de notaris.

Prima proffessioneel geholpen.

Ik had al ervaring met de Vries Vellinga en leenknecht, echter de eerdere ervaringen waren niet zo goed als de laatste. Zeker de begeleiding van het traject was echt prima.

Alles goed geregeld

Duidelijke en strakke service

Vanaf het moment van offerte-aanvraag tot ondertekening van de opgestelde documenten is er vanuit De VriesVellenga Leenknegt een constante duidelijke stroom van communicatie en uitleg geweest. Hierdoor namen zij veel "ingewikkelde zaken" uit mijn handen en hoefde ik mij hier geen zorgen om te maken.

Fijne sfeer en goede uitleg

Fijne sfeer en goede uitleg.

Vriendelijke begeleiding bij het kopen van ons huis

We werden heel vriendelijk begeleid door het De Vries Vellenga team. Het online-dossier is erg handig. We kregen altijd overzichtelijke mails met duidelijke instructies wat we moesten doen. En tijdens het tekenen van het koopcontract van ons huis werd alles in begrijpbare taal uitgelegd.

Spacelab 33

3824MR Amersfoort