Prima uitleg en goed geregeld!

Prima uitleg en goed geregeld!

Kosten waren veel hoger dan voorzien.

Vond het vervelend dat de kosten veel hoger waren dan was voorzien. Bizar verschil eigenlijk, jammer dat dit niet voorzien is. Slecht voorgelicht dus.

Zoals het hoort te gaan.

We zijn fijn in ontvangst genomen. We hebben duidelijke uitleg gehad en de afhandeling duurde niet te lang.

Vriendelijk

Goed geholpen

Helemaal tevreden over goede service

Ruim voldoende tijd om de ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uitgelegd te krijgen. De communicatie was duidelijk, inclusief het maken van de afspraken. Notarissen zijn op zich prijzig, maar het was binnen de norm denk ik. Kortom, prima en aan te raden.

Zeer klantvriendelijk en goede adviezen

Een zeer prettige ervaring gehad met de heer Ter Brakel. Duidelijk onze mogelijkheden uitgelegd in lekentaal zodat wij met een gerust hart de juiste keuze hebben kunnen maken. Veel dank voor de begeleiding. Absoluut aan te raden.

Goede vakkennis

Duidelijk toelichting over variatie en alternatieven

Uitstekend bedrijf

Snel en goed geholpen.

Prettig en adequaat

Ondanks coronabeperkingen d.m.v. Skype een goed en prettig intakegesprek kunnen voeren. Duidelijke en doelgerichte aanpak.

Deskundig, menselijk en duidelijk

We zijn voor meerdere redenen bij VVL geweest in de afgelopen 2 maanden. Voor alle geldt dat de tijd wordt genomen en alles duidelijk wordt uitgelegd en toegelicht. Alle vragen worden deskundig beantwoord. Daarnaast is er ook oog voor het menselijke aspect en de praktische invulling.

allerhartelijkst geholpen

prettige omgeving, vriendelijke mensen

Goede, snelle en duidelijke service

Het contact via de mail was prettig en de afspraak was snel gemaakt. Via zoom en in het kantoor werd er rustig de tijd voor ons genomen en werd alles op een hele prettige en duidelijke manier uitgelegd. Vriendelijke mensen, goede service!

Heel fijn contact. Alles goed geregeld!

Alles geregeld door notaris bas van brakel. Prettig contact. Kundig en luistert goed kwam ook zelf met opties hoe het ook zou kunnen Kortom als ik weer een notaris nodig heb ga ik hierheen. Sympathiek en laagdrempelig.

Prima ervaring bij dit notariskantoor

Voor nieuwe testamenten en levenstestamenten zijn wij in overleg gegaan met de heer Bas van Brakel. Hij nam rustig de tijd om alles in begrijpelijke taal toe te lichten en onze vragen te beantwoorden. Een hele sympathieke man waarmee we een zeer prettig gesprek hebben gevoerd. Kortom; een prima ervaring bij dit notariskantoor!

Notaris de Vries is een aardige, toegankelijke man die alles duidelijk en rustig uitlegt.

Het duurde even voordat er contact met ons werd opgenomen, wat in eerste instantie voor wat onduidelijkheid zorgde. Op de passeerdatum zelf werden we heel goed en vriendelijk geholpen.

Prima ervaring.

Goede ontvangst. Betrokken bij de cliënten.

Wij zijn bijzonder tevreden met de betrokken en integere benadering en heldere uitleg toegespitst op

Zeer prettig te woord gestaan door de heer Bas van Brakel

Alles zeer duidelijk aan ons uitgelegd!!!!! Dus ja er bleven weinig vragen over.....Bas is een prettig, sympathiek en zeer zakenkundig mens, waarbij wij ons volledig op ons gemak voelde.... Fijn zaken te doen met uw notariskantoor!!!!

zeer efficient en plezierige afspraak

Prettige ontvangst, bespreking zeer efficient en plezierig.

In empathisch gesprek goede informatie ontvangen, met aansluitend een vlotte professionele afwikkeli

Heeft mijn echtgenoot reeds ingevuld, ik heb geen toevoegingen. Compliment!

Vriendelijk, laagdrempelig, rustig en deskundig.

Goed contact bij ontvangst en gesprek. Betrokkenheid en deskundigheid wordt zeer gewaardeerd.

De beste notaris van NL!

DeVries Vellinga en Leenknegt is zeer vakbekwaam, erg vriendelijk en hartelijk, gastvrij, snel en effectief, dienstbaar, en het zijn gewoon erg leuke mensen! Een absolute aanrader.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

De heer Van Brakel heeft ons uitstekend geholpen met het opstellen van de testamenten. Toegankelijk

De heer Van Brakel heeft goed meegedacht en ons uitstekend geholpen bij het opstellen van de testamenten

Zeer prettig

Vriendelijke notaris, Mr. Vellenga Efficiënte gang van zaken Online dossier duidelijk inzichtelijk

Spacelab 33

3824MR Amersfoort