Tja.... "vakmanschap is meesterschap" dat is wel van toepassing. Ons huis "glimt weer" voor de komende jaren. Tot en met de nabehandeling (ramen zemen etc) zijn top! Dit bedrijf kan ik u/jou aanbevelen!
Naast het duidelijke vakmanschap en secure werk, vind ik vooral zo fijn hoe beleefd en correct Denny in de omgang is, echt super! Nu afwachten of het mooie schilderwerk buiten het inderdaad zo'n 7-8 jaar goed blijft, om de prijs-kwaliteitsverhouding echt te kunnen beoordelen :-).
Ons pand aan de Ringveste staat weer te glanzen dankzij Vanark Schilderwerk. Vriendelijke, nette vakmensen. Kortom de beste!
Heeft verstand van zaken en geeft goed advies. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.
Na verschillende werklieden over de vloer te hebben gehad ivm een verbouwing, was het werken met schildersbedrijf van Ark een verademing. Het contact was meteen prettig; geen praatjes en mooie verhalen, maar gewoon een scherpe offerte. Daarna echte vakmensen aan het werk gezien, met prachtige resultaten. Afspraken werden altijd nagekomen, alles werd steeds netjes achtergelaten en niet geheel onbelangrijk, ik heb als moeder van 2 kinderen, geen last gehad van de werklieden in mijn huis. Ik raad deze vakmensen dan ook absoluut aan!
Volgens afspraak alles zeer goed geschilderd en flexibel ook het meerwerk uitgevoerd!
Dannie werk erg secuur en netjes. Bovendien is hij heel beleefd en ook niet te beroerd om even een kast terug op de plaats te schuiven. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Vier jaar geleden heeft Van Ark Schilderwerken ons huis aan de buitenkant geschilderd. Perfect. Zit nog steeds strak in de verf. Van Ark geeft ook goede nazorg. Eind januari 2018 heeft Van Ark binnen geschilderd en de wanden en de plafonds gedaan. Hij werkt snel, netjes, ruimt zijn "rommel" keurig op. Kortom, een aanrader.
Mijn ervaringen met Denny zijn bijzonder goed. Ik had mijn woonkamer uitgebouwd en de stukadoor had het erg slecht achtergelaten. Maar Denny heeft het prachtig opgelost, het ziet er ontzettend strak uit allemaal. Ook werkt hij erg netjes, laat geen rotzooi achter. Zijn werkplek is keurig! Ik zou Denny aan iedereen aanbevelen!!
Goed vakwerk, erg behulpzaam, geeft goed advies (vooral ook over de kleuren). Fijn dat als je elke ochtend je schilder over de vloer hebt, het ook nog eens een vrolijke vent is! Denny heeft bij ons het buitenschilderwerk gedaan naar zeer grote tevredenheid. Absoluut een aanrader!
Vakman die weet wat hij doet en wat hij doet, doet hij ook echt goed.
Goede vakman, komt afspraken na, werkt netjes. Eindresultaat is uitstekend.
Zeer tevreden over het schilderwerk. Vakmensen met passie voor het werk. Kwaliteit is geen discussie gewoon goed. Zeker aan te bevelen!
Vakmensen, prettig in de omgang, netjes en beleefd. Het resultaat mag er zijn!
Denny is een nette schilder die zijn vak verstaat. Hij is ook in de omgang erg netjes , wat voor ons wel goed van pas kwam omdat hij voor ons het buitenschilderwerk van ons appartement van 15 bewoners heeft geschilderd. Dan is het wel fijn dat hij het geduld heeft en attentie voor alle bewoners. Keurig werk geleverd !
Dennie van Ark is een fijne vent om zaken mee te doen. Ook een vakman eerste klas. Echt professioneel. Ziet er na afloop topppie uit. Maakt v.t.v. duidelijke afspraken. Is netjes en ruimt de boel na afloop netjes op. Nog een vent die zijn afspraken nakomt. Waar vind je dat tegenwoordig? Geen enkele spijt dat ik hem mijn woning heb laten schilderen en witten. Niet voor niets een 10 gegeven.
Denny en zijn collega's hebben deze zomer ons huis opnieuw geschilderd. Vijf jaar geleden hebben zij het binnen- en buitenwerk geschilderd naar volle tevredenheid. En dit is nu ook weer het geval. Vakman die zijn afspraken nakomt!
Denny heeft de afgelopen jaren naar volle tevredenheid diverse schilderklussen in huis voor ons gedaan. Dit jaar heeft hij voor ons het schilderwerk buiten gedaan en ook dit ziet er weer super uit. Denny werkt zeer netjes, is duidelijk in zijn communicatie en levert kwaliteit. Na de 1e verflaag zijn alle kozijnen weer netjes voorzien van nieuwe kit, waarna alles nog eens 2 keer is afgelakt. Wij zijn weer erg tevreden!
Goed advies gekregen over de kleurkeuze wat ook goed te zien is. Tevens goed gevoel doordat het 3 x geschilderd is. Complimenten kregen we van de buren over hoe het gedaan is.
Nadat Denny vorig jaar ons huis buiten had geschilderd, hebben we hem nu gevraagd ons nieuwe huis helemaal van binnen te schilderen. Het is weer prachtig geworden. Hij heeft hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. We gaan de komende jaren met veel plezier genieten van de mooie plafonds, muren en deuren. Als de buiten boel aan de beurt is bellen we weer :)
Denny is een vakman die zeer secuur te werk gaat en de lat hoog legt voor zichzelf. Wij zijn zeer tevreden met het werk dat hij heeft geleverd.
Werkt zeer secuur en prettig in de omgang. Is zeer kritisch op eigen werk, waardoor er een kwalitatief goed product ontstaat. Gaat niet weg voordat het perfect is.
Vakman en prettig in de omgang!
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van Denny's schilderwerk. Tijdens het werk hebben we bijzonder weinig overlast ervaren en was er fijne communicatie over de uitvoering. Alle details zijn meegenomen en ons hout kan weer jaren mee. Heerlijk!
Danny van Ark is nu voor de 3e keer komen schilderen. Deze keer was de 1e verdieping aan de beurt. Zoals als ook de vorige keren prima schilderwerk afgeleverd. Complimenten.