4 sterren: goede service, goed behandeld

Een onwijs leuke, gezellige en mooie fotoshoot dag gehad, helemaal top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik geef jullie een 10!! Erg professioneel en bijzonder vriendelijk en gastvrij. Ik hoop zeker nog eens met jullie samen te mogen werken!! Bedankt voor de prachtige foto's!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gezellige dag gehad. Visagie was erg goed. En je word op je gemak gesteld. Ook als je niet ervaren bent, loodsen ze je er heel er goed doorheen.

• Waar hebben wij je mee geholpen? Fotografie |Visagie & Beauty

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leuke serie familiefoto's. Mooi om de kinderen samen met oma en opa professioneel op de foto te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Visagie en fotografie gedaan. De kleuranalyse was erg interessant. Fijn om te weten welke kleur make-up bij me past.

• Waar hebben wij je mee geholpen? Visagie & Beauty

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke fotograaf! Vriendelijk, stelt je op je gemak. Heeft veel ervaring en weet wat hij doet. De foto's zijn mooi geworden. Ik was daar samen met mijn zoontje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking gehad. Een fijne visagist om mee samen te werken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele mooie beschaafde visagisie en zeer fraaie foto's.

• Waar hebben wij je mee geholpen? Visagie & Beauty

Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele leuke plek met aardige, ontspannen en creatieve mensen. Prachtige make-up door gediplomeerd (ANBOS-erkend) visagiste Roos en professionele (portret)foto's van hoge kwaliteit door fotograaf Willem. Een klein bedrijf met een grootse uitstraling en persoonlijk aanpak. Alles is maatwerk. Echt een aanrader.

• Waar hebben wij je mee geholpen? Fotografie |Visagie & Beauty |Combinatie

Deventerstraat 46

7311 LX Apeldoorn

Over Art in the Attic

Art in the Attic | Make-up Academy Make Up Academy Art in the Attic is al sinds 2014 dé vertrouwde en gezellige aanbieder van visagie opleidingen, make up cursussen en make up workshops. Zoek je een leuke make up workshop, voor jezelf of samen met anderen? Of ben je een evenement of bedrijfsuitje aan het organiseren? Wij helpen je graag!