Je verlaat de cursus met kennis op maat!

Het was meer dan ik had verwacht! Uniek dat je een persoonlijke cursus kan volgen met zo'n geweldig persoon als Roos. De persoonlijke advies van Roos met haar persoonlijkheid verlaat je het pand met een glimlach op je gezicht. De kennis die ik op heb gedaan kun je theoretisch niet uit de boeken krijgen. Roos bedankt en ben benieuwd naar je cursussen in 2023.

• Waarvoor was je bij ons te gast? Make Up Workshop of Cursus

Super goede en leuke opleiding!

Afgelopen maanden de mua expert opleiding gedaan en heel veel geleerd. Van basis tot expert. Kleinschalige groepen zodat persoonlijke begeleiding gewaarborgd kan worden en de lessen op hoog niveau goed te volgen zijn. Bij deze opleiding staan de merken niet voorop maar er wordt gezocht naar producten die passen bij de huid en er wordt rekening gehouden met de wensen van modellen. Hele mooie leerschool. Ook belangrijk is de sfeer. Heel gemoedelijk en ontspannen sfeer. Ik ga volgende jaar weer verder hier. Dus doen! Een echte aanrader dit opleidingsinstituut van Roos.

Proffesioneel, kundig

De allround make up artist opleiding gevolgd bij art in the Attic. In 1 weer top! Zoveel geleerd in korte tijd van Roos , ze is echt een topper in het vak en ook nog heel gezellig..! Gezellige lesdagen, duidelijke uitleg, oog voor detail. Zeker een aanrader!

• Waarvoor was je bij ons te gast? Visagie Opleiding

Super leuk, fijne en leerzame 3 maanden gehad!

Dankzij Roos ben ik zo veel verbeterd in make up en heb ik allemaal nieuwe technieken geleerd. Er was veel aandacht voor je persoonlijk waardoor ik ook erg kon groeien. Als iets niet helemaal goed ging gaf ze puntjes om te verbeteren. Dit hielp elke keer weer om het beter te doen. En ook mocht ik altijd om hulp vragen als ik twijfelde of iets niet helemaal lukte. Ik heb heel veel geleerd en een leuke en leerzame tijd gehad! Ik heb het er ook heel erg naar mijn zin gehad en de sfeer was altijd heel leuk en gezellig!

• Waarvoor was je bij ons te gast? Visagie Opleiding

Super leerzame cursus voor transgender vrouwen.

Roos legde met alle geduld veel make-up technieken uit, ze denkt goed met je mee en je voelt je echt op gemak bij haar, ook als transgender vrouw. Ik heb heel veel geleerd in een korte tijd en het was heel gezellig.

• Waarvoor was je bij ons te gast? Make Up Workshop of Cursus

Super gezellige leerzame middag gehad!

Samen met een vriendin een hele gezellige middag gehad bij Roos. Waarbij ik een hoop geleerd heb over mijn make up. Ze geeft duidelijke uitleg met veel tips en tricks.

• Waarvoor was je bij ons te gast? Make Up Workshop of Cursus

Erg leuke dame die goed en nauwkeurig uitleg geeft over soorten make-up en juiste applicatie.

Heel fijn dat Roos voordoet op je eigen gezicht hoe je iets juist aanbrengt en dat je het daarna zelf mag nadoen. Zo kun je goed ‘afkijken’. Roos had een goed tijdschema waardoor alles aan bod kwam binnen de tijd. Er was zelfs voldoende tijd om vragen te stellen.

• Waarvoor was je bij ons te gast? Make Up Workshop of Cursus

Na 56 jaar nog iets kunnen leren over hoe dit gezicht mooier kan :)

Leuke ontvangst door Roos. Ze neemt alle tijd en heeft echt super tricks en trucs om de oudere huid op zijn voordeligst uit te laten komen. Ik denk dat ik vannacht wakker blijf. Vind het jammer om het er weer af te halen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Hele leuke make-up workshop

We zijn heel tevreden over de make-up workshop. Roos inventariseert eerst per persoon wat de wensen zijn en stemt haar workshop vervolgens daar goed op af. Daardoor levert ze maatwerk. We hebben veel van haar geleerd!

Geweldige middag gehad.

Toen mijn vriendin en ik binnen kwamen, werden wij heel gastvrij verwelkomd door roos. Wat een super lieve mooie vrouw van binnen en buiten. Ze heeft ons veel tips gegegeven en we voelden ons echt bijzonder. Onwijs bedankt voor deze gezellige middag!

• Waarvoor was je bij ons te gast? Make Up Workshop of Cursus

Super gezellige en leerzame middag gehad!

Samen met mijn moeder heb ik afgelopen zaterdag een make-up workshop gekregen van Roos! Wij hebben heel veel handige tips gekregen in een gezellige en ontspannen sfeer. Er werd zo veel mogelijk gewerkt met onze eigen make-up, heel leuk. Wij hebben een hele fijne middag gehad en zouden deze workshop zeker aanraden!

Fijne lessen gehad bij Roos

Fijne privé lessen gehad van Roos, aangepast op mijn klantenkring met de focus op bruids visagie.

Pretty awesome

Mooie plek, goede koffie, fijne materialen, praktische tips in een visueel stappenplan, leuk mens, gezellige sfeer! Gun je/jullie zelf een leuke en leerzame middag. Bedankt Roos!

• Waarvoor was je bij ons te gast? Make Up Workshop of Cursus

Super leerzaam en ontspannen gezellig!

Ik als leek met make up heb echt enorm veel gehad aan deze workshop. Rust, heldere uitleg en geen vraag was vreemd. Het gelijk kunnen oefenen geeft je de mogelijkheid om thuis ook gelijk aan de slag te gaan. Van mij mag er gerust een momentje winkelen aan geplakt worden om de juiste producten gelijk in te slaan. Dank je wel Roos voor de leerzame ochtend!

Deventerstraat 46

7311 LX Apeldoorn

Over Art in the Attic

Art in the Attic | Make-up Academy Make Up Academy Art in the Attic is al sinds 2014 dé vertrouwde en gezellige aanbieder van visagie opleidingen, make up cursussen en make up workshops. Zoek je een leuke make up workshop, voor jezelf of samen met anderen? Of ben je een evenement of bedrijfsuitje aan het organiseren? Wij helpen je graag!