Doen en niet zeuren

Gewoon goed denken mee Geven goed advies bij vragen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Fijne ervaring

Goed snel geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

nette service ook als koper moeilijk doet.

Ik heb het gebruik van OSW als heel prettig ervaren, ze waren open en eerlijk over wat een realistisch was voor de auto die ik aanbood. Helaas heb ik problemen gehad met de koper en die heb ik gemeld en deze werden serieus genomen en de juiste mogelijke acties op ondernomen.

Alleen maar positief

Snel bericht over goedkeuring advertentie. Meteen alle informatie die nodig is voor verkoop via de mail. Informeren naar contact met koper en de afspraak die gemaakt is.

5 sterren dik verdiend

Boven alle verwachtingen. Top!!!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Zeer fijne ervaring. Doen echt hun best en correct afhandeling.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Mooie site. Leuke mensen contact loopt soepel en gewoon eerlijke mensen. Onze Golf via hier verkocht ging heel makkelijk ik wens deze aardige mensen van deze site heel veel succes!

Snel en goed

Auto aangeboden en ze bamen snel actie en al snel een bod en verdere snelle afhandeling.

Top service!

Goed contact, snelle service en netjes afgewikkeld.

duidelijke afspraken

Prettig contact. Duidelijke uitleg gang van zaken. Snelle en correcte afhandeling met koper.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Correcte afhandeling bij verkoop caravan

Door gegevens in te vullen op de site werd er snel contact opgenomen en zaken kunnen doen. Eerlijk bod en correcte financiële afwikkeling.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Nooit meer via uw bedrijf

Na een aantal opties te hebben afgewogen, zag ik het niet zitten om mijn auto particulier te verkopen.Ik heb bij 3 van deze websites een aanvraag gedaan. heel netjes teruggebeld en een richtprijs afgesproken. Allemaal heel netjes verlopen en uiteindelijk op een prijs uitgekomen die een stuk lager was dan waarvoor soortgelijke autos op internet staan maargoed dan werd mij met zekerheid beloofd dat de prijs gegarandeerd was,(wat bij niet nader te noemen concurrentie wel anders was) zolang ik alles naar waarheid had ingevuld, dat heb ik gedaan en dus ook erbij gezet dat ik geen onderhoudshistorie erbij heb. daardoor was de prijs ook lager. toen ze de auto kwamen halen moest er ineens 600 euro!!! van de prijs af omdat de aanwezige een tikkend geluid hoorde,en de distributieriem vervangen moest.Prima dat kan maar daar heeft osw mij niet naar gevraagd en ik ben geen monteur maar heb dit nagevraagd en bij een auto met deze km stand kan de distributieriem ind versleten zijn. maar dat hadden jullie vooraf kunnen vragen voordat jullie een bod geven dat jullie nadien niet honoreren. Maargoed ik heb zelf akkoord gegeven omdat de koper al aanwezig was. Het staat mij natuurlijk vrij om ervanaf te zien maar ik vind dit geen nette manier van zakendoen. Zal ook niet meer via uw platform gebruik maken in de toekomst.

Erg goed dus!

Werd erg goed en snel geholpen, met extra info, indien nodig. Vriendelijke en professionele aanpak!

Snelle bemiddeling

Snelle bemiddeling en goede prijs ! En alles word je uit handen genomen. Ideaal !

Goed en snel

Auto voor een goede prijs verkocht,alles volgens afspraak geregeld en uit gevoerd echt top een aanrader

Zeer prettig

Zeer correct en afspraak is afspraak.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Alles super goed geregeld. Echt een aanrader

Eenvoudig, goed, bindend

Van begin tot eind was het uitstekend begeleid en georganiseerd. Betrouwbaar en bindend.

Snelle service

Goede en snelle verkoop van auto

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Onbetrouwbaar, afspraken worden niet nagekomen.

Ik had een zeer slechte ervaring met OSW. Ze hadden beloofd mijn auto op te halen, maar kwamen geen enkele afspraak na. Er werden meerdere beloftes gedaan die uiteindelijk niet werden nagekomen, waardoor ik telkens aan het wachten was zonder duidelijkheid. Erg teleurstellend en frustrerend.

Uitstekende service

Nog geen uur na aanmelding al een bod. Na twee dagen is de wagen opgehaald. Binnen een uur na ophalen vrijwaring ontvangen via e-mail.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Je hoeft niet rond te bellen voor t beste bod

Snel geregeld voor een redelijke prijs mn autootje afgevoerd

Goede communicatie

Prima behandeld, niet de hoofdprijs, maar meteen afspraken en goede communicatie. Vrijwaring en contant geld, dus alles meteen afgewerkt

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

snel en heel netjes geregeld. bedankt hier voor.

alles klopte honderd procent.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Snel, efficient en doeltreffend

Na telefonisch overleg ging ze meteen aan de slag en binnen een aantal uren meteen resultaat.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein