Auto was snel verkocht

Mijn auto was binnen een uur verkocht.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Heel goed geholpen met verkoop van onze caravan !

Na aanmelding via website direct response via telefoon waar je op een vriendelijke manier gevraagd wordt om nadere informatie. Verkoop van onze caravan verliep heel goed en heel professioneel.

Niet volgens afspraak

De auto verkocht voor een afgesproken prijs Maar vervolgens een veel lager bod gekregen omdat de koper geen juiste beschrijving heeft gekregen

goed en snelle reactie

formulier leesbaar invullen met toevoeging van foto s , snelle reactie

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Afwerking via autobedrijf kan sneller

Mijn ervaring met jullie is goed maar moet nu al bijna een jaar wachten op een vrijwaring van mijn vader die vin jan via jullie is verkocht hopelijk gaat dit vrijdag lukken

Snel en efficiënt

Snel verkocht, weinig € gekregen, maar ik moest er ook snel vanaf…

Snel handelen.

Goede en snelle service en een klantvriendelijke chauffeur.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Geen gedoe met handelaren aan de deur, erg gemakkelijk.

Eenvoudig om voertuig aan te melden, telefonisch ook goed bereikbaar voor overleg. Zeer klantgericht en vriendelijk.

Zeer correct en vriendelijk

Betrouwbaar en vriendelijk geholpen!!!

Snel afgehandeld

Snel een bod ontvangen en via whatsapp contact gelegd om een afhaalafspraak te maken.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

In eerste instantie niet zo tevreden totdat ik OSW sprak

De initiële taxatie van OSW was aan de zeer lage kant. Dit heb ik besproken met OSW en de medewerker van OSW kwam uiteindelijk met een zeer acceptabel bod. Kortom door een goede samenwerking tussen OSW en klant kunnen de mooiste biedingen ontstaan.

Heldere snelle communicatie

Ik wist binnen no time wat ik voor mijn sloop auto zou krijgen. Snel en vakkundig geholpen! Ik ben enorm geholpen. Ook het bedrijf die hem kwam ophalen waren erg aardig en vakbekwaam.

Super gemakkelijk

Na het aanbieden van mijn auto in 1 week alles geregeld!

Netjes en heel snel

Precies zoals afgesproken. Geen klachten. Aardige kerel die de auto kwam halen.

Super!

Onze auto via OSW verkocht voor een goede prijs. Ze houden persoonlijk contact en proberen het beste en hoogste bod voor je te vinden. In tegenstelling tot ANWB waar je niet eens kan aangeven waarom je de auto bijvoorbeeld weg doet of wat je ervoor zou willen krijgen. OSW heeft dit wel en proberen er echt het beste uit te halen. Verder gaat het ophalen, afhandelen ook zoals afgesproken door het bedrijf dat het koopt. Eerst controle auto, proefritje, dan akkoord prijs, vrijwaring, betaling en daarna gaat de auto pas mee. Onze ervaring was echt super! Aanrader voor iedereen die zijn auto goed en zonder ellende wilt verkopen.

uitstekende service

Alles vlot en vlug afgehandeld. Regelmatig een telefoontje gekregen met uitleg hoever alles stond.

Uitstekend geholpen

Ik ben heel goed geholpen met het verkopen van mijn motor van mijn overleden schoonvader. Ze begeleiden bij het vinden van een koper en we hebben meerdere keren contact gehad. Top begeleiding. Ik raad osw.nl aan iedereen aan.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Betrouwbaar,

Goeie service vriendelijk personeel aanrader! Voor iedereen in nood

Supersnel geregeld!

De website van OSW is heel duidelijk, waardoor het makkelijk was om alle info en foto’s te uploaden. Communicatie vanuit OSW was ook top. Alles snel geregeld!

goed service

Super service, goed gedaan, Ik ben tevreden

Top service!

Het verkoop ging erg soepel en ontzettend snel. De heren die het ophaalden waren erg vriendelijk en professioneel. Het verkoop via OSW was erg simpel en gemakkelijk

Prettig

Een heel fijn contact. Alles is duidelijk en een prettig telefonisch contact gehad.

top

makelijk

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Vlotte verkoop van onze bedrijfswagen

Op vrijdagavond via OSW onze bedrijfswagen te koop aangeboden. De inschrijving ging vlot en ik werd direct teruggebeld voor extra informatie. Maandagochtend werd ik al opgebeld en werd de verkoop gesloten. De betaling en overschrijving verliep heel soepel. Nooit gedacht dat het zo gemakkelijk kon.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein