Uitstekende service en medewerkers top!

Mijn auto was binnen 1 dag verkocht dankzij OSW, ben hartstikke blij mee top!

Goede bemiddeling

Jelmer is Top!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

super geregeld

De verkoop van onze sloop auto is soepel verlopen aanmelden op de site paar foto's erbij, we kregen een mooi bod op de auto, afspraak gemaakt met het demontage bedrijf die kwam hem ophalen op het afgesproken tijdstip, vrijwaarding en betaling ook gelijk geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Snel tegen een eerlijke prijs

Mijn auto was na het plaatsen erg snel verkocht. Een telefoontje even in de wacht en het was rond. Niet de hoofdprijs maar ook niet het gedoe van allerlei mensen die bieden en niet komen of weer over de prijs gaan beginnen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Netjes en vlug afgehandeld Goede prijs

Prima en snelle service

Mijn oude motor via deze site aangeboden voor sloop/onderdelen. Was zeer snel geregeld en de motor was binnen een week opgehaald.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

prima zorgvuldig, en goed verzorgd

na het aanmelden even hectisch door alle telefoontjes en emailtjes. Na het accepteren prima rust. Het ophalen door thetwincars verliep zeer zorgvuldig en vriendelijk.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Uitstekend, zelfs met kleine vertraging in de verkoop

Mijn VW passat verkocht via osw, online geplaatst en daarna nog even afgewacht wat de reparatie kosten zouden worden. Na ongeveer een week besloten toch te verkopen en toen was het binnen 1 dag geregeld. Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon.

Zeer hulpvaardig

Zeer hulpvaardig, meedenkent en snel reageren.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Positief op een puntje na.

De site is duidelijk en begrijpbaar. De medewerkers zijn klant vriendelijk en behulpzaam. Heb alleen een kritisch punten. Dat is dat ze je moeten vertellen dat als je het bod accepteert. Het bindend is. Hier kwam ik pas later achter. Toen ik een hoger bod via een andere site had gekregen. En ook toen ik het contract had gedownload. Het staat wel op de site, maar je moet er echt naar zoeken. En de annulerings kosten vind ik ook een beetje extreem hoog. € 150 is wel flink bedrag.

Goede en snelle service

Makkelijk aanmelden van een auto, gemakkelijk contact via de app. Snel handelen met andere partijen.

prima geregeld

prima geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

zeer snelle en professionele afhandeling

een aanrader voor wie niet veel tijd heeft, een correcte service en een correcte prijs bedankt voor alles groeten pascal

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Verwarrend

Advertentie aangemaakt voor iemand anders . De app op mijn mobiel gehouden dat werd geadviseerd om dat goed in de gaten te houden. Tot mijn verbazing was er een bod geaccepteerd en kon ik verders niets meer inzien. Later werd duidelijk dat er telefonisch gebeld is waarop mijn vader niet zo goed wist dat er een andere vraagprijs was aangevangen dan het bod dat werd gedaan. ( Komt omdat ik het regelde) In onze situatie was het beter geweest dat alles gewoon zoals beschreven via de app zou gaan en niet telefonisch. Tip: help je iemand anders die het zelf niet goed kan regelen zorg ervoor dat je je eigen nummer gebruikt en niet van de verkoper zelf want ze BELLEN en doen dus geen bod via de advertentie zelf.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Top bedrijf, alles netjes geregeld.

Mijn aangeboden caravan was zeer snel verkocht. Goede communicatie. Alles netjes geregeld zoals ze op de website bekend wordt gemaakt.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Gewoon goed

Ondanks dat ik " ik ga akkoord" heb moeten aankruisen, g a ik NIET akkoord met het "blind" aanvinken van de algemene voorwaarden om deze review te plaatsen. Desalniettemin, ben ik WEL tevreden over de afhandeilng van de verkoop.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goede service met een mooi bod.

Binnen 2 dagen was de auto verkocht met een mooi bod. OSW medewerkers komen hun afspraken goed na.

Prima verlopen

Prima verlopen de verkoop en het contact. Ik zou wel zeggen, wees je er bewust van als je de verkoop wilt annuleren, je 15% van het verkoopbedrag moet betalen. Dit staat niet duidelijk vermeld bij hun voorwaardes.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Super goed en snel geholpen

Komt afspraken goed na Ik ben goed en snel geholpen Aardige medewerkers

Fijn bedrijf

Mensen in dit bedrijf gaan hard voor je aan het werk om een goede deal te sluiten met een autohandel of sloperij.

goede en snelle service

Makkelijk en snel

Nadat ik mijn auto aangemeld had kreeg ik snel bericht dat er een bod was gedaan op mijn auto. Ik heb toen via de site een tegenbod kunnen doen en deze is geaccepteerd. Vervolgens kreeg ik de verkoop overeenkomst en werd ik door de verkopende partij gebeld voor een afspraak om mijn auto op te halen. Alles is zeer snel en makkelijk verlopen!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Top ervaring, en gemakkelijk.

Ik had mij in de ochtend aangemeld en ik had binnen 2 uurtjes meerdere mensen die interesse hadden en een goeie bod hadden, zeker een aanrader.

Uitstekend.

Komen afspraken na. Helpen waar het kan. Vragen na of er problemen zijn. Komen met oplossingen.

Prima gedaan door OSW

Ik heb mijn motor verkocht via OSW. Het bleek voor OSW lastig om een koper te vinden voor mijn motor, maar nadat deze wat langere tijd te koop stond is het toch gelukt. Bij het ophalen van de motor was er wat twijfel door de motorzaak die de motor kwam halen. Achteraf was het waarschijnlijk beter geweest als van tevoren om iets meer foto's was gevraagd. Uiteindelijk de motor wel verkocht voor het afgesproken bedrag. OSW heeft er een hoop werk in gestopt en ik ben blij dat ze voor mij de motor hebben kunnen verkopen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Nevelgaarde 8