Netjes alles in overleg en binnen 24 uur auto verkocht.

Netjes alles in overleg. Binnen 24 uur auto verkocht. Goed contact

Top!

Was in begin verwarrend omdat iemand contact meteen opnam via whatsapp, maar dat was niet degene die in mail stond. Verder alles prima verlopen

Simpel en snel geregeld

Goed snel geregeld. Alles wijst voor zich

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Verkoop verliep correct in alle opzichten

De verkoop van de motor ging op een ontspannende manier. Er werd geen druk uitgeoefend.

Fijn dat het zo kan

Het was makkelijk om de auto aan te melden. En er was prettig telefonisch contact toen er een bod was. Omdat ik niet tevreden was met het bod, kwam ik op een hoger bedrag uit. De medewerker belde me binnen 5 minuten terug dat de koper accoord was met het hogere bedrag. De auto is opgehaald op de afgesproken tijd. Zonder veel rompslomp van de auto afgekomen. OSW bedankt voor alles.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Prima service, soms iets langer wachten

Hoewel de gecommuniceerde termijnen niet altijd gehaald worden is de kwaliteit van de dienst goed.

Nette afhandeling

Gewoon zakelijk. Nette communicatie.

Super service

Mn motor heel snel verkocht via OSW en met goede communicatie en heldere afspraken. Bedankt

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Positief, duidelijk en een realistische prijs gekregen.

Snel afgehandeld

Uur na aanmelden een bod, wat lager dan gehoopt, maar kan er mee leven, binnen 2 dagen opgehaald!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Alles goed en makkelijk verlopen

Alles was duidelijk. Goede afspraken en makkelijk verlopen

Veel te weinig betaald

Gekozen voor het hoogste bod, want had de auto bij meerdere sites te koop gezet. Maken van afspraak ging moeizaam, paar keer op ‘t laatste moment verzet. Toen afspraak met de koper eindelijk doorging, wilde hij maar €150 geven in plaats van €450. Omdat hij de schade toch te veel vond. Balen, bij anderen had ik dat bedrag waarschijnlijk wel gehad. OWS heeft echter wel netjes gehandeld aan de telefoon, belde nog na over het verloop. Maar uiteindelijk dus behoorlijke tegenvaller.

Top!

Komt afspraken na. Beleefd, Behulpzaam

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Niet adekwaat en niet duidelijk met info over biedingen.er

Loopt naar verkoper niet soepel.

Osw oke

Over OSW geen klacht. Maar over ***** caravans uit Kessel wel. Deze man dwong ons om de geboden en afgesproken prijs (****) *** te laten vallen, omdat de caravan een (1) jaar ouder was dan opgegeven. Wij hebben ons 1 jaar vergist, in de gevraagde papieren staat bouwjaar 1995. Een vergissing onzerzijds. Maar dat dit ons *** kosten vinden wij schandalig. Wij stonden (echtpaar beide 77 jaar ) met de rug tegen de muur. Een uit de opslag gehaalde caravan schoongemaakt en netjes met alle papieren klaar gezet. Zijn verweer was “ ja en ik moet ook nog *** betalen aan OSW” Alsof dat een reden is. **** te accepteren dat via jullie collega *** caravan was gedaan! Wij waren toen al met OSW in zee gegaan en lieten het daarbij. De conclusie voor ons was “o dan pak je ons voor *** Wij vinden het een *** manier van zaken doen. Je kunt je afvragen. Als de caravan een jaar jonger was geweest dan opgegeven of we dan **** meer hadden gekregen. Maar met van ****valt niet eerlijk zaken te doen. Wij voelen ons **** Kavel ****

Prettig contact.

Snelle en correcte afhandeling.

Too

Snel en correct

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Een glasheldere aanpak met een goed resultaat.

Uitstekend. Mijn camper via OSW verkocht, een snelle (én vriendelijke) overdracht naar de koper. Petje af.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Kwam keurig op tijd super aardige vent.

Snel , fijne service

Onze Citroën 1 via OSW laten ophalen door autodemontage Venlo. Keurig geregeld : telefoontje op de dag van ophalen zodat we wisten hoe laat ze kwamen. Afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke service

Goedc en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Maakte de belofte easr

Snel en accuraat

Doordat OSW blijkbaar een groot netwerk van connecties heeft werd er snel een koper voor de auto gevonden die bereid was er een redelijke prijs voor te betalen.

Schnell, unkompliziert, sicher, guter Preis

Alles hat reibungslos geklappt: schnelle und unkomplizierte Kontaktaufnahme durch OSW, schnelles Angebot, kurze Preisverhandlung - und schon war der Wohnwagen verkauft! Die Vermittlung hat uns viel Arbeit erspart, Sicherheit gegeben, und mit dem Preis sind wir auch zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Ik krijg nog vrijwaring

Vervelend

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Snel en efficiënt auto van de hand gedaan. Kwamen de auto wel later halen, maar keurig gebeld en afgehandeld. Ben tevreden.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein