Fijn als je echt van je motor af wil

Zie bovenstaande maar met de opmerking dat je met beduidend minder geld genoegen moet nemen tov het particulier verkopen. Voordeel is dat je geen vreemde snoeshanen aan de deur krijgt.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Heldere afspraken die ook nagekomen worden

Na prijsafspraak goede communicatie en correcte afhandeling van gemaakte afspraken.

Snel, goed en behulpzaam

Geweldige service, heel snel opgepakt en behulpzaam

Zeer fijne service

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Het was voor mij allemaal lastig want ik heb dit nog nooit bij de hand gehad maar OSW (Tony) heeft mij zeer goed en vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden Dank je wel

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Alles volgens afspraak

Eenvoudig te regelen. Alles volgens afspraak afgehandeld. Redelijke prijs.

Verkoop motor

Zeer snel mijn motor verkocht..door bemiddeling van OSW.NL. Daarna goede contact gehad met de verkoper... Alles goed gegaan met hun bemiddeling..

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

De mens staat voorop

Bij de afhandeling van het aanbod met Dave telden de geschetste omstandigheden van ons zwaar mee in de genomen beslissing! Daarvoor hartelijk dank voor deze humane benadering! I

Een hele goede ervaring

Goede kontakt en snelle afhandeling

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Makkelijk verkopen, let wel op

Wij hebben voor een nette prijs onze auto binnen 4 dagen verkocht. Echter was OSW een detail vergeten.. de goede verkoopprijs op het contract noteren. Na een belletje werd dit snel gefixt. Bij de handelaar was dit echter niet helemaal lekker gecommuniceerd.. ook toen was het na een telefoontje opgelost

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goed geregeld maar wacht nog steeds op m'n vrijwaring

Auto snel verkocht Snel opgehaald maar wacht nog steeds op mailtje van m'n vrijwaring van m'n auto...paar keer SMS contact gehad en komt vandaag komt goed niks ontvangen Vandaag telefonisch contact gehad en goed gesprek en had eigenlijk verwacht vandaag een mailtje te krijgen met vrijwaring maar nog niet Wil die auto uit m'n verzekering halen maar gaat niet zonder vrijwaring dus wacht nog ff af

Top geregeld!

Uitstekende service, je wordt permanent op de hoogte gehouden van de vordering bij de bemiddeling

Zeer fijne afhandeling!

Prettig en duidelijk contact. Gren gedoe, men komt afspraak na. Belletje van te voren, chauffeur keurig op tijd. Nette afhandeling, zeer snelle betaling!

Fantastische service en betrokkenheid

Ik wist zelf niet hoe ik het aan moest pakken. Een, min of meer, sloopcaravan zonder kenteken afvoeren van een Waddeneiland. Binnen een dag na aanmelding was er vervoer geregeld. Ook werd er gecheckt of het vervoerbedrijf zich aan de afspraken hield. Bovendien werd ik op de hoogte gesteld toen de klus geklaard was, want ik hoefde hier zelf niet bij aanwezig te zijn.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Zeer snelle verkoop en een reëel bod.

Na vele jaren kampeerplezier besloten wij om in de toekomst onze vakanties anders in vullen. Aanmelden bij OSW ging gemakkelijk en binnen 24 uur hadden wij een aantal serieuze biedingen. Via OSW werd meteen de verkoopovereenkomst opgesteld. De dag erna nam de koper kontakt op en maakten we een afspraak voor het ophalen van onze caravan De koper was stipt en heeft de overdracht snel en vakkundig geregeld.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Nette afhandeling richt verkoop camper. En snel gehandeld in het verkoop,met recht top

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Snelle en prettige afhandeling met osw

Snelle en betrouwbare afhandeling

Er is snel contact met me opgenomen en ook. Ook het contact met de koper was snel en was een betrouwbare koper.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Vanaf aanvraag tot verkoop keurig afgehandeld

Vanaf aanvraag tot verkoop alles conform de gemaakte afspraken afgehandeld

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld

Super Service alles gut funktioniert

Alles super

Snel opgelost

Snelle reactie

Ideaal

Kleine beschrijving van mijn auto. 10 foto's erbij op de website ingediend en in één werkdag verkocht tegen een eerlijke prijs

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Vlotte service en een nette correcte afhandeling!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein