Prima afhandeling

Mijn loopauto aangeboden via OSW. Is prima en snel afgehandeld.

Snel en eerlijk

Er werd zeer snel contact met mij opgenomen nadat ik mijn motor had geüpload:-) Daarna duidelijke en snelle onderhandeling en ik denk realistische prijs gekregen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Caravan vlot verkocht

Toen duidelijk was dat ik mijn caravan van de hand wilde doen, heb ik hem aangemeld bij OSW. Ik kreeg vrij vlot een acceptabel bod. Nog voor de koper de caravan in het echt gezien had, maakte het geld over en maakte hij het vrijwaringsbewijs in orde. De dag daarna kwam hij de caravan ophalen. Alles verliep dus probleemloos en naar wens.

Snelle service

Het was snel geregeld, goede service en vriendelijk personeel.

Perfect geregeld

Alles ging heel soepel De volgende keer zou ik weer gebruik maken van OSW

prima service

OSW heeft voor mij een prima deal geregeld! Er werd transparant gecommuniceerd, zodat er voor mij direct duidelijkheid was over hoe het allemaal geregeld en afgehandeld zou worden. Betrouwbaar en vriendelijk!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Snelle spoedige service

Dinsdag de auto te koop gezet en vandaag alles opgehaald. Vooraf betaald en spoedige snelle ophaal service.

uitstekende service

Goed en snel afgehandeld

Prima geholpen

Goed geholpen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

helemaal tevreden, kan niet beter

Kreeg eerst bevestinging per mail. Dat was al fijn, maar naderhand werd ik ook nog gebeld en kon ik vragen stellen, wat mij veel vertrouwen gaf. Daags erna werd ik aan het einde van de middag nog door een dame gebeld om te vragen of ik al ingepland was, dat was niet het geval en deze dame ging meteen navraag doen. De planning was er niet. Dat alles bij elkaar was heel fijn. afgelopen dinsdag werd ik gebeld om een afspraak te maken. Deze ochtend 23-1 is de auto keurig op tijd opgehaald, door een hele vriendelijke jongeman. Het was voor mij helemaal perfect.

Heel goed

Auto aangeboden en gelijk verkocht.

Goede en snelle service

Motor 3x op marktplaats te koop aangeboden. Reacties van mensen die niet serieus kunnen bieden en mensen die niet op komen dagen. Bij OSW binnen 3 weken verkocht. Een veilige afhandeling!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

In 24 uur, auto verkocht en alles afgehandelt

Zie boven

Goed en snel geregeld

Super makkelijke site om in te vullen en super snel als kunnen regelen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Online aanbieden van m'n auto verliep moeiteloos. Snelle opvolging gehad vanuit OSW en na een aantal dagen hadden zij mij ook in contact gebracht met de koper. Koper kwam helaas niet op de afgesproken tijd. I.p.v. de afgesproken tijd van 17:00 stond meneer (met 2 anderen) om 11:00 op de stoep... Hiervoor eerder moeten stoppen met werken om de overdracht te laten plaatsvinden. Ik kon nergens ontdekken op de website van OSW wat er met de tankinhoud van de auto zou worden gedaan. Ik had verwacht/gehoopt hiervoor een compensatie te krijgen van de koper. De koper wilde dit niet doen en heeft nu een tank die voor 4/5 vol zat nu gratis gekregen.. dit vind ik jammer want als ik dit had geweten én als men op de afgesproken tijd was geweest dan had ik de benzine eruit gehaald. De koper vond ik daarnaast best opdringerig en gehaast overkomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snel en duidelijk. Zeer vriendelijk personeel en doen hun uiterste best.

Snel en Goed geholpen

Tweede keer via osw verkocht goed geholpen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Alles perfect geregeld en uitgelegd.al vaker auto.s aangeboden via hun

Van begin tot eind alles heel goed uitgelegd en geregeld

Goed gedaan

Snel geholpen .

Doen en niet zeuren

Gewoon goed denken mee Geven goed advies bij vragen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Fijne ervaring

Goed snel geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

nette service ook als koper moeilijk doet.

Ik heb het gebruik van OSW als heel prettig ervaren, ze waren open en eerlijk over wat een realistisch was voor de auto die ik aanbood. Helaas heb ik problemen gehad met de koper en die heb ik gemeld en deze werden serieus genomen en de juiste mogelijke acties op ondernomen.

Alleen maar positief

Snel bericht over goedkeuring advertentie. Meteen alle informatie die nodig is voor verkoop via de mail. Informeren naar contact met koper en de afspraak die gemaakt is.

5 sterren dik verdiend

Boven alle verwachtingen. Top!!!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Zeer fijne ervaring. Doen echt hun best en correct afhandeling.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein