uitstekende service

Alles vlot en vlug afgehandeld. Regelmatig een telefoontje gekregen met uitleg hoever alles stond.

Uitstekend geholpen

Ik ben heel goed geholpen met het verkopen van mijn motor van mijn overleden schoonvader. Ze begeleiden bij het vinden van een koper en we hebben meerdere keren contact gehad. Top begeleiding. Ik raad osw.nl aan iedereen aan.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Betrouwbaar,

Goeie service vriendelijk personeel aanrader! Voor iedereen in nood

Supersnel geregeld!

De website van OSW is heel duidelijk, waardoor het makkelijk was om alle info en foto’s te uploaden. Communicatie vanuit OSW was ook top. Alles snel geregeld!

goed service

Super service, goed gedaan, Ik ben tevreden

Top service!

Het verkoop ging erg soepel en ontzettend snel. De heren die het ophaalden waren erg vriendelijk en professioneel. Het verkoop via OSW was erg simpel en gemakkelijk

Prettig

Een heel fijn contact. Alles is duidelijk en een prettig telefonisch contact gehad.

top

makelijk

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Vlotte verkoop van onze bedrijfswagen

Op vrijdagavond via OSW onze bedrijfswagen te koop aangeboden. De inschrijving ging vlot en ik werd direct teruggebeld voor extra informatie. Maandagochtend werd ik al opgebeld en werd de verkoop gesloten. De betaling en overschrijving verliep heel soepel. Nooit gedacht dat het zo gemakkelijk kon.

Goed verlopen

Heldere communicatie

Keurige.zaak!

Keurige, nette afwikkeling. Afspraken zijn goed nagekomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Na wat strubbelingen toch auto verkocht

Na aanmelding van mn auto werd ik snel gebeld en overlegd over een mogelijk bod. Hier reageerde een koper op, maar na 1 telefoontje naar mij of de koper al gereageerd had, radiostilte. Ook op mijn emails werd niet gereageerd. Zowel de koper als OSW lieten niets van zich horen. Ik stuurde de koper nog 1 email. In mijn OSW las ik na enige dagen dat de koper de auto niet gekocht had. Weer contact gezocht met OSW, ze zouden hun best doen, niets gehoord tot een oplettende medewerker contact met mij opnam. Toen was het snel geregeld en een koper gevonden. Nog wel ter plaatse onderhandeld over de prijs. Auto verkocht. Al met al is het toch goed gekomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Mijn ervaring was prima met OSW vlot en snel geregeld vrijwaring net op de mail Prima adres Ruud Oudejans

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Gewoon goed

Zondags aangemeld, smaandags gebeld en smaandags middag de auto opgehaald. Met andere woorden gewoon goed.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Snel, klantvriendelijk en reële verkoopprijs.

Snel persoonlijk contact. Stappen werden goed uitgelegd en gevraagd naar onze wensen qua verkoopprijs. Later via de app ook goed en snel contact. Auto binnen een dag verkocht en 3 dagen later thuis opgehaald. Top service.

Snel geregeld

Na aanmelding werd ik de volgende dag gebeld en netjes te woord gestaan door de medewerker van osw. Een dag later werd ik gebeld, het was geen heel hoog bod, maar ik ging er wel mee akkoord. (Het scheelt mij veel ellende aan de deur) Twee dagen later belde osw netjes of de opkoper al contact had opgenomen, toen dat niet zo bleek te zijn werd ik gelijk doorverbonden om een afspraak te maken. Een week nadat ik mijn auto is aangemeld is deze opgehaald en netjes gelijk een vrijwaardingsbewijs via de mail ontvangen! Blij dat ik dit gedaan heb

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Keurig nette afhandeling. Goede afspraak, op tijd en keurige afhandeling!

Snelle service

Het bedrijf dat mijn auto op heeft gehaald was proffesioneel en vriendelijk

Goed en snel geregeld

In zeer korte tijd een goede prijs voor mijn (sloop) auto.

Geweldig en snel

Osw luistert naar je verhaal,geeft eerlijk zijn advies en doen hun best in een korte tijd.

Snel, duidelijk.

gewoon goed...

snel en vakkundig met verstand van zaken...

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Echt goed geregeld bedankt.

Vandaag hebben ze de auto opgehaald, en wat waren deze twee mannen netjes en aardig. Alles zoals in de mailing en telefonisch is afgesproken zijn ze nagekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Alex

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goede advisering bij de verkoop

Werd keurig geadviseerd en de verkoop verliep naar tevredenheid.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Erg positief en vlot voorelkaar en een aanrader voor toekomstige klanten

Erg goed en snel geregeld naar onze tevredenheid

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein