Prima en betrouwbaar

Auto aangemeld, snel een bod gehad. Netjes op tijd opgehaald en afgehandeld.

Gemakkelijk en vertrouwd.

Binnen een dag mijn motor naar volle tevredenheid verkocht!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Snel en discreet!

Communicatie: top! Snel geregeld binnen 5 minuten en snel onze vrijwaringsbrief binnengekregen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

waardige opname voertuig !

geen enkel probleem gehad: geweldig,

Beter kan haast niet

Nu de derde keer gebruikt, super afgehandeld toppers

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Ben tevreden over de begeleiding van osw

Mij viel op dat de geschatte prijs niet in de buurt komt de werkelijke waarde nl. €1000,00

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Zeer prettig contact en binnen een paar uur de caravan tegen een fatsoenlijke prijs verkocht!

Betrouwbare mensen die echt voor je aan de slag gaan. Duidelijk een goed netwerk met eerlijke informatie en prijzen.

Vriendelijk snel betrouwbaar

Vriendelijk snel betrouwbaar

Snel en efficiënt

Auto verkocht op 1 dag tijd - snel en efficiënt, alle afspraken nagekomen. Zorgeloos proces.

klasse!

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed, ze doen ook erg veel aan nazorg, zelfs als je auto verkocht is bellen ze een paar keer na of alles goed gaat/is gegaan. Zijn ook zeer behulpzaam. Een regelrechte aanrader!

Aanrader!

Voor de verkoop van mijn caravan had ik 4 bedrijven benaderd. Niet alleen kwamen jullie met het hoogste bod, maar de hele afwikkeling (zowel via mail als telefonisch) was uitstekend. Ik zou een volgende keer direct weer voor jullie kiezen.

correct afgehandeld

Goed en duidelijk in overleg top

Snelle deal

Snel en zonder gezeur caravan verkocht.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Snelle afhandeling van de koop

Zonder gedoe koop afgehandeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Super fijn en vriendelijk bedrijf voor het verkopen van uw auto

Ik wilde mijn auto zo snel mogelijk verkopen voor een goede prijs, dit was zeer snel geregeld zonder enkele problemen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Mijn ford fiesta uit 2014 verkocht voor 4500, en hij staat nu te koop voor 7600, maar daar kan osw niks aan doen.

Goed en vlot geholpen

Ik heb zelf contact gehad met Danny! Fijne aardige kerel die snel overal op reageerde en wilde meedenken met mij. Zelf zou ik OSW zeker aanbevelen!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

beter geholpen met verkoop van onze camper kan m.i. niet. Snel, duidelijk en binnen 24 uur verkocht

Thanks Jelmer

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Geweldige service en snelle afhandeling

Binnen 24 uur werd ik gebeld over mijn advertentie en binnen de kortste tijd was er een verkoper gevonden. Ik plaatste mijn auto op zondag om 18:00 en werd maandagochtend gebeld om 11:32. De verkoper nam ook snel contact op en handelde alles snel af. Ik raad OSW zeker aan!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Wij zijn door Mitchell bijgestaan met de verkoop van ons caravan, diverse keren aan de telefoon gehad en zonder meer uiterst correct te word gestaan., perfecte uitleg van de te volgen stappen. Verkoop is probleemloos verlopen ,wij zijn uiterst tevreden

Vriendelijk en snel afgehandeld

Auto verkocht via OSW aan hunterparts, mooi bod ontvangen. De auto is daarna zonder problemen bij mij thuis opgehaald.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snel en eenvoudige afhandeling.

Vanuit OSW snel en goed geregeld, koper heeft geen contact met mij opgenomen (Goede vrijdag?) . Na contact snel afgehandeld.

Prima gedaan

Auto was binnen twee dagen op gehaald.OWS heeft twee keer gebeld of alles goed verliep.

prima geregeld

Namen het heft in handen in een wereld waar de particulier vaak weinig van afweet.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein